Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 798
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро мацки HugЗапис и от мен в новата темичка и дано тук да пишем за още нови бебета. Grinning

# 16
  • при принцесите
Ним, стискам ти палци, хич не е тъпа молбата. Доволно ужасно ми се вижда се пропусне море/почивка заради болест. Дано да нямате проблеми Hug

Аз да ви кажа се примирих децата да са ни най-големи в детската. Дори ми се струва, че ще е добре за тях. Тамън ще са по-тартори, знам ли Rolling Eyes Виж за училище все още ми се иска да тръгне на почти 7, ама има време.

# 17
Добро утро  Grinning
Ние се преместихме, но продължавам да местя лудницата, че и с дървен материал се занимавам  Crazy Обаче установих лекичък проблем, за който се надявам да ми помогнете, ако имате възможност. Та - ако някоя от вас има ненужен за момента бебефон и няма нищо против даго отпусне да дву-три месечно ползване ще съм й много благодарна, щото се оказа, че е трудничмко да чуеш бебе, което на другия етаж като реве. Чувам го де, ама ... се е скъсал от рев дотогава  Rolling Eyes
Стискам палци на всички, които имат нужда  Peace

# 18
Хоп и аз при вас  Hug

# 19
  • София
Бебефон нямам, ама защо не ми напомни като беше вкъщи да ти дам пантофките! ooooh!

# 20
  • Русе
В този ред на мисли и аз да кажа,че от 01.06. сме на градина.До сега се гледахме,че у наше село няма ясла и направо при големите.

# 21
  • София, Лагера
Здрасти! (отбелязвам се, но просто нямам какво да кажа в моментаWhistling

# 22
  • София
Здравейте и от мен,
направо съм се сдухала с тези градини и ясли. Тъкмо се поуспокоих, че ни приеха с набор 2006 и ново двайсе...
Понеже нямам възможност да опиша пак, ей тука съм пуснала една тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=399995.0

# 23
  • София
vicks, много кофти тая ситуация... Tired ooooh!
Ним, стискам ви палци  Hug

# 24
  • София
Да ви издам, че вчера случайно видях Саша и изглеждаше страхотно!   bouquet Обеща /ако не и мине котка път/ да дойде на следващата среща!  Party

# 25
Да ви издам, че вчера случайно видях Саша и изглеждаше страхотно!   bouquet Обеща /ако не и мине котка път/ да дойде на следващата среща!  Party
Да бе  Shocked Аз не вервам  Crossing Arms Много ни бяга по тъча и ще трябва некак си да си откупва благоразположение  Whistling

# 26
  • София
Аз викам събото-неделно-люлинско да я притиснем, ако случайно не иска да излезе с нас - ще ни посреща у тях.  Heart Eyes Mr. Green

# 27
  • София
Да бе  Shocked Аз не вервам  Crossing Arms Много ни бяга по тъча и ще трябва некак си да си откупва благоразположение  Whistling

Joy Joy Joy Кое не вЕрваш, че изглеждам добре ли?  Mr. Green
С торта може ли да се откупя?  Wink

# 28
  • София
Само ако е френската селска.  Laughing

# 29
Френска селска първи път.....Кой каза пелмени?

Общи условия

Активация на акаунт