Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 815
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
  • У дома... някъде
Ние пък имаме проблем с нашата ясла,защото детето дефакто от 10-ина дена не е имало мокри гащи,само за спането и слагам пампа(която почти винаги е суха)  и си казва или сама сяда на гърнето.....но днес ми я върнаха с един сак мокри дрешки.... #2gunfireЛеличките били много натоварени че имало 2 нови деца дето само ревяли и НЯМАЛИ ВРЕМЕ за всички+един чифт дрешки с излята мазна супа по тях.....Е кво е това се питам аз  ooooh!През тези дни които беше болна и не е ходила на ясла нямаше никакъв проблем,дори по 3-4 часа навън като бяхме си казваше за пишането,а сега не стига че им я давам научена за ВТОРИ път вече,а те само да я обслужат и пак удряме на камък заради тях........Направо съм бясна и се моля час по скоро да я приемат  в детската градина,дано там са по съвестни че ми иде да  #2gunfire.
Съжалявам за дългия пост,ама съм и на две-три бири  Crazy и реших да попиша повечко.  Hug
Ноеми,спопред мен отиди на интервюто,не се знае от кой храст ще изкочи заек! Peace

# 46
  • София
Ноеми отивай на интервюто - най-малкото ще си свериш часовника  Wink
Валерия и ваште лелички в яслата са едни  ooooh!, като и наште. ooooh!
Преди два дена отивам в обичайното време към 5,20-25 да взема Борис от яслата и лелката вика "леле Борисе, майка ти дето все последна идва днеска е дошла първа" - тоест другите много са закъснели. И "ама къде са тези хора БЕ, аз няма да спя тука " #Crazy - и това в 5,30 най-много. И всеки родител се посреща с "ама каво става БЕ, защо толкова заканяваш"  #2gunfire
Страшна дресировка са направили на всички родители - никой не смее да закъснее  Crazy. Най-тъпото, е че доскоро не ги извеждаха, а сега седят пред вратата на яслата на едни пейки и не ги пускат да си играят на тревичката и люлките/парзалки.
Родителите като вземем децата и отиваме в градинките на яслата за да ги полюляме или да се понатичат. И в 6ч макисмум  Shockedзаключват градината и двора, веднъж ни се наложи да прескачаме оградата  hahaha

# 47
  • при принцесите
Не знам момичета Tired Точно от такива мнения, като в последните три поста, съм се отвратила от тази държавна институция, и сега си се чудя защо въобще кандидатствахме. Аз децата от нашия квартал, които ходят на детска, ги виждам точно в две групи. Едните ходят и раздават шамари, ей така без каквито и да е причини, а като има, вече си е съвсем бой, а другите ходят с наведена глава и само се чудят от къде ще им креснат. Искрено се надявам да съм супер заблудена. Ще видим ние как е в "частната", че аз на това определение не разчитам за отношението и докато можем, ще мислим.

# 48
  • София/Варна
Здравейте Simple Smile
Вече сме си у дома и едва сега успях да ви изчета, но тамън дойде време да кърмя малката буболечка.
Ето малко снимков мат'рял. Първите снимки са малко концлагеристки, ама във Втора градска е такъв режима Wink.

# 49
  • Русе
Здравейте Simple Smile
Вече сме си у дома и едва сега успях да ви изчета, но тамън дойде време да кърмя малката буболечка.
Ето малко снимков мат'рял. Първите снимки са малко концлагеристки, ама във Втора градска е такъв режима Wink.

Добре дошли у дома   bouquet

Малката буболечка е страхотна, а за грижовния батко нямам думи  Hug

За яслите и ДГ, какво да кажа  Thinking / навсякъде се сблъскваме с едно и също нещо - няма управия, а и невиждам скоро да има/

# 50
  KайРен,честито ти бебче!Каква божествена красота и щастие лъхат от снимките! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  Да ти е жива и здрава малката прекрасна дъщеричка!  bouquet (Пропуснала съм,как сте я нарекли,а линийката още чака ... Laughing )
  А ти да си много щастлива майка! Hug

# 51
  • София
Публично да приветствам КайРенн и бебе у дома/у форума  Mr. Green и мъдро да отбележа, че цял живот ще се тревожим за какво ли не - сега поне не ни е страх от приятелите им...  Tired Ами, това като започне?!  Tired

(каквито сме нагли, Саша сигурно няма да пише до понеделник  ooooh!  Mr. Green)

# 52
  • Русе
Добро утро!Да почерпя!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 08:21 от otmiana-Diana

# 53
Честит рожден ден! Щастие, късмет и много любов ти желая!

# 54
Да ти е жива и здрава щерката и умна   bouquet Това, че е хубава и ще разбива мъжките сърца се вижда от снимката  Grinning
Спомням си как за един твой РД беше влязла в темата и беше написала най-милото стихотворение  Grinning
Деска добре завърнали се у форумско  Hug Страхотна красавица и много любов лъха от снимките. Пък може да е затворнически, но стаята си е много добре - навя ме на едни мисли като я познах ...  Grinning
И сега един въпрос - как се справяте с истериите, тръшкането и проявата на агресия. При нас са с пълна сила в момента. Забелязвам избирателно отношение за проява на агресия и тя в никакъв случай не е само към по-слабите и беззащитни. Хващам го как намира отговор на всяка моя дума и то точно на място, но обикновено е в ситуации, в които търпи наказание. Случва се да изяде шамар по дупето или през ръцете,но вчера ми заяви "Манка не бий мене"  Rolling Eyes Както имах най-доброто и кротко дете, така този бебшки пубертет го превърна в едно инатливо и малко дяволче  Confused

# 55
Голяма съм шматка!  ooooh! От бързане не разбрах, че щерката е рожденичката!  Embarassed Да ти е жива и здрава!   bouquet

При нас бебешкия пубертет сега започва. Още не се е разгърнал в цялата си сила. Не ми се мисли какво ни чака. Особено покрай яслата предполагам, че Пламена ще стане неузнаваема.  Rolling Eyes

# 56
  • София; Дружбето
Дианче, да ти е жива и здрава девойката Hug

# 57
Дескаааа, добре дошла   bouquet
С нетърпение чакам разкази и поуки!

# 58
  • София
Добре дошла, Деска!Малката е страхотна, а и Ого се проявява като един грижовен батко! Hug

otmiana-Diana , честито ти порастнало момиче!!! Дано да не ти създава проблеми с младежите.  Wink

В нашата ДГ не сак такива за ранното взимане, но определено не се кефят да седят до 18:30 /по-късно не сме ги взимали и не знам дали в 19 не са истерясали вече/. Дани от събота е без памперс, стана от раз. В градината няма напишкани гащи, даже вчера са го сложили да спи следобяд без и не искат вече да им носим. Не че вкъщи не се случва да напишка пода, но там явно го е страх и стиска до гърнето.

# 59
otmiana-Diana да ти е жива и здрава щерката! Всичко най - най ....  Hug

KayRenn много е сладка малката кукла ...  Heart Eyes и баткото как хубаво я е гушнал !!!...  Heart Eyes

Ман със истериите на Ванеса все още не се справям  Tired По принцип рядко изпада в такива, но като изпадне, нищо не помага, нито говорене, нито гушкане, шамарчета абсурд - просто нищо ...  ooooh!

Хайде и аз със питанка  Rolling Eyes - тези който подават в момента документи за ДГ, ако могат да ми кажат - значи искат служебна бележка, че съм по майчинство, а аз съм в неплатен отпуск ... говорих преди малко с счетоводителката на фирмата ни, която пък ми каза, че такава бележка едва ли  ще ми свърши работа  Rolling Eyes Та, мисълта ми е - бележка с такъв характер, подавала ли е някоя от вас и върши ли работа?  Rolling Eyes Мерси ....  Hug

Общи условия

Активация на акаунт