Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 820
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе

otmiana-Diana , честито ти порастнало момиче!!! Дано да не ти създава проблеми с младежите.  Wink

Сега дишаме по-спокойно.Кошмар беше като се роди Андреа-бебе и тинейджър #Crazy,от едната крайност в другата.Преживяхме го,де!Благодаря за пожеланията на всички!  bouquet

# 61
  • Варна
Schmetterling, аз подавах заявление с такава служебна бележка. Във Варна важното е, че си на трудов договор в момента, а дали си в отпуск - пък бил той и неплатен, няма значение. Предполагам и за София е така.
Мисля, че има тема и за детските градини в София, където също може да попиташ.

Отмяна - Диана, честит рожден ден на каката!   bouquet
KayRenn, много са сладки децата! Елица много прилича на Оги във формата на очите.

# 62
Дидка, честито ти пораснало момиченце! Да е все така красива, добра и послушна  Wink  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Кай Рен,добре сте си дошли! Страшна кукла е малката! Красавица  Heart Eyes

# 63
Здравейте и от мен,влизам много рядко,но днес съм много щастлива и не мога да не ви споделя,че ме събудиха с новината,че Тоти е приет септември в градината и ще му е госпожа най-добрата в градината и моя позната също.Офф,много съм хепи,защото до последно ми казваха,че набор 2007 няма да взимат  Party

П.П.Днес имаме три години от сватбата с мъжото и това ми е най-хувбавия подарък за годишнината,не ми се рови из нета да ви черпя,затова пийте на воля каквото си изберете.

# 64
Viki_76, мерси ...  Hug И аз така си помислих, но счетоводителката ни, се опитва друго да ме убеди   ooooh! ... Пак ще трябва да се разправям ...  Tired

Мимитооооооооо    Hug Честита годишнина!!! Още дълги години, щастливи заедно ви пожелавам!    bouquet
Честито и за ДГ ...  и най вече за госпожата...  Wink  Simple Smile

# 65
otmiana-Diana, честит рожден ден на дъщеричката ти! Много е красива, да е умна и разумна, здрава и щастлива!  Hug  bouquet

Мимито, честита годишнина!  Hug

# 66
  • София, Лагера
Оtmiana-Diana, да ти е жива и здрава щерката, и много късмет! Малейй... ама тя много голяма, бре!  ooooh!

За детските градини не мога да се включа, но си мисля, че ако някой ден пусна Писуна на държавна, няма да бога да го взимам преди 6.30. Така че ще си седи там и ако щат по корем да се влачат лелите. Tired

Момичета, мерси за подкрепата Hug! Аз, обаче, реших да откажа интервюто. (бтв досега не съм имала интервю, след което да не ме искат   Flutter). Реших, че само ще си объркам мозъка, а и името ми е запомнящо се и не ща да се асоциира с несериозно отношение.

Мимито, наминавай по-често!

# 67
А  ... като стана на въпрос за ДГ и работното време... Sunglasses  Денис никога не сме го взимали по рано от 18.30 ... промърмориха само веднъж в началото и като видяха, че няма да има промяна, вече не мрънкат .... докато в яслата след 17. 00 деца няма, и съответно и Ванеса трябва да е взета преди това ... тя, не че ходи често и седи по цял ден, но това е положението там ...  Crazy

# 68
Уф, при нас в яслата е същото - в 17 часа остават само Евангелина и още едно момченце. Лелките нищо не са ни казвали, ама се чудя - какви работи работят тия родители, баби и дядовци, та в 16:30 всички деца вече са взети  Rolling Eyes

# 69
Ели, и аз съм се питала?!!  Rolling Eyes Хайде такива като мен, който не работят настоящем добре. Бабите и дядовците също, могат да ги взимат рано... но тези където работят!!!  newsm78  Това беше и главната причина да местя Ванеса още тази година в градината, за да мога да я взимам по късно, защото както се очертава да почвам работа, няма кой да я взима в 16.30 при лично работно време до 17.30  ooooh!

# 70
otmiana-Diana, да ти е жива и здрава рожденичката!

Мимито, честита годишнина! Още дълги години да се обичате, уважавате и разбирате! Поздравления за Тоти!

KayRenn, страхотна принцеса е Елица! Много е сладка и мъничка аз съм забравила колко са малки новородените!

eho82, да знаеш, че всеки следващ пубертет ще е още по-труден. Търпение!

ivonska, каква ваксина сложихте на Шош?

# 71
  • София
... Аз децата от нашия квартал, които ходят на детска, ги виждам точно в две групи. Едните ходят и раздават шамари, ей така без каквито и да е причини, а като има, вече си е съвсем бой, а другите ходят с наведена глава и само се чудят от къде ще им креснат. Искрено се надявам да съм супер заблудена. Ще видим ние как е в "частната", че аз на това определение не разчитам за отношението и докато можем, ще мислим.

Еееее, недейте така!  Naughty Смятам, че е крайно да се разсъждава така и да се генерализират децата от държавните забавачки по този начин. Аз лично смятам, че грижата за възпитанието на децата е грижа основно на родителите! Аз съм отраснала по ясли и градини, но примерът, който съм следвала или не съм следвала, е на моите близки, другото не е било достатъчно силно, за да ме впечатли. Ако детето ми се бие или търпи да го бият, проблемът е МОЙ, а не на яслата. А ако имам проблем, който считам, че произхожда от яслата - разговор със сестрите и директорките. Няма проблем, който да се решава със заравяне на главата в земята и ако нещо просто отминава, значи някой се е примирил то да отмине.

Ако детето ми се бие в яслата, няма как да реагирам, защото не съм там. Но ако се бие навън, когато е с мен, вината за поведението й е МОЯ и изцяло МОЯ. АЗ съм тази, която трябва да обясни и да покаже. Тепърва ще има да бъдат подлагани на вредни влияния, яслата е най-малката грижа.

Извинявайте за острия тон, ама и моето дете ходи на държавна градина и не ми е гот да е причислявано към някаква обощена група.
============================================================

Деси, добре сте си дошли, отивам да гледам снимки! Simple Smile Hug

otmiana-Diana, да ти е жива и здрава рожденичката.  bouquet

# 72
  • София
Абсолютно подкрепям Ним.
От сега ли се почна с това - моето учи в елитно училище, твоето в кварталната дупка? Shocked Shocked Shocked
Спирам да пиша, че иначе не се знае. Stop

# 73
  • София, Лагера
Абе, и е така, и не е. Има си по-пасивни дечица, които не могат да се бият. Вярно, че трябва и сами да могат да се оправят, но лелките и затова са там, да озаптяват по-буйните хлапета.
Частната ясла просто предполага повече отдаденост на лелките и по-малки групи, предполагам именно това е имала предвид ДидиИм. Не делим децата!  Naughty

# 74
Оtmiana-Diana, честито ти порастнало момиченце ! Здрава и усмихната да е !
КайРен, много са ти хубави дечицата, да са ти живи и здрави ! И твоята, и на Нинище принцесите са като изписани !
Мимито, честита годишнина ! Разбирателство и сплотеност ви желая !
Момичета, някой има ли представа защо изчезна опцията за кандидатстване с друг набор в сайта на общината за записване ?

Общи условия

Активация на акаунт