otmiana-Diana , честито ти порастнало момиче!!! Дано да не ти създава проблеми с младежите.

,от едната крайност в другата.Преживяхме го,де!Благодаря за пожеланията на всички! 

,от едната крайност в другата.Преживяхме го,де!Благодаря за пожеланията на всички! 

! Аз, обаче, реших да откажа интервюто. (бтв досега не съм имала интервю, след което да не ме искат
). Реших, че само ще си объркам мозъка, а и името ми е запомнящо се и не ща да се асоциира с несериозно отношение.
Денис никога не сме го взимали по рано от 18.30 ... промърмориха само веднъж в началото и като видяха, че няма да има промяна, вече не мрънкат .... докато в яслата след 17. 00 деца няма, и съответно и Ванеса трябва да е взета преди това ... тя, не че ходи често и седи по цял ден, но това е положението там ...
Това беше и главната причина да местя Ванеса още тази година в градината, за да мога да я взимам по късно, защото както се очертава да почвам работа, няма кой да я взима в 16.30 при лично работно време до 17.30
Смятам, че е крайно да се разсъждава така и да се генерализират децата от държавните забавачки по този начин. Аз лично смятам, че грижата за възпитанието на децата е грижа основно на родителите! Аз съм отраснала по ясли и градини, но примерът, който съм следвала или не съм следвала, е на моите близки, другото не е било достатъчно силно, за да ме впечатли. Ако детето ми се бие или търпи да го бият, проблемът е МОЙ, а не на яслата. А ако имам проблем, който считам, че произхожда от яслата - разговор със сестрите и директорките. Няма проблем, който да се решава със заравяне на главата в земята и ако нещо просто отминава, значи някой се е примирил то да отмине.

Препоръчани теми