Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 828
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
  И ние мерихме Алекс тези дни.
  98 см,а килограмите са между 12 и 16   ,не можахме да ги отчетем,защото и секунда не може да издържи без движение този моя юнак! ooooh!
  Когато излизаме на обществени места все му се карат някакви дядовци,лелки и прочии,защо е толкова лош и непослушен и защо не стои мирен,както правят добрите момчета.
  Явно за тях думата добър означава  безмълвен и неподвижен..... Thinking

Мими,честит ти рожден ден на патерици!Бъди много щастлива и обичана!  bouquet  bouquet  bouquet

# 196
Мерси,Селма   bouquet
Тоти и той варира в същите граници за тегло/ръст-16.5кг./98см.

# 197
Мими подписах. Ужас и безумие е това. Много мъчно ми стана като гледах.

# 198
Направо се чудя в какъв свят живеем и какъв родител би причинил това на детето си Sad

# 199
  • София
Just VANIA, Честит Рожден Ден!

Желая ти море от любов и планини от щастливи мигове.

# 200
  • София
Клемс, за ваксината А+С мога да ти кажа, че няма такова нещо, но ти 5 доктора да питаш, 5 различни неща ще чуеш... Пример: Мангъров казва, че Пневмо 23 се слага след 5 години, но Субев (също доста известен и уважаван педиатър) на Сту я е препоръчал за Ая...

МЛП казва, че А+С няма чак толкова висока ефективност като най-новото поколение ваксини, но все пак я препоръчва. Тя била и единствената такава в БГ - няма избор, демек. А логиката "не е имало такива случаи на менингит от..." е леко несериозна - онова дете в Хасково като беше единичен случай, да не би да му се размина?! (пу-пу, да пази Господ!  Praynig )

Аз снощи бях на поредния абитуриентски бал.  Sunglasses Баси, приятелите ми втора партида абитуриенти изпращат, а моето още в памперс...  Thinking

# 201
Благодаря Ив. Черпя ви за рожденния ми ден!

# 202
  • София
Just_VANIA, честит рожден ден! Желая ти здраве, спокойствие и много обич!   Simple Smile  bouquet Hug

# 203
Ваня, Честит Рожден ден!   bouquet  Да си все така красива! Да си обичана и щастлива!

# 204
Ваня, честит рожден ден! Пожелавам ти да си заобиколена с много любов и да си много щастлива!  Hug

Моят Свилен е още с памперс и биба, истинско бебе. Чак му показвах снимка на Йоан на Елина как стои детето на гърнето, гледа го, радва му се, но до там. Хич не го интересува нищо, така му е добре.  Rolling Eyes
За мерките - 90,5 см и 13,5 кг от последното мерене.

# 205
Just_VANIA Честит рожден ден! Много щастие, късмет и любов!   Simple Smile

За мерките, Ванеса май е най дребна  Rolling Eyes. 11кг. 86см...

Вчера лелките в яслата я похвалиха, колко оправна била за възраста си ...  Flutter Сега е на вълна всичко да прави сама. Обува се, облича се ( без блузите) ... по собствено желание, и когато тя иска без напомняне  ходи на гърнето  Flutter(благодаря на  баба и Laughing) ... само със храненето не се справя, но силно се надявам и това да започне да прави вече ... Heart Eyes

# 206
  • София; Дружбето
Честит рожден ден Ванче Hug

И моята госпожица е много оправна. не ми дава да я обличам, дори и д ане успява да се справи сама. много рядко се предава и иска помощ. И на гърнето вече сама си сяда и после само ме информира да го измия. А до преди месец не вярвах, че изобщо някога ще го ползва Crazy

# 207
Честит рожден ден, Ваня
Желая ти щастие, за което не смееш и да мечтаеш Heart Eyes

# 208
  • София
Ваня, честит празник, красота!!! Желая ти само хубави моменти и много, много, много любов!

# 209
  • София
ВАНЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БЪДИ ЗДРАВА,ОБИЧАНА И ВСЕ ТАКА КРАСИВА И ЧАРОВНА

Клеми и нашия педиатър, е на същото мнение като твоят, та и аз се чудя за тази ваксина Thinking
Иначе Рая е 12кг. и 89см. висока.
Да се похваля, че я записах на градина,само дето още не мога да повярвам. На есен с песен.
Ив ще ти пиша на лични Peace
Ним нали знаеш, че си под закрила от уволнение, да не се объркат нещо.

Общи условия

Активация на акаунт