Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 820
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Абе тя е под закрила, ама по "взаимно съгласие" винаги могат да я принудят да напусне, като и вгорчат живота. Confused

# 211
Just_VANIA , Честит рожден ден newsm59Пожелавам ти да си жива и здрава и много,много щастлива Hug
Мими подписах и аз,наистина този случай е страшен Sad
Моят Иван също вече  е по-самостоятелен,храни се сам,и на гърнето отива сам и върши работа и чак след това ме вика,за да го загаща и да почиста.Вече през деня изцяло сме без памперс  дори и за следобедното спане Party,но все още слагам за през нощта.А като тегло сме 13кг.
Желая ви хубав и успешен ден Hug

# 212
Just_VANIA Честит рожден ден! Много щастие, късмет и любов!

Ние сме най-дребнички - 84см., 11,5кг. Но тя си прилича на мен - аз бях 23кг в 5-ти клас...

# 213
  • София; Дружбето
Не сте, не сте. Миша е 83см, 11,5 кг Mr. Green А и както не яде и набива сам она сладко ще си остане дребно и пухкаво като мама Blush

# 214
Да се похваля, че я записах на градина,само дето още не мога да повярвам. На есен с песен.

Барби, от есента ли  ви взимат?
Аз, днес ходих и подадох документите, и директорката ми каза, че от септември не може, защото нямаме навършени три години. Така било по закон.  Rolling Eyes Ще ни приемат от януари, след като ги навърши.  Tired До тогава в яслата.
Не че имам нещо кой знае колко против, ама ми се струва все тази. Така или иначе ще е в групата на 2006 набор, не зависимо дали ще тръгне септември или януари ... Thinking

Друг такъв случай има ли?  newsm78

# 215
  • София
Аз нямам никакви претенции, даже май ми се иска да постане в яслата. И на двете места еднакво песнички учат, а в яслата повече се грижат за тях.

# 216
  • София
Шмети, Рая е в яслена група приета и тръгва от септември в ОДЗ. И аз както казва Клеми нямам претенции за градина.
А за трите години наистина така е по закон,но те как процедират е друг въпрос.
При подаването на документи за детски заведения има една новост ,вече искат и копие от трудов договор. Струва ми се, че вече прекаляват,очаквам и пръстов отпечатък да ми вземат ooooh!

# 217
Ваня, честит рожден ден! Желая ти да си много щастлива и обичана!   bouquet

# 218
  • Русе
  bouquetJust_VANIA Честит рожден ден! newsm59

# 219
# 220
  • София
Ванче, Честит Рожден Ден и от мен!
Все така красива, млада и обичана!

# 221
  • София
Мъжо днес е записал Борис в градината. Нищо не ми каза за това кога ще го вземат, има насочена родителска среща за 11.06, ако има нещо може и тогава да ни кажат.
Копие на трудови договори не са искали.  Peace
Проблема ми остава с яслата, но няма да оставя така нещата.  Confused
Ним  Hug кофти работа това със съкращенията, дано се стабилизират нещата при вас  Peace

# 222
Клеми,  заради самото гледане и аз предпочитам да е в яслата, но не ме устройва часа на вземане. Няма кой да я взима толкова рано като започна работа  Rolling Eyes ... а, в градината ще чака заедно с брат и, това е ...  Mr. Green

Барби, и трудов договор???  Shocked А, проверки на  банковите ни сметки, няма ли да направят?!  Mr. Green  ooooh! Е*аси, все едно в Оксфорт ги записваме тези деца, а не в ДЗ ...  Tired

# 223
  • София
Как ще ти искат трудовия договор, бе, това вече е крайно.  ooooh! Ами аз като съм подписала и договор за конфиденциалност и съм се задължила на никого да не разкривам клаузите от трудовия си договор? Служебната бележка не е ли достатъчна?!?

А инак при нас съкратиха и 1 колежка с дете на година. Намериха някаква клауза, бая време се мотаха, че тя се беше засилила да ги съди, но накрая измислиха нещо... или може би взеха разрешение от Инспекцията по труда, не знам и я съкратиха и нея.  Confused Така че защитата от уволнение...  Tired

Абе децата да са живи и здрави, другото ще го оправим!

# 224
Ванче честит рожден ден   bouquet
Да си здрава, все така красива и много, много обичана.

Общи условия

Активация на акаунт