Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 813
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Аз ще вървя утре да проверя Весони дали е приет официално в ОДЗ. Това, което зная е, че трябва да е първа подготвителна група и от януари да е в детската градина. За него сигурно ще е по-добре така, като се има предвид колко е опърничав и несамостоятелен. Единствено знае да си събува сам обувките и чорапите  Embarassed ОТ няколко дена проявява желание да се учи и сам да се храни, но моите нерви са подложени на огромно изпитание  ooooh!
По случай първи юни, човекът се сдоби с това Проблемът настана като каза, че го е страх да се качи, та трябваше първо Цецко да се повози  Crazy
На който му се гледат разбойници
Мопси е добре и скитосва по почивки. Ще пише скоро каза  Grinning

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 19:49 от manana

# 226
А добър вечер, дами
Ванче, честит рожден ден.От здраве и любов да не се отървеш
Аз най-накрая малко ще мирясам от работа. Но не и от дете. Не знам вашите как са навън, но Димитър е като обезумял. Преди малко го прибрах в комплект с поне 3 кила кал и вода. Може да не може да яде сам обаче може да подпре вратата със стол и половин час да се мъчиме да влеземе.
Отивам да пия

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 20:49 от lyllyta

# 227
Намерих си детските книги , такава носталгия ме налегна и ми стана едно мило . Ей сега прочетох Татко Барба - спомняте ли си я??? Laughing

# 228
Ваня, честит рожден ден! Желая ти щастие,обич и успехи във всичко!

# 229
  • У дома... някъде
Ванче,честит рожден ден!Бъди много щастлива и обичана майка и жена!  bouquet Laughing
На нас категорично ни отказват да вземат Дари септември месец в детската градина,трябвало да си бъде с набора.... Thinking,дори и връзките не помагат особенно... ooooh!
От половин месец и тя е вече сред ползващите гърне,облича се сама,дърдори си много..,абе растат децата с минути дет се вика  LaughingНяма да се притесняваме,аха  Crazy

# 230
  • София
Манана, страхотни снимки, изглеждате страхотно! Heart Eyes Hug

# 231
Мерси Ним  Flutter Мен за това ме снимаха от кръста на горе  ooooh!
Лилито интересно ми е, ако събереме Веско и Митя заедно в парка  Crazy, нищо друго няма ни остане, освен да се напиеме  Mr. Green

# 232
Just_Vania, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, радост, щастие, послушни деца и мъж!

manana, много са сладки малките мъже. А ти наистина изглеждаш великолепно.

Ним, дано няма повече съкращения във фирмата. А ако един работодател е решил да прави съкращения, все ще намери начин.

vesni, спомням си го и аз Татко Барба. Все едно и ние вчера сме били деца.

# 233
Manana - страхотни снимки. Малкият Цеци ти е одрал кожата  Hug
Ванче, честит рожден ден! Жива и здрава да си и безкрайно щастлива с красивите ти деца!   bouquet
Весни аз обожавах "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада"  Crazy

# 234
Добра ви вечер!  Hug

Ние пласирахме Ели на майка ми и възнамеряваме да поспим нормално поне една нощ, пък и да се поуважим.  Wink

Ваня, много любов и късмет!   bouquet

Манана, страхотни са ти мъжете!

# 235
Ваня,честит рожден ден!От сърце ти желая здраве,късмет,любов и благословени дни!Наздраве!

# 236
  • София; Дружбето
Реших да оставя утре Миша в къщи и да я разходя по случай празника. Обаче, не намерих никакво инфо в нета къде има утре тържества или нещо подобно. Ако имате някакво инфо моля да споделите Mr. Green

# 237

Тоти и той варира в същите граници за тегло/ръст-16.5кг./98см.
   А...той Алекс и да варира(защото подскача на кантара) ,съм сигурна,че не е повече от 13-14  кг.Височек е ,но далеч не толкова "плътен",колкото доста от връстниците му. Simple Smile

Ванче,честит миналия рожден ден!Много щастие и сбъднати мечти(Ле-ле,пак съм на патерици.... ooooh! )   bouquet  bouquet  bouquet

В детски градини искат служебна бележка от работодателя,не са ми искали и трудовия договор..... Rolling Eyes
   tsveta,мисля че в нашата тема е влизал някой с инфо за благотворителен детски празник утре. newsm78

# 238
Мерси Ним  Flutter Мен за това ме снимаха от кръста на горе  ooooh!
Лилито интересно ми е, ако събереме Веско и Митя заедно в парка  Crazy, нищо друго няма ни остане, освен да се напиеме  Mr. Green
Мананке, ако ги събреме тия двамата алкохола венозно трябва да го приемаме Simple Smile Аз обявих вчера за 1-ви юни щото беше хубаво времето и го водих на Люлинския Луна парк. Ама и аз съм гадна майка Twisted Evil изстрелях го с бънджито Twisted Evil Първо гледаше като гръмнат, ама после му хареса и накрая вече виеше от кеф.
Сега много важно съобщение: В Люлин 8 е отворен чисто нов "Дон Домат" Много е готин. Айте казвайте дата за посещението му. Не е задължително да е Люлинския, ама е много готин тоя и е нов. Аз вече нямам толкова работа и мога когато кажете.

# 239
  • София
Добро утро, уважаеми първоюнки и техните деца!  Mr. Green

Хубав и стремителен ден днес, тук и сега!  Mr. Green Пък довечера наминете с по някое питие да се поздравим...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт