Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 825
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ноеми, нито ти, нито Диди към момента сте дали децата на ясла и няма как да имате по-обективно мнение от тези, които сме ги дали, нали? В нашата ясла НЕ оставят децата да се бият, категорично. Но пък няма как да наблюдават 22 деца нон стоп през цялото време и да отреагират на секундата, все пак са 2-3 жени. Случва се да се върнат ухапани, да речем. Няма как.
Дали децата се делят - все още не,може би, но виждам, че предпоставката е на лице и съвсем скоро ще си говорим пак.  Peace
Лично аз съм за "хубавите" училища, заради по-добрите учители, но да се почне с деленето от яслата...

# 76
Що не сте на бири, ами седите тук и се джафкате Mr. Green
Ним, принципно споделям мнението ти, но не мисля че лелките са там, за да сменят памперси само:naughty: Те са педагози и трябва да се държат като такива, защото конфликти неизменно има и те са хората, които трябва да реагират адекватно когато нас ни няма Peace
А за работното време - то е класика да се правят на ощипани. На мен в началото ми казваха да ходя най-късно до 17 да я взимам, защото идвали наркомани в двора след 17ч. Laughing Laughing Laughing Сега обаче, като мина време гледам, че и други майки си взимат децата към 18, когато и аз.

Отмяна - Диана, жива и здрава да ти е рожденничката  bouquet

# 77
Здравейте,  момичета.

Честит рожден ден на дъщеря ти, Отмяна - Диана. Да ти е щастлива, здрава, умна, красива и добра.   bouquet

Кайрен, много ти е красива дъщеричката.  Heart Eyes Ех, и мен ме налегнаха едни спомени (и аз раждах във Втора градска).  Sunglasses

# 78
  • София
Не се джафкаме, споделяме си.  Laughing А не пием бира, защото сте маскари и никой не предлага обедно общо пиене. Mr. Green

# 79
Лично аз съм за "хубавите" училища, заради по-добрите учители, но да се почне с деленето от яслата...

Че то и в яслите има по-добри педагожки и по-лоши такива Rolling Eyes Що да не се дели? Има едни лелки, които не намират подход към децата и са пълен потрес и такива, които децата ги обожават. В този смисъл деленето не е неоправдано Peace Както едо училище е по-добро от друго точно заради учителите, така и една ясла се дели на този принцип.

# 80
Кайрен, много ти е красива дъщеричката.  Heart Eyes Ех, и мен ме налегнаха едни спомени (и аз раждах във Втора градска).  Sunglasses

Аууууу, при кой Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter И аз раждах там Heart Eyes

# 81
Вашите деца не ги ли тресе бебешкия пубертет  newsm78 Само Шмети се отзова, другите докато се джафкате, пропуснахте важния въпрос  Sad

# 82
  • София
Моето да, ама понеже не съм открила начин да противодействам и си мълча.
За градините нямам намерение да споря повече.

# 83
  • при принцесите
... Аз децата от нашия квартал, които ходят на детска, ги виждам точно в две групи. Едните ходят и раздават шамари, ей така без каквито и да е причини, а като има, вече си е съвсем бой, а другите ходят с наведена глава и само се чудят от къде ще им креснат. Искрено се надявам да съм супер заблудена. Ще видим ние как е в "частната", че аз на това определение не разчитам за отношението и докато можем, ще мислим.

Еееее, недейте така!  Naughty Смятам, че е крайно да се разсъждава така и да се генерализират децата от държавните забавачки по този начин. ...

Хайде сега обърнете внимание на подчертаното Peace Това, което смятам за единствено предимство засега в частните ясли, е че за по-малко деца се грижат повече хора. Но не съм го написала, затова няма откъде да знаете какво е моето делене и т.н. Също никъде не съм изкритикувала вашите деца, нито заведенията, които посещават, нито педагозите там, нито това как вашите деца се държат, когато са с вас. Това си беше абсолютно заяждане Rolling Eyes

Деси, много е сладка малката Елица, пу пу, да е жива и здрава Heart Eyes

# 84
Вашите деца не ги ли тресе бебешкия пубертет  newsm78 Само Шмети се отзова, другите докато се джафкате, пропуснахте важния въпрос  Sad

Успокоявай се, че е период и че ще отмине съвсем скоро. Тресе ни и нас този пубертет. Rolling Eyes Ева се тръшка и реве от нищото... и на моменти не издържам на такова психическо натоварване от нейна страна, та затова вечер гледам да пийна по една бира за успокоение. През деня като съм на работа просто не става.

# 85
  • София
Вашите деца не ги ли тресе бебешкия пубертет  newsm78

Дам. Успокоявам се с мисълта, че истинският пубертет ще е дори още по-страшен и тихичко си лоча бира  Rolling Eyes Не съм намерила разрешение на проблема, здравите нерви много помагат, ама не винаги ги имам.

# 86
  • София
Служебната  бележка трябва да е нещо такова:
Изх.№
СЛУЖЕБНА БЕЛЕЖКА
Настоящата служебна бележка се издава на..................
ЕГН...................
в уверение на това,че същият е назначен на безсрочен трудов договор №... от..........по чл.... от КТ.
Лицето работи като....................и не е в период на предизвестие за прекратяване на трудовото му правоотношение.
Настоящата се издава за да послужи пред...................

Аз поне такава ще си издам, защото и Рая е приета в яслена група в ОДЗ. С набор 2006г. не съм се и натискала, изобщо много се изненадах от новината, че са я приели,чак се шокирах като знам каква е борба,особенно в тази детска градина която кандидатствах по първо желание.

# 87
  • София
Деси много е сладка Елица,да ти е жива и здрава  bouquet
Отмяна -Диана честита ти рожденичка   bouquet

# 88
Кой каза бебешки пубертет? И аз се записвам Mr. Green Номера става само със здрави нерви и последователност, нооооооо моите са под условие Blush

# 89
  • София, Лагера
Джафкане пък сега... аз се старая да спазвам добрия тон и мисля, че успявам! ...
(не че съм адвокат, но не видях никаква провокация и в постовете на Диди)

Пресиян не е влязъл в пубертета още, или просто не му се е отразило толкова, че да съм забелязала.

Общи условия

Активация на акаунт