Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 808
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Здравейте, момичета!
И аз се опитвам да ви следя, но по-рядко ми остава време да пиша.
Първо, честито на всички рожденици от последните дни   bouquet Желая ви много поводи за слънчеви усмивки  Heart Eyes
Честито и на всички малки и порастнали деца  Grinning
Аз вчера се опитах да заведа Дени на детски празник в една сладкарница. Имахме и познати дечица. Тя, обаче мрънка през цялото време, та се принудихме с баща й да я заведем на кварталната площадка и там се поуспокои  Tired Явно не й понасят шума и навалицата.
Андж, съжалявам за яслата!
Желая ви хубав ден  Hug

# 271
  • София; Дружбето
Днес ми е едно вампирскооо Crazy цял ден гледам филми, снимки и тем подобни. Баси и настроенията ме гонят
Анджи, дано се намери место за Любо, че то хубаво хубаво, ама и на него сигурно вече му е писнало да те гледа само теб Laughing
Eho какво и е на Пламена, че ще взимате секрет? А на Ева що?
 Ей това заглавие днес просто ме побърква http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401926.msg11409807#msg11409807 ,едвам се спрях да не изпростея в темата Crazy

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 14:53 от tsveta

# 272
Аха,  писнало му е  Laughing Онзи ден го заведох в един детски клуб и накрая остана само той с двете момичета-бавачки. Заряза ме най-безцеремонно и водеше дълбокомислен разговор с тях за топките в басейна. Не искаше да си тръгва. Накрая склони, ама след като му дадоха балон.
Време му е за по-мащабна социализация Grinning

Дани, честита ви ученичка!  Hug
И на всички приети в ясла и градина - успех!

# 273
Цветке, много страшен тоя аватар  newsm43 Какви такива настроения те налягат, бррр
В яслата на Ева педиатърката им я преглеждала, имала някакъв секрет, който се стичал по гърлото й. Назначиха й терапия в яслата, физиологичен разтвор в носа ще й  слагат и да вземем секрет, за да видят да не е проблем със синусите или сливиците.
Иначе е добре (пу-пу).

# 274
  • София; Дружбето
Цветке, много страшен тоя аватар  newsm43 Какви такива настроения те налягат, бррр

А страшен. Ако знае кво му мисля Blush Blush

Дано и няма нищо на Ева Praynig тия секрети са ми далечни слава богу

# 275
  • Русе
Здравейте!
Честито на всички имащи поводи тези дни!   bouquet
Болничките бързо да се възстановяват!
Ние оставихме Йоан на село от неделя, а аз от това глупаво време се разболях  ooooh! ( кихам, подсмърчам, боли ме гърло ). Добре е поне, че той не е покарай мен, за да не му лепна пак нещо.
Като цяло е ОК ( на Брнхо Ваксом е - дано вече ни разминават всякакви болежки  Praynig), само по телефона съобщава, че "детето слуша, но неиска да се къпе в банята"  Crazy  ( незнам как са вашите дечица, но моето категорично отказва душ и крещи, като истерично - основно недава да му се мие главата ).

А сега да попитам - трябваше ли след прекараната ангина да го водя да му взимат секрет  Rolling Eyes ( Новакова нищо не ми спомена, а аз забравих да я питам  Embarassed )

Лилянчо - относно сядането на гърне сме на моменти. По принцип казва и от време на време сам се събува, и сяда, но имаме и доста попадения в гащите все още. На обяд сме го оставяли да спи без него и не се е напикавал. Но като цяло съм доволна от постижението имаме в денонощието употреба максимум на 2 памперса  Peace

Ели какво стана със смяната на личния лекар на Ева? Аз все още се чудя къде да го преместя Йоан? И как точно става пък тази процедура  Blush ? - нещо много неща ми се струпаха наведнъж и сега се чудя от къде да ги подхвана  Thinking  Незнам още как ще процедираме и с яслата, нали 3 месеца няма да стъпва там.  Sad

Отделно Иво се е навил да купува кола и снощи в последния момент решиха, че ще ходят на оглед в София. Сега го чакам да се върне, но без кола, защото оня снощи явно ги е поизлъгал за точното състояние на автомобила по тел. и се разходиха до там напразно.  #Cussing out

Хайде по-късно, ако ми остане време пак ще ви надникна  Wink

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 18:43 от *Elina*

# 276
А сега да попитам - трябваше ли след прекараната ангина да го водя да му взимат секрет  Rolling Eyes ( Новакова нищо не ми спомена, а аз забравих да я питам  Embarassed )

Не е задължително. Но, ако искаш да го водиш изчакай две седмици след приемането на АБ.

# 277
  • Русе
А сега да попитам - трябваше ли след прекараната ангина да го водя да му взимат секрет  Rolling Eyes ( Новакова нищо не ми спомена, а аз забравих да я питам  Embarassed )

Не е задължително. Но, ако искаш да го водиш изчакай две седмици след приемането на АБ.

Благодаря!   bouquet  ( ще помисля тогава, че нали сега пие пък друго )

Леле незнам как е при вас, но тук такава буря излезе, че чак настръхнах. Големи дървета се гънат, като клончета  ooooh!

# 278
Изчакай да свършат всички лекарства и да е "чист" две седмици (как звучи само Wink).

Тук и помен няма от вятър.

# 279
  • Русе
Изчакай да свършат всички лекарства и да е "чист" две седмици (как звучи само Wink).

Тук и помен няма от вятър.

Flutter

Тук вече и заваля, силно и с много гръмотевици  Rolling Eyes

Андж, така и така сме само двете тук хайде наздраве

и дано вземем привлечем и останалите при нас  
Rolling Eyes

# 280
Ей ме нА и мен ...  Mr. Green щом сте рекли,  наздраве ...

Елина, тук бурята беше преди два часа ... точно отидох да взема синчето от ДГ ... докато се облече и обуе, такава буря се изви, че  Crazy.... прибрахме се вир вода ...  Joy

# 281
  • София; Дружбето
Мен нетът нещо ми бяга, ама наздрае да кажа и аз  cheers

# 282
  • София
Ей ме нА и мен ...  Mr. Green щом сте рекли,  наздраве ...

Елина, тук бурята беше преди два часа ... точно отидох да взема синчето от ДГ ... докато се облече и обуе, такава буря се изви, че  Crazy.... прибрахме се вир вода ...  Joy

И аз се терапевтирам с бяло вино (Мезек, но шардоне), щото бурята се опита да ни издави в .... Южния парк!

Tired

Че като се разлетяха чадъри и тенти, като завихри вятъра всякаквите дъждобрани ..... и беж, лиске, с Шош на ръцете 100 метра до колата.... прибрахме се мокри до гащите!  Tired Още ми треперят и ръце, и крака!

# 283
Влизам само да докладвам, че Ехо и Пламена са в болница от тази вечер, като диагнозата на Пламенка е скрита пневмония. От петък детенцето кашляло, ходили са неколкократно на лекарката (личната), която не чула нищо на слушала, вчера им изписала някакъв АБ, но след като днес детето видимо се влошило, не спало цяла нощ от кашлица и цял ден не свалили Т под 39 градуса, Ехо завела тази вечер Плами в болницата и направо са ги приели. Сега са сложили малката на системи, че, освен всичко останало, се е и обезводнила, и са почнали венозен АБ.
Да им стискаме всички палци и да им пратим малко сили и кураж!

# 284
  • София
 newsm09

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тук чакаме скоро добри новини!(нова тема)

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 23:07 от ivonska

Общи условия

Активация на акаунт