Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 102
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Аз увеличавам постепенно - трета седмица съм и вече на 9 повторения. Само от въртенето получавам много виене на свят Sad. След петия път ми се замотава доста главата... Други проблеми и неудобства нямам.

# 121
  • ул. "Мечтание"
Аз ги поднових от три дни някъде, правя по 3 повторения. Все още се чувствам доста зле. Да видим кога ще се усвестя. Нопък когато ми отмине неразположението се чувствам по-добре.

# 122
  • Sofia
след почти 2 седмици прекъсване от вчера ги поднових, започнах със 7. Чувствам се добре, но за сега това ми е оптималната бройка. Правя и йога преди тях, двете в съчетание много ми харесват  Peace
4то си остава най-трудно за мен и като се повдигам ми бълбукат червата  Crazy

# 123
И моето увеличаване на бройките върви добре. Определено като започнах от 3 бр. и увеличавам с 2 на седмица е мноооооого по-добре-чувствам се чудесно.
Само втория ритуал правя 21 пъти, защото ми е доста лесен, пък и искам да си оправя коремчето след второто раждане. Та така:)

# 124
  • София-Варна
Момичета имам въпрос отново.Аз правя упражненията вече трета седмиса-първата започнах с 5.втората с 10,а тази пак съм на 5 заради МЦ!Никога до сега не ми е ставало лошо или да се чувствам зле,само дето имам мускулна треска под мишниците и ме болят малко раменете.Беше ми се схванал и врата миналата седмица,но отмина.Та въпросът ми е може ли да се прави различна бройка,от различните упражнения?Например от 2-то и 3-то мога да правя много повече,но 4-тото направо ме измъчва?

# 125
  • В центъра на мръсотията
И аз искам да се включа: от вчера започнах - правя по 5 повторения  Peace

# 126
  • България
Нинката, споеред мен може, но нека се ключат по-компетентните

# 127
  • ул. "Мечтание"
Мисля, че е по-добре да се прави равен брой от всички упражнения.

# 128
аз също правя понякога различни повторения от различните упражнения- зависи как се чувствам.
да се похваля, след прекъсването и стартирането наново и след гадната умора и сънливост, която ме гонеше, днес за 1 път се чувствам прекрасно. направих си 7те повтпрения без неразположение и в момента ми е много свежо Simple Smile

хубав ден на всички  bouquet

# 129
Аз също мисля ,че равния брой повтореня за всички ритуали е оптималния вариант.
Нищо ,обаче не пречи на различния брой  повторения, стига да не се чувстваш отпаднала  Grinning
Добре дошли на новоприсъединилите се тибетстващи   bouquet
Дано и вие се почувствате добре Laughing
Да се похаваля- аз най-сетне достигнах до 19 повторения на всяко . За мое щастие вече пристъпите на отпадналост спряха и се чувствам по цял ден отлично. И пак д акажа ,че започнах да правя шестия тибетец / за онези , които го правят/  СЛЕД всички останали

# 130
  • морето, сините вълни...
Аз пък днес намалих бройките на всички от 11 на 7.
И незнам какво да правя с лявата си китка и четвъртия тибетец - ужасно ме боли, едвам се вдигам и после целия ден съм с болки.
Пробвах на юмруци, но така пък височината е малко по и незнам дали това е правилно.

# 131
  • ул. "Мечтание"
Аз за сега си правя по три повторения от всяко. Леле как се препотявам!  Laughing Но ми е добре като цяло.

И пак д акажа ,че започнах да правя шестия тибетец / за онези , които го правят/  СЛЕД всички останали

Я кажете за шестия тибетец, нещо съм изтървала, че има такова дживотну!

# 132
Пуснете някакъв линг да видя каква йога правите....

# 133
Хайде върнете няколко страници назад и ще видите всичко   Mr. Green

# 134
 - http://uk.youtube.com/watch?v=cZLHIY06mqo&feature=PlayList&a … =0&playnext=1
Те ти го джувотното  Twisted Evil
Чичкото , почти в края на клипчето си стяга коремчето, а отгоре пише -Уддияна Бандха. Те това свиване се прави три пъти ,както е надлежно описано в книгата  и се именува шести тибетец      bouquet
Крен, ако китката продължава да те боли- тегли и ножа  Wink, а сериозно - намали бройката на четвъртия на три , докато болката не отшуми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт