Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 087
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • морето, сините вълни...
Аз първо почнах с 7 повторения,  след повече от седмица реших да увелича с 2бр. Обаче много ми се вие свят като спра.
В този ред на мисли да попитам- на първия тибетец сприрате ли след всяко завъртане или само леко забавяте? И още коментирали сме го мисля ама пак  Embarassed като спре да ми се вие свят ли да вдигна бройката или може да задържа на 7 от първия тибетец, а останалите да ги правя по повече?

# 181
Правилно ли го правиш първия. Вземи пример от балерините - очите не следят завъртането. Задържаш ги на една точка докато се обръщаш около оста си - колкото можеш. на 180градуса обръщаш бързо главата и пак се фокусираш на тази точка. Иначе е нормално да ти се завива свят.

Наскоро пак прехвърлях указанията. За първия като оптималнен брой се посочва 12! Дори и другите да са по повече.

# 182
  • морето, сините вълни...
Птица не го правя така. Цялото тяло си въртя включително и главата. Гледах в клипче че така го правят. Или съм се объркала.
Пак ще проверя

# 183
да ви кажа аз какво права, за да не ми се вие свят. като се завъртя забивам поглед в палеца на дясната ръка (нали се върим на дясно). постоянно гледам него и нямам проблем с виенете на свят. когато спрете, продължавайте да го гледате докато усетите, че вече не ви се вие свят и готово.

# 184
Тази седмица съм на 13 повторения. Не бързам, макар да мога и да увелича.
След подновяването на тибетите, по напълно необясними за мен причини, не искам и не правя 6-тия тибетец. Няма да се ровя да търся причините - щом е така, значи е така. Понякога, не по-често от един път седмично, правя по 1 изпълнение и толкоз.

# 185
  • ул. "Мечтание"
Аз правя за момента по 5-6 повторения. Понякога ми идва музата да ги правя по два пъти на ден и се събират по 12 повторения общо. Чувствам се страхотно!
Забелязвам една особена сънливост при себе си. Надявам се, че е от тибетците!  Mr. Green Една приятелка описваше същата сънливост, когато правеше пречистване със зеленчукови сокове. Надявам се при мен също да означава, че тялото ми става по-здраво и се чисти от боклуците.  Wink

# 186
да ви кажа аз какво права, за да не ми се вие свят. като се завъртя забивам поглед в палеца на дясната ръка (нали се върим на дясно). постоянно гледам него и нямам проблем с виенете на свят. когато спрете, продължавайте да го гледате докато усетите, че вече не ви се вие свят и готово.

Ще пробвам и аз твоя начин  Peace . Имам и аз голям световъртеж, не мога да направя повече от 7 завъртания и това е  Crazy, а на другите ритуали съм стигнала вече до 13 повторения.

# 187
Вече 5месеца направих мислех че лятото ще се пооткажа но учудващо още сутрин рано ставам и ги мятам тибетците.Може би до миналия месец ми се виеше свят на първото , но престана явно нещата са се стабилизрали и  сега е ок.

# 188
За трети месец вече ми се случва, точно преди цикъл /един-два дни/, да не ми се правят тибетците изобщо! Много странно, в останалите дни и да ми се спи и да съм уморена си ги правя без проблем, но в тези дни ужасно не ми се правят и пропускам.
Да сте забелязали нещо подобно?

# 189
  • В центъра на мръсотията
Аз забелязах, че има дни, в които нямам никакво желание за упражненията - един-два пъти ги направих въпреки това но като цяло не се чувствах добре... Правя ги редовно, но има дни, в които пропускам. Надявам се това да не е проблем...  newsm78

# 190
Някой правили често шестия ритуал, може ли да сподели какви са резултатите, .....  Embarassed е Не подробно,  ами в общи линии Rolling Eyes

Все още съм на мнение,че 6-ия тибетец не трябва да се прави от всички,а само ,ако се спазва условието за сексуално въздържание,както е написано в книгата.  Peace

# 191
Здравейте и от мен,съвсем,ама чисто новичка кандидат-тибетка.Четох,недочетох,ама се навих и утре започвам.Приемате ли ме при вас,или трябва да съм на друго място? Praynigза първи път се регистрирам във форум, та ме извинете за незнанието EmbarassedАма мерак  bouquet

# 192
  • ул. "Мечтание"
Добре дошла сред нас, Мари! На най-точното място си попаднала! Успех!

# 193
  • Карлово
Аз забелязах, че има дни, в които нямам никакво желание за упражненията - един-два пъти ги направих въпреки това но като цяло не се чувствах добре... Правя ги редовно, но има дни, в които пропускам. Надявам се това да не е проблем...  newsm78
И аз вече два дни нямам никакво желание за Тибетците. Дали е проблем, че пропускам?

# 194
  • в резерват
В книгата пише, че не е желателно да се прекъсва за повече от един ден. Аз в такива дни намалявам бройките до минимум Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт