Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • В центъра на мръсотията
Искам да попитам по-опитните тук: как е разумно да увеличавам повторенията - по 2 на седмица или може и по-бързо?  newsm78
Признавам, че не съм чела книжката  Embarassed надявам се някой от вас да ме посъветва...

# 166
Ами в книжката съветват увеличаване с 2 на седмица. Моя личен опит пказва, че това темпо е много добро-опитах по-бързо да увелича /смятам, че съм в добра физическа форма и се подлъгах, че много мога..../, но се почувствах доста зле. Сега качвам с 2 бр. на седмица и се чувствам велико, така че имай търпение и бързай бавно. Успех  bouquet

# 167
  • В центъра на мръсотията
Благодаря ти за отговора!    bouquet Точно това исках да чуя, защото и аз първоначално бях решила да ги увеличавам с две на седмица, но се замислих дали пък не мога да поизбързам, защото не са ми трудни като физическо натоварване. Но ще го направя по препоръчания начин.  Peace

# 168
Аз също без проблем правя всички ритуали всички бройки, но след това единия път щях да гушна букетчето #Silly
Затова ако и ан теб ти се ще повечко усилия да влагаш може да пробваш това, което аз правя-след тибетците правя 6 серии на Поздрав към слънцето от йога.
Страхотно се раздвижвам и е чудесно за обмяната на веществата и още куп други неща!

Хубав ден! newsm44

# 169
  • Пловдив
Благодаря ти за отговора!    bouquet Точно това исках да чуя, защото и аз първоначално бях решила да ги увеличавам с две на седмица, но се замислих дали пък не мога да поизбързам, защото не са ми трудни като физическо натоварване. Но ще го направя по препоръчания начин.  Peace
Аз првех точно така,защото самите упражнения изобщо не са ми трудни и в резултат на това все ми ставаше лошо,така че както са ти казали вече "бързай бавно".

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 11:57 от Жижи

# 170
  • България
На мен не ми е ставало толкова  лошо, макар , че ги почнах отведнъж всичките.

# 171
Абе то и на мен ми се случи само веднъж, но не искам да се повтори! #Crazy

А сега като качвам бройката постепенно се чувствам наистина много добре и най-интересното от всичко-гледам на света някак си много по-ведро, с по-добри очи, усещането е много ясно.

А честно казано, това е нещо, което искрено желаех, защото напсоледък усещах как съм зле настроена към хората и очаквах вс енещо лошо от тях, което си е ужасно! Осъзнавах го /което поне е нещо/, но не успявах да се преборя. Сега нещата са по-различни и се моля да продължа по същия път!
 sun

# 172
  • Sofia
Аз продължавам на 10 повторения, по едно време ги докарах на 12, но на морето прекъснах и почнах пак отначало  Peace

# 173
Тази седмица съм на 11 повторения.
По въпроса за избързването - подкрепям съвета за бързането бавно. Няма смисъл да се пресилват нещата, особено като може да последва негативна реакция.

# 174
  • Горна Оряховица
Чувала бях за тези тибетци, но не ги вземах на сериозно. Както виждам съм грешала и се връщам назад да изчета всичко което сте писали  Hug

# 175
  • Карлово
Здравейте!
От две седмици, а може и повече открих темата ви и започнах да правя ритуалите. До 21 повторения съм. Правя ги с почивка по средата на ритуала, т.е. след 10. Имам лек световъртеж.
Въпросът ми е "Бързо или бавно се изпълняват?"

# 176
Здравейте на новодошлите!
chanoair, аз ги изпълнявам бавно. знам, че изглеждат лесни, но не са. щом имаш световъртеж е добре да не се изхвърляш и да намалиш малко повторенията.

# 177
  • Sofia
В книгата е подробно описано и там има отпускане на всяко повторение, това няма как да стане ако се правят много бързо.

# 178
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Няколко дни бях на нещо като почивка извън София. Та починах си де - общо взето спях и ядях. Тибетците съвсем ги забравих!  ooooh! Днес започнах пак с 3 повторения от всеки, да не се узоря много, а и нещо не се чувствам особено добре.

Аз също ги правя бавно, мисля, че така ефекта е по-голям.

# 179
Някой правили често шестия ритуал, може ли да сподели какви са резултатите, .....  Embarassed е Не подробно,  ами в общи линии Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт