Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 085
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
 smile3511 smile3511умирам от мъка!!!Знаете ли момичета,моята история е една...Цял живот бях 47кг.,после за 10г. по 5 килца на година и осъмнах един ден 97!!! и после като се заех за 1г. свалих 40кг. мазнина...държах 1г. и гадост!!! зимата   съм +8кг.! От тибетците днес започнах по 3...да се похваля,де Tired

# 196
здравейте тибетки.
добре дошла на ЛаМари.
и аз да се оплача, че от известно време нямам никакво желание за тибетците. спирам, започвам и после пак спирам и започвам.... мисля, че ни трябва по-силна мотивация и нещо инспириращо. от доста време никой нищо не е споделял. призовавам съфорумничките, които са най-упорити и ги правят от месеци да споделят преживявания.
хайде момичета, да си дадем стимул!

(аз в момента съм пак на 3  Embarassed)

# 197
  • Карлово
Вчера детето (9 и половина години) като ме гледаше как изпълнявам ритуалите се включи и каза, че може да ги прави до безкрайност Laughing Не съм чела за деца дали е добре да се изпълняват тибетците. Някой има ли информация?

13 повторения на ритуалите ми идват изтощаващо, затова ще зацикля на 11, докато почувствам, че мога до "безкрайност".

# 198
здравейте тибетки.
добре дошла на ЛаМари.
и аз да се оплача, че от известно време нямам никакво желание за тибетците. спирам, започвам и после пак спирам и започвам.... мисля, че ни трябва по-силна мотивация и нещо инспириращо. от доста време никой нищо не е споделял. призовавам съфорумничките, които са най-упорити и ги правят от месеци да споделят преживявания.
хайде момичета, да си дадем стимул!

(аз в момента съм пак на 3  Embarassed)
Най-силната ми мотивация е, че ако спра - трудно ще стигна до 21 бройки отново и ще почувствам онова сковаване и мускулна треска в началото.....Сега понякога сутрин ми е трудно да ги правя, когато не съм спала добре или бързам за работа, но съм желязна - поне до този момент

# 199
  • България
Здравейте,

Успешна седмица!
Аз съм на 7, въртенето го правя 21. Досега 19 дни. Чуствам се много добре. Най-тръдно ми е петото.

# 200
  • ул. "Мечтание"
Напоследък не мога да спя добре. Предстои ми държавен изпит и съм доста изнервена. Едната вечер, докато се чудех какво да направя и как да се приспя, реших да пробвам с тибетците! Направих ги по 6 пъти! Легнах.... и заспах като пич на секундата!  Sleeping  Mr. Green
И имам мускулна треска на корема. Което много ме радва. За мен означава, че се справям добре и ги правя правилно. За сега съм на 6 повторения и мисля да не увеличавам, докато не започна всяко да го правя без затруднения по 6 пъти.
На сина ми му е много интересно да ме гледа как ги правя. Даже понякога се опитва да ме имитира!  Joy Най-вече пухтенето.  hahaha

# 201
Абе вие ще ме накарате и аз да пробвам да ги правя и преди лягане! Ако и на мен помогнат за добър сън ще е супер!

# 202
  • морето, сините вълни...
Абе вие ще ме накарате и аз да пробвам да ги правя и преди лягане! Ако и на мен помогнат за добър сън ще е супер!
обаче задължително на празен стомах, че иначе е  Sick или поне при мен.

# 203
21 бройки  smile3533

УТЛИЧНИК newsm47

# 204
21 бройки  smile3533

УТЛИЧНИК newsm47

БРАВООООО !!!  bouquet

# 205
  • България
21 бройки  smile3533

УТЛИЧНИК newsm47
Поздравления! Весела събота и неделя!

# 206
  • Карлово
LADY 13,
 smile3508 smile3501
Аз пък съм със схванат врат и и половината  ми идват непосилни.

# 207
Lady, къде се загуби! липсваше ни! темата нещо замря напоследък. всички ли са в отпуск ??? Grinning
и аз съм редовна. понамалила бях бройките, защото ми ставаше лошо, но сега всичко е наред.

появи ми се една болежка, точно под ребрата в дясно. пт 3 седмици вече не отшумява. един познат доктор каза, че може да е жлъчка, та сега ще ходя да се преглеждам. не мисля, че е от тибетците или че те ще ми помогнат да отшуми. може би са провокирали нещо, зашото преди време имах малки песъчинки в жлъчката... newsm78

както и да е. хубави събота и неделя на всички  Hug
и споделяйте преживявания!
  bouquet

# 208
  • в резерват
И аз съм си редовна, обаче не усещам и някакви съществени резултати.   33uu

# 209
  • София-Варна
Здравейте тибетки!И аз от 20.05.съм редовна,прескочила съм само 2 дена по време на МЦ-то и се чувствам страхотно!Никога не ми е ставало лошо до сега,само ме боли китката на 4-я и 5-я,но ....Правя ги по 15 пъти и не съм сигурна,че за момента мога да ги увелича,ставам вир вода цялата след тях!
И не на последно място искам да се похваля,че тибетците+3 поредни лунувания и Пол Маккена = -5кг.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт