Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 265
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
   Simple Smile   Основната информация е в  TOZI__RUkyelder_piter_oko_vozrozhdeniya_drevnii_sekret_tibetskih_lam__ru.rtf   
и MMS PK Oko Vozrogdeniya.mp3 , но са на руски. Добавките са за удобство.
Много, може да се пише, но Питър Келдър го е казал кратко, ясно и интересно.
Аз лично много харесах аудиото...  smile3529 smile3529 smile3529

# 646
 ooooh!Последно на къде да се въртим?

# 647
 newsm39 Ще ви спомена нещо любопитно, което може да проверите и сами.
Когато започнах  ритуалите на Келдър, реших, че трябва да бъдат подложени на тест.
Едно от нещата е да не спазвам диети и да следя килограмите. Бях 87кг и изглеждах доста „понапълнял” при височина 174см..
Резултат:
Всеки месец свалях по 1кг /при теста на по-слаб  човек се сваляха по-малко/.
След  4 месеца бях 83кг и не ги мръднах в продължение на години.  Но външно се „вталявах”, за външните  хора аз продължавах да отслабвам, но в същност аз само се стягах. Ще дам пример със захарния памук , ако го посъберете с ръка той ще ви изглежда по-малък на обем но по-плътен – и грамажа /теглото/ му ще си е същия.
 Това е доста показателно за Ритуалите на Келдър, и това ме насърчи да продължавам………….

smile3529

# 648
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
ОБРАТНО НА Часовниковата Стрелка, ако часовника е в краката ви с циферблат на горе. 
 smile3529

# 649
Хайде от утре на обратно Crazy

# 650
 Simple Smile Радвам се на готовността за промяна към по-добро. Нека обърна внимание на нещо. Ако смените посоката , започнете първо с от 3 до 7 завъртания/както го чувствате/ за да може организма да се "настрои", и всяка седмица увеличавайте с по 2, поддържайте посоката поне 3-4 месеца за да видите ефекта. С две думи да НЕ се въртите днес в едната, а утре в другата посока. Препоръчвам да прегледате файловете за да не ги преповтарям . Успех...  smile3529

# 651
Simple Smile Ето съдържанието на :  5_tibetski-uprajnwnia_Pitar-Keldar_kratki-nastawlenia_BG.doc

6. Последоватеността е задължителна! Упражненията се правят всеки ден,/цял живот от тук нататък/ в редки случаи може да се прескочи ден , но два- вече в много краен случай, ако това не можете да го изпълните по-добре не ги почвайте !

Това изобщо не е вярно ! Naughty
Питър Келдър казва, че с течение на времето ще започнем да ги правим правилно и само това е важно. Много хора от неговата първа група, които са започнали практикуването на ритуалите са били възрастни и обездвижени, но това в никакъв случай не е било проблем, а напротив, самите те са наблюдавали как с времето нещата са се получавали !

# 652
ooooh!Последно на къде да се въртим?

По посока на часовниковата стрелка !
Турските дервиши и тяхното въртене нямат нищо общо с тибетските ритуали ! Peace

# 653
 Simple Smile OK ! Текста е даден в оригинал. За смяна на посоката е дадено допълнително, за тези които са разбрали, че нещо липсва  ...  /трудно ще обясниш на някой как се кара колело, трябва сам да се качи и да придобие опит....и ще разбере...../      ... .  Аз имам опитност и от двете, и съм видял разликата /т.е. двама сме видели разликата и ги правим обратно на часовниковата стрелка/. Нека всеки сам реши . Не го налагам , а го давам като решение, на което много хора не биха обърнали внимание. Надявам се да сте ме разбрали правилно.... С УВАЖЕНИЕ ....  
     smile3529

Последна редакция: пн, 02 апр 2012, 23:23 от svetlina7

# 654
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile Влезнах специално в темата, за да информирам тези, които желаят да ползват тази информация, а не да влизам в спор и да убеждавам. Давам Ви информация, с желанието да съм полезен . Свободни сте в Избора СИ , да постъпите по Собствен Избор. Вероятно повече няма да пиша тук. Не виждам какво повече мога да кажа..... Успех на всички практикуващи !
 smile3529

# 655
Hallo,

zapiswam se za sevte nauchavam za Tibetcite ste vidia  i v Google.Zwuchi interesno

PS. izwinenia za latinicata

Greetings,
Ira

# 656
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Влезнах специално в темата, за да информирам тези, които желаят да ползват тази информация, а не да влизам в спор и да убеждавам. Давам Ви информация, с желанието да съм полезен . Свободни сте в Избора СИ , да постъпите по Собствен Избор. Вероятно повече няма да пиша тук. Не виждам какво повече мога да кажа..... Успех на всички практикуващи !
 smile3529

Благодаря за инфото и извинявай, ако съм прозвучала грубо  Hug !
Просто се замислих, кой може да е първоизточника ( и то правилния ), ако не е книгата. Наистина е кофти, ако се разминават нещата и човек се обърква яко !

# 657
И аз благодаря за информацията!   bouquet

Засега ще си ги правя както досега завъртанията, по часовниковата стрелка. Забелязвам, че сина ми, когато се върти, винаги се върти по часовниковата стрелка... Не зная защо. Какво е обяснението, защо трябва да се въртим в обратната посока?   bouquet

Аз също забелязвам вталяващ ефект. Досега го отдавах на диетата, която пазя, но си давам сметка, че когато и преди съм била на тези кг, съм имала доста голямо коремче, а сега го няма и талията ми е по-тънка.

# 658
И аз така ще се въртя. Като намера свободно време ,ще прочета материалите.

# 659
Обърках се. В единия текст, даден от Светлина7, пише така за второто упражнение:
Цитат
В това ритуално действие голямо значение има координацията на двицженията с дишането. В самото начало е необходимо да се издиша, напълно да освободим дробовете от въздух. По време на повдигането на главата и краката се прави плавно, но много дълбоко вдишване, по време на отпускането им, пълно издишване.
Аз досега дишах обратно.
И още за петото:
Цитат
Схемата на дишане при петото упражнение е необичайна. Започвайки с пълно издишване докато лежите, вие правите дълбоко, колкото е възможно вдишване при свиването на тялото. Като се връщате в изходно положение правите пълно издишване. Докато се намирате в двете крайни точки на упражнението, правете задържане на дишането за няколко секунди.
И при него дишах обратно.

Вие как правите дишането при тези упражнения?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт