Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 246
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
За мен 60 кг. не е приемливо. Най добре ми е на 52 ,но за сега е мираж. След третото раждане ,нещо нещата се объркаха.Явно и ЕГН-то си оказва влияние.Винаги съм яла без ограничения ,но вече не става.Много ми е трудно да не ям хляб.

Feliciaкакви са тези упражнения? Може ли линк.

http://fitnesinstruktor.com/jelezni-bedra/

Снощи направих 2 от упражненията..И имам яка мускулна треска  Embarassed

Ау, мацката изглежда страхотно. Какви коремни мускули има Blush направо мечта.По късно ще ги разгледам обстойно.

# 676
Много се радвам, че темата се е възобновила.  Ще се върна да прочета всички мнения, дано да има такива от хора с по-богат опит(години).  bouquet

МОМ

# 677
Откакто правя упражненията с правилното дишане, усетих този прилив на енергия, заради който започнах да ги правя. Вече не мога да заспя през деня, опитвам, но не става.  Mr. Green А преди даже изследвания на хормоните си направих заради това спане, толкова много спях.

Момичета, а откъде идва това твърдение, че ако се спрат упражненията, настъпва деградиращ ефект? Защото на мен това действа стресиращо. Не искам да ги спирам, искам да си ги правя всеки ден, но така се чувствам малко под заплаха.   bouquet

# 678
облачето хей от къде да прочета за правилното дишане? Че на последък само ми се спи. Tired Да не би и аз да не дишам правилно? newsm78
Не се шашкай за този  деградиращ ефект ,според мен е преувеличено. Wink
Аз съм на 9 повторения, от другата седмица на 11.

# 679
Тя, има го дишането в в книгата на Питър Келдер. Там при описанието на всяко упражнение е посочено точно как да се вдишва и издишва.  Hug

# 680
Тя, има го дишането в в книгата на Питър Келдер. Там при описанието на всяко упражнение е посочено точно как да се вдишва и издишва.  Hug
Явно ще трябва да я прочета най накрая. Blush

# 681
Преглеждам редовно темата, от доста време се канех да започна и ето ме сред вас- трети ден.Чувствам се чудесно!
Успех на всички!

# 682
  • РазГрад
Преглеждам редовно темата, от доста време се канех да започна и ето ме сред вас- трети ден.Чувствам се чудесно!
Успех на всички!
Добре дошла Hug.
Аз от днес съм на 17 броя..Много добре се чувствам. Praynig

# 683
Аз съм на 13, втора седмица.От другата живот и здраве на 15. Laughing

# 684
 Здравейте   Nature Sun With Face
Правя упражненията от около 2 месеца, всички от самото начало ги изпълнявам с лекота, но от третото доста често ми се завива свят. Не ми прилошава, просто след това извиване назад и връщането в изходна позиция получавам едно много странно усещане и някой път дори виждам "звездички" посред бял ден.  #Crazy Това продължава за няколко секунди и после ми минава.
На вас случвало ли се е подобно нещо?
Хубав ден на всички  Hug

# 685
Правя упражненията от около 2 месеца, всички от самото начало ги изпълнявам с лекота, но от третото доста често ми се завива свят. Не ми прилошава, просто след това извиване назад и връщането в изходна позиция получавам едно много странно усещане и някой път дори виждам "звездички" посред бял ден.  #Crazy Това продължава за няколко секунди и после ми минава.
Хубав ден на всички  Hug

И аз ги правя от около два месеца, нямам такива наблюдения.

# 686
  • РазГрад
Хубав ден на всички  Hug

И аз ги правя от около два месеца, нямам такива наблюдения.

Аз също не виждам звездички, но се чувствам кофти..(това е така само при третото)..Не мога да си го обясня  Rolling Eyes

# 687
За първа седмица - на 7 съм, и то заради последното упражнение, заради него , тази сутрин бях даже на 5 .Имал ли е някой друг такъв проблем- от повече бройки да премине на по-малко...

# 688
Да, имаше такъв случай. Някъде четох из темите.Аз съм на 13, от понеделник на 15. Laughing

# 689
  • РазГрад
Да, имаше такъв случай. Някъде четох из темите.Аз съм на 13, от понеделник на 15. Laughing

Браво  Hug!
Аз другата седмица на 19  Praynig!

Не знам дали си внушавам, но забелязах, че откакто съм тибетка не пия Нурофен.. Всеки месец пиех (МЦ). Не може да се каже, че не ме боли ...но издържам на болката.. #Crazy
Май взех да перкулясвам  newsm78 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт