Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 112
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
За първа седмица - на 7 съм, и то заради последното упражнение, заради него , тази сутрин бях даже на 5 .Имал ли е някой друг такъв проблем- от повече бройки да премине на по-малко...

Да, аз имах подобен случай. Малко по-напред в темата съм го описала. При мен "проблем" т.к. се получаваше след  като привършех упражненията - имах болки в гърба. Започнах ги от начало и всичко за определен период от време се оправи, но когато стигнах до 15,17 болките се върнаха отново. Пак ги намалих. Препрочитах и препрочитах начина на дишане, но уж всичко правех както трябва. Мисля, че може да са вид енергийни изчиствания, както ми помогна с решение облачето хей Не съм сигурна.

МОМ

# 691
Мисля да напиша малко информация за дишането, диетите и въртенето. Понеже ще е малко по-дългичко , ще ми трябва повече време.
Видях въпроси, чийто отговори ги има в руския вариант на Келдър. Примерно варианта да са правени определен брой повторения и да минеш на по-малко....  И имам един въпрос. Кой прочете цялата книга ? Аз лично съм я чел няколко пъти за да вникна в текста. Очаквам повечето да се похвалят, но честно...    smile3529    smile3523

# 692
  • РазГрад
Мисля да напиша малко информация за дишането, диетите и въртенето. Понеже ще е малко по-дългичко , ще ми трябва повече време.
Видях въпроси, чийто отговори ги има в руския вариант на Келдър. Примерно варианта да са правени определен брой повторения и да минеш на по-малко....  И имам един въпрос. Кой прочете цялата книга ? Аз лично съм я чел няколко пъти за да вникна в текста. Очаквам повечето да се похвалят, но честно...    smile3529    smile3523

Аз не съм.. Embarassed.Само част от книгата. Обещавам да си я купя и да я прочета../не чета книги онлайн не ми е интересно)

# 693
Прочетох книгата на Кристофър Килам, която си "смъкнах" от спиралата в електронен вариант. Много ми хареса с подробните си описания.
 Имам и книгата на П.Келдер, от  същото място, но не съм я прочела все още. Ще се радвам, ако някой  ми посочи грешките.Не съм чела руският вариант.  

МОМ

# 694
  5-tibetski-RITUALA-PODBRANO_03-2012   за сваляне от адрес:
http://upload.bg/?get_file=89339c25032d74fb183ae5654c551b56

Отказах се да пиша повече, ......                       smile3529

# 695
За тези, които се чудеха дали могат да ги спрат след време, нека преди това да се сетят какво става с активните спортисти, когато съвсем спрат тренировки , ..... обикновено надебеляват и т.н. .... просто тялото привиква.
Чувал съм за случай на практикуващ дълги години и ги е спрял / предполагам, че не е знаел, че не трябва да ги спира/ няколко години по-късно имаше сериозен проблем, няма да влизам в подробности, просто имайте едно на ум....        smile3529

# 696
аз от близо 2 седмици правя тибетците,за сега само третото ми е малко болезнено.когато се навеждам назад много ме заболява кръста.в момента съм на 7 повторения

# 697
аз от близо 2 седмици правя тибетците,за сега само третото ми е малко болезнено.когато се навеждам назад много ме заболява кръста.в момента съм на 7 повторения
Мен пък ме болят коленете на третото. Tired от два месеца ги правя и съм на 15, от понеделник на 17.

# 698
  • ул. "Мечтание"
Чувал съм за случай на практикуващ дълги години и ги е спрял / предполагам, че не е знаел, че не трябва да ги спира/ няколко години по-късно имаше сериозен проблем, няма да влизам в подробности, просто имайте едно на ум....        smile3529

Има ли доказателства, че проблема е възникнал поради спирането на тибетците?
Сериозно се интересувам, важно е.

# 699
Нощни очи, аз не смятам, че има такива доказателства. Това са предположения според мен. Как е възможно да се докаже? Хората се разболяват понякога...
Нека  svetlina7 да напише, ако знае.   bouquet

# 700
Бях спряла тибетците повече от 6 месеца и съжалявам, защото докато ги правех корема ми беше стегнат и плосък. Сега отново започнах с надеждата да си върна стегнатото коремче, което въпреки останалите физически активности в този период, се поотпусна.
Правя по 21 повторения от всички. Любими са ми 2-ро, 4-то и 5-то упражнение. На останалите 2 (въртенето и това на коленете не мога да им разбера точно какъв е ефекта от тях, но ги правя) Действително упражненията са много добри за цялото тяло, стягат всички мускулни групи, а иначе това с "подмладяващия ефект" ми се струва пълна измишльотина.  Mr. Green 

# 701
Caipirinha, а забеляза ли някакво влошаване, като ги беше спряла?   bouquet

Аз не искам да бъда разбрана погрешно, не искам да ги спирам! Напротив, искам да си ги правя. Просто искам мотивацията ми за това да бъде повече положителна, отколкото отрицателна. Да не ги правя от страх, че не бива да се спрат.

Вече съм на 11 повторения.

# 702
# 703
Щом не вярвате и мислите, че някой неща са измишльотина спокойно може да кажете, че и 5-те ритуала са измишльотина и да не ги правите..... май така излиза.......

Дадох пример със спортистите, ще дам и още един.  Космонавтите цял живот са ходили и са Много Добре Натренирани, но когато са били няколко месеца в космоса и се върнат на земята едвам ходят.
Организма привиква ....
 smile3529   smile3529

# 704
svetlina7, Нощни очи и аз попитахме за доказателства.  Hug  bouquet Не съм казала, че е измишльотина, понеже не знам какво е. Казах, че има вариант да са само предположения. Затова попитах.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт