Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 016
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • най-шареното място
Източникът мисля, че беше книга за упражненията. Нямам я и няма как да проверя, но помня кой ми го каза и ще проверя!
Причината беше промяна на енергията на чакрите, доколкот помня. Ще прегледам и ще цитирам ако има Simple Smile

# 91
  • България
Майтап няма , знаете ли ка си се кефя на оформените плоките на корема  Grinning  само от Тибетците , други упражнения  не правя

# 92
Дайте някакво клипче да видя,че се чудя дали ги правя както трябва.

# 93
  • в провинцията
Майтап няма , знаете ли ка си се кефя на оформените плоките на корема  Grinning  само от Тибетците , други упражнения  не правя
Че кое точно упражнение толкова натоварва коремните мускули?! Аз правя по 50-60 коремни преси дневно, а от плочки - никакво следа  newsm78
Ще взема да ги пробвам тия тибетци.
Ти откога ги правиш? Да знам след колко време да чакам резултат де...  Simple Smile

# 94
  • най-шареното място
Попитах - предупреждението било за едно от упражненията.
Не знам кое, но пише в книгата. Който я има да провери.

# 95
  • ул. "Мечтание"
Привет-мривет!
Бях ви изгубила по трасето малко. То и се оказах едан несериозница.  Whistling Надявам се като ви попрочитам, ще ми идва повече муза да ги правя редовно упражненията.

# 96
  • България
Че кое точно упражнение толкова натоварва коремните мускули?! Аз правя по 50-60 коремни преси дневно, а от плочки - никакво следа  newsm78
Ще взема да ги пробвам тия тибетци.
Ти откога ги правиш? Да знам след колко време да чакам резултат де...  Simple Smile
5-ти месец ги правя .  Отначало и аз имах чувството , че корема ми е доста отпуснат , защото преди правех коремни преси и едни налкони настрани за паласките.  Но напоследък много си го харесвам  Embarassed Може да е от положителното мислене  Laughing
Абе тази мацка малко странно го прави 2-то http://www.youtube.com/watch?v=uc7_KtW84tc&feature=related . Като я гледах взех и аз да го правя така вчера и днес , правилн ли е?

# 97
Аз вчера ги правих , като нея и се чудех защо всички казват , че са толкова лесни ...  Crazy
Днес прегледах книжката и разбрах , че тя прави някаква по усложнена версия .  Mr. Green

# 98
Точно така ! Мацката прави по-усложнена версия. Тя е за всички , които имат проблеми с перисталтиката на червата  Laughing
Това с менопаузата откровенно ме развесели rotfImbo. Предвид обаче факът ,че повечето книги са писани от мъже, това  не ме учудва . Нито една асана / ритуал / няма подобно действие. Ако ,обаче някой си търси извинение , за да убеди повече жени да не правят ритуалите - намерил го е ! Grinning
Да кажа и  аз за моето коремче- СТЕГНАЛО се е .........чак ми става мъчно за поотпуснатия му релеф  newsm62  Все още няма плочки , но и с това ще се уредя  newsm48
Има и още нещо- кожата на бедрата ми се е стегнала и то много !!! Има съвсем различен вид, въпреки ,че съм свалила 5 кг и е нормално да се отпусне.
За протокола- правя Тибетците 102 дни. /

# 99
  • морето, сините вълни...
Аз ги правя от една седмица, но това тонизиране за което говорите не съм усетила. Напротив - имам чувствато че ще заспя направо. Освен силното замайване на първото упражнение, другите не ми действат засега емоционално.
Правя само по 11 бр засега, но се старая да ги правя плавно и да внимавам за дишането. Е не ми се отдава, но съм решила да не се отказвам. Харесва ми идеята да си имам един ритуал който да бележи началото на деня.
Правя ги сутрин, дори преди кафето.

# 100
Мацката от клипа на Непукистка се прави на интересна. На първото се върти подскачайки почти. Второто е прекалено. На четвъртото ръцете въобще не са там, където изрично е посочено, че трябва да бъдат. И в другите две имаше някакви собствени интерпретации, не помня вече какви. Въобще, доста се е отдалечила от оригинала/книгата.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 11:02 от птица

# 101
крен,
за една седмица няма да усетиш нищо. Трябва поне 1 месец, за да усетиш тонуса и енергията.
Не мисля, че всички, които ги правим си самовнушаваме, че нещо ни се случва. Вярно е, че всички сме решили да сме позитивни и ентусиазирани, но упражненията определено помагат за това. Ако не повярваш и си скептична, трудно ще се получи.

Успех от мен!
(аз след пауза от 2 седмици пак започнах днес и с учудване установих, че въпреки, че преди това бях стигнала до 21 и ги правех без усилие и с голяма лекота, сега ми е трудно, вие ми се свят и няправо не мога да се позная. в момента правя по 7  newsm78)

Хубав ден   bouquet

# 102
Асса се оплакваше от същото. Явно започне ли веднъж човек, не трябва да спира.

# 103
Именно -не трябва да се спира. По три повторения ,но да се правят.
Наистина не си внушаваме ,че сме по-тонизирани. Просто ако организмът е прекалено зашлакован резултатът се усеща чак след месец-месец и половина.
За това казах ,че мъжете са по-упорити. Кажеш ли им ,че нещо е полезно , те не се отказват лесно  Laughing

# 104
  • ул. "Мечтание"
Аз му викам на това, че в началото се чувстваш по-зле, лечебна криза! Демек, влошаваш се, преди да се оправиш! При мен отне около седмица за да ми мине. Сега пак започнах и се чувствам отвратително, чак ми се догади тая сутрин. Но няма да се откажа!  Crossing Arms Жива-умряла, ще ги правя всеки ден!

Общи условия

Активация на акаунт