Септември '09 - 23

• 10 567
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета!

Киара, честита годишнина! Желая ви да се обичате още повече, да се разбирате и уважавате, да сте все така щастливи и през септември да ви радва едно здраво бебче!
galatea72, добре дошла при нас! Лека бременност ти пожелавам! Моя термин също е на 29.09.!

Чифлигарова, малката наистина е голям сладкиш! И въобще цялото семейство сте големи сладури!
Аз пия фолиева киселина доста време преди да забременея, заради анемията, а сега продължавам, чак до края на бремеността, както и Магнерот, който ми изписаха, защото имах контракции /още си ги имам понякога, но поне не са болезнени/. Пиех и Матерна, но я спрях, защото съдържа желязо, а не ми се препоръчва да приемам железни препарати, защото натрупвам много желязо в кръвта.
Колкото до пчелния прашец - наистина е много полезен, но се качват бая килца. Майка ми ми правеше в една чаша кисело мляко, прашец мед - прави се вечер и се оставя да престои до сутринта, за да се разтвори прашеца и се хапва. Вкусно е!

На всички болни пожелавам скорошно оздравяване!  Hug

Поздрави и хубав ден на всички мами!

# 136
Здравейте и от мен Simple Smile
Киара, честита годишнина, желая ви много любов и разбирателство и да те слуша повече  Wink
Добре дошли на новите септемврийки.
Разгледах снимките, които сте сложили-мн сте сладки всички, а дечицата ви са прекрасни слънца Simple Smile
maliby това с финансите наистина е много неприятно, напълно те разбирам, тъй като мъжът ми го съкратиха и 2 месеца караме на мойта заплата. Ние за жалост няма на кого да разчитаме. Положението стана мн зле и затова и ще се местим (досега бяхме под наем, а сега ще се връщаме у нас). По принцип апартаментът е голям, но само при мисълта че ще трябва да живея с майка ми и сестра ми се побърквам-не че нещо, но исках да си бъдем самостоятелни, а и с тях доста се карам. Засега обаче това е положението, поне работата ми е стабилна, осигуряват ме добре, а и от днес мъжът ми си има нова работа, дано всичко е наред там. Само дето за жалост май ще пропуснем морето, а аз толкова много исках...Но все пак има по-важни неща Simple Smile
Видях, че говорите за витамините - аз освен желязо нищо друго не пия. От време на време имам контракции, но не са болезнени и не пия магнезий.

# 137
Момичета, много ви благодаря за пожеланията!   bouquet

Бързам да напиша за Деня на отворените врати в Тина Киркова. Сега се обадих и ми казаха, че има на 19-ти юни от 11.00 часа и вече записват. Аз се записах веднага, затова който има намерение да отиде, нека се обади, за да не стане късно. Свързах се на телефон - 9202031 и поисках да ме свържат с Училището и те ме препратиха директно в кабинета. Това го пиша специално за maliby и vesita007, защото само за тях прочетох, че ще ходят. Дано съм била полезна и се надявам да се видя и с двете.  Heart Eyes

maliby, дано състоянието ти не е сериозно.  Praynig Надявам се бързо да отминат тези неразположения и повече да не ти се случват подобни неща.   Hug

discover, много неприятно, че се е наложило да се преместите при майка ти и сестра ти. Добре поне, че мъжът ти е започнал нова работа днес, стискам палци всичко да е наред и да е доволен от новото си работно място.  Praynig

# 138
Момичета, на всички, които днес са на преглед, пожелавам успех!  Hug

# 139
kiαrrα , мерси много за информацията мила, още сега ще се обадя да се запиша Hug

# 140
Здравейте,мацки!
Киара,Честита годишнина!!! 1datingПожелавам ви много да се обичате и да остареете заедно!Да се радвате на внуци и правнуци!!!
Чифлигарова,много сте сладки цялото семейство!
Малибу,мила,много съжалявам за проблемите ти!А и това с бъбреците е много сериозно.Дано скоро се оправиш!
Аз също пия Неоренал,защото имам лек цистит от време на време.Много помага!
Хайде ще ви оствям,че домочадието чака за обяд!  food002
Хубав ден на всички!!! Hug

# 141
Здравейте, момичета. Колко много сте изписали. Честито на всички празнуващи.

Аз тази седмица съм с големи болки. Ходих на лекар, сложиха ме на един апарат за около половин час, но ми казаха, че не са контракции. Непрекъснато ми се издува стомаха, става твърд и ме боли, но май са стомашни проблеми. Като се замисля хапнах доста ягоди и череши напоследък. Започвам да внимавам какво хапвам, че не се живее. На всичкото отгоре ми казаха, че резултатите от урината ми не са много чисти и ми пуснаха подробно изследване и чакам следващата седмица за резултатите-
При мен бебчо рита всеки ден, но се усеща по-силно обикновено вечер или рано сутринта.

Момичета, избягвайте пъпешите. Казаха ми, че извън сезона са пълни с нитрати и всевъзможни лекарства, които не са много добри за нас.

Оказа се, че при мен няма курсове за бременни. Има само три часови насоки еднократно, които се организират от магазините за бебешки дрехи. Стана ми много кофти от това, бях се настроила да ходя. Някой случайно да знае дали има нещо като лекции в интернет, подобни на курсовете, от които можеш да получиш информация?

# 142
Благодаря ви много милички,да чукна на дърво днес съм по-добре WinkДано и при всички проблемите да отшумят най-после и да се наслаждаваме на бременността Hug Въпреки,че болките в гърба,тежеста в корема и крампите едва сега започват.
pocahontas80 аз и в началото на бременността и преди месец-два имах проблеми с бъбреците и забелязах,че когато спра Неоренала,наистина нещата се влощават,а аз трябва да го пия 2х1 Rolling Eyes
discover напълно ви разбирам,че искате да сте самостоятелни,но погледнете и от хубавата страна на нещата,първо,че ще спестите разходите за наем и най-важното,че ще можете да разчитате на най-близките си,а скоро ще имате наистина нужа от тях,пък един ден съм сигурна,че ще успеете да си вземете и самостоятелно жилище Wink
gorbi благодаря ти   bouquet Наистина Неоренала е хубав медикамент и най-важното е на билкова основа.
kiαrrα благодаря   bouquet
А за деня на отворените врати в ТК да не би да имеше предвид 17-ти,а не 19-ти? newsm78Дано си се  записала за 17-и да се видим.И аз побързах да се запиша заедно със съпруга ми,но ако ще си имам вас за компания,мога да го лиша от присъствие ако не му се идва Wink
vesita007 дано успееш и ти да се запишеш за да се видим Grinning
Хайде ако някой друг се е ориентирал за раждане в ТК и има възможност и желани да дойде Grinning
neky наистина трябва да хапваме умерено от плодовете които не са в сезон,но все пак те са за предпочитане пред всякакви добавки и витамини,тъй,че добре си постъпила  Kylie и аз ще взема да спра HIPP-а Wink

# 143
  • Испания и Стара Загора
Здравеййте и от мен
 neky нормално е ако си прекалила с черешите,да ти се надува корема.те образуват доста газове и е много неприятно. Crazy
kiαrrα честита ви годишнина.Пожелавам ви да стигнете до диамантена сватба и мъжа ти по-малко да те ядосва.  bouquet
Аз вече не пия нищо.До преди 2 седмици пиех витамини,но ги спрях.Сега трябва да започна с желязото,но хич не ми се иска.Но няма начин. Tired
maliby за бъбреците трябва да пиеш много вода.Поне по 3л на ден.И не вярвам това да е станало от черешите newsm78Дано бързо се оправиш. Praynig

# 144
  • София
anita29 като споменаваш желязтото, какво са ти предписали? На мен ми изписаха Ferro-Folgamma, но това което ме притеснява е, че на опаковката пише, че една таблетка съдържа 5 mg фолиева киселина  Shocked това не е ли много повече от стандартните 0.4 mg  newsm78

# 145
  • София
И аз искам да ходя на Отворени врати в Тина Киркова, но юли месец, като съм си вкъщи и ще имам повече време, че от работа трудно мога да излизам  Sad Тогава мисля и да си чистя основно и да подготвя всичко за беба  Peace

# 146
kiara, честита годишнина! Обичайте се все повече и нека винаги има топлина помежду ви!!!

Аз се записах за 17-ти за Тина Киркова Simple Smile.

# 147
anita29 bouquet дано да се оправят проблемите с бъбреците,но май до края на бременността ще трябва да съм на щрек за проблеми с тях Rolling Eyes
Ти как се чувстваш,отшумяха ли напълно проблемите с хемороидите?Дано ти помогне това кремче Praynig
Аз се записах за 17-ти за Тина Киркова Simple Smile.
Супер,надявам се да се видим там Grinning

# 148
да ви покажа моя маймун на вчерашната си абитуриентска  Wink

# 149
  • Варненско мишле
Някой чувал ли е за курсове за бременни във Варна-гимнастика,лекции или подобни "Дни на отворените врати "?Само веднъж ходих на лекция за кърменето ,организирана от Ла Лече лига- беше много приятно и интересно .Като голям град, във Варна би трябвало да има повече подобни инициативи ,но...уви   newsm12Май повече информация събираме от интернет и форуми -по отношение на бременност и майчинство -отколкото от оторизирани лица.Друг е въпроса доколко обменяната тук инфо е достоверна , но ....всеки през своята цедка- възприема и ползва smile3503

Общи условия

Активация на акаунт