Септември '09 - 23

• 10 565
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • София; Дружбето
9 месеца имат лекции и във Варна

# 151
Атракция страхотен ''абитуриент''!!!Да ви е жив и здрав!Напомня ми за моя Съни,на тази възраст!Сигурно е и фен на Спайдърмен!!!? newsm62
Ние сега с мъжа ми отиваме на оглед за фаянс за банята.Ще я почваме-няма лъжа,няма измама!
Добре,че ще изчезна докато трае ремонта,че нищо няма да разбера LaughingТака най обичам,да си влезна на готово!!!

# 152
  • Варненско мишле
Tsveta,благодаря ти .Наистина програмата на 9 месеца вече е обявена за юни ,за май днес е било , но ...проспала съм последната лекция за този месец.Някой ходил ли е  и какви са ви впечатленията?

# 153
Атракция, малки е голям сладур!
Преди малко се върнах от оперативка и съм бясна... леле, тези шефове нещо не ги слушат главите! Нямам думи!  #Cussing out

Как е положението при вас?

# 154
  • София
Ianita28 душа не се ядосвай  Hug нашите шефове са същата работа  Crazy Аз отдавна не им обръщам внимание  Wink Тука при нас важат две поговорки "Що трябва да е лесно като може да е сложно" и "Важното е да кипи безсмислен труд"  Wink

# 155
Кайли, заради някой си от персонала, който не си е свършил съвестно работата, сега може би ще удържат 10% от месечната заплата на всеки служител?! Това на какво прилича? По закон, работодателят няма право да санкционира парично работника!!!
Ама тук при нас за един неотговорен мейл за реклама в немско списание за 3000 Евро те глобяват!

Аман от олигофрени, които не знаят как да си къткат персонала!

Между другото, момичета, знаете ли, че днес е Спасов ден?
Ако има някоя мама, която празнува или някой от семейството, Честито! Да сте живи и здрави!

# 156
kiarra ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!!   loveuuu Да сте живи и здрави.Много да се обичате и да се разбирате.
Атракция малкия е страшен бонбон.

# 157
  • Испания и Стара Загора
Kylie ами таблетките желязо се казват Tardyferon и съдържат само желязо.А витамините ,които ми изписаха съдържат и желязо и фолиева киселина,като фолиевата к-на е 200% от дневната доза. newsm78

# 158
Кайли, на мен ми бяха изписали Феро - Ферогама или нещо такова и спрях фолиевата киселина. Беше ми паднало желязото, но изпих 6 хапчета и го вдигнах доста над нормата и пак ми го спряха. Аз не трябва да пия никакви железни препарати заради анемията ми, но тъпия АГ, при който ходя по ЗК ми изписа...

Аз ви оставям, момичета!

До утре!
Хубава вечер на всички!  1dating

# 159
Атракция синът ти е голям сладур,да го нацелуваш по хубавите бузки Grinning
Ianita28 не се ядосвай с шефове не може да се разбере човек StopНа тях угодия няма Crossing Arms

# 160
maliby, ти ме вкара в чуденка.  Rolling Eyes Днес като се обадих в Тина Киркова, жената оттам ми каза, че записва за 5-ти и за 19-ти, и двата дни са петък. И тъй като 5-ти ми се струва рано, се записах за 19-ти. Два пъти питах дали това е датата, но тя потвърди. А сега като чета, че и ти и gingerina сте се записали за 17-ти, вече незнам какво да мисля. Защо тази не ми каза, че записва за тогава. Оф аз ли нещо се побърках... Сега се чудя дали да не се обадя пак и да питам, че и миналия път като ходих, уж се записах, а като отидох ме нямаше в списъка и бях побесняла. Никъде другаде не ми се е случвало подобно нещо.

Ianita28, не се ядосвай, то винаги ще има за какво да ти вдигнат кръвното, но гледай да си щадиш нервите. Но наистина ситуацията е много неприятна.

Atrakcia, малкия е страхотен сладур.  Laughing Да ти е жив и здрав.

Аз днес бях на преглед. Всичко с бебо е наред, но док доста ме притесни с думите - в момента всичко върви много добре, дано да го износиш.  Confused По принцип тя винаги е много пряма и не ми спестява нищо, но сега тези думи направо ме разтрепераха. Попитах я защо ми го казва, а тя отговори, че се притеснява в даден момент бебето да не забави растежа си, заради аномалията ми или пък ако расте с нормални темпове и стане повече от 3кг, тоест повече от каката, ще му стане много тясно и ще иска да излезе много по-рано. Предупреди ме да внимавам за контракции, ако започне да ми се стяга корема, веднага да започна едно лекарство, не помня как се казваше, даде ми рецепта за него ако се наложи. Абе доста се притесних от всичко казано, Дай Боже всичко да е наред до края.

# 161

Киара , честита годишнина и много любов   loveuuu Довечера ако има земетръс поне ще знаем епицентъра  Laughing

Добре дошли на новите мами  Hug

На всички с неразположения и болежки - бързо възстановяване  Peace

При мен нищо ново. Чакам си резултатите от изследванията за вида анемия. През 2 дни ме бодат и ми точат кръвчицата.Ръката ми е като на наркоман  ooooh!
 Киара, не се притеснявай предварително. Почивай си повече и физически и психически и всичко ще бъде наред  Hug

# 162
Киара:не се тревожи от сега,всичко ще е наред.Ако ще се почувстваш по-спокойна потърси и друго мнение. Hug Hug

Днес наистина имаше лекция на 9 месеца във Варна.Исках да отида,ама сега с тази настинка ще изпонатръшкам мамите там,не е уместно.Следващата е на 11.06.,темата е:''Хранене през бременността и през периода на кърмене''.Мисля да отида,ако пак нещо не ми попречи,де Wink
Личния днес ми изписа хомеопатично сиропче и капки за настинката.То какво друго,важното е,че не е слязло в дробовете.Каза ми,че ако не ми мине ще ми даде и антибиотик. Confused
Atrakcia:момченцето ти наистина е голям сладур! Heart Eyes
Изчезвам за сега.Лека Hug

# 163
КИАРА, не се притеснявай излишно.Никой не знае какво ще стане.Само да си късаш нервите няма смисъл,накрая ще видиш,че всичко ще бъде на ред.За съжаление нищо не зависи от нас,важното е да сме спокойни пък каквото е писано..
Утре и аз съм на преглед,ама в Майчин дом така,че не съм много ентусиазирана.Идната сряда ще си видя бебчо на хубавия видеозон при частния лекар когото посещавам.

# 164
Здравейте и от мен. Аз от 4-5 дена не съм влизала, вие пак нова темичка Simple Smile Браво Simple Smile
Аз да се оплача - днес си изкарах в Токуда. Имах невероятна криза, която за последните 10-тина дни се повтаря може би за 5-ти път. Болката ми почва от слунчевия сплит и отива към гърба - непоносимо е! Доктора на работа ме предгледа и каза, че има съмнения за жлъчка или дуоденална язва. Та от работа ме прати в Токуда, където си ме следят. Ама кризата отмина, докато стигнем там и от Спешно ми казаха, че няма как да хванат проблема. Пратиха ме в АГ, първо да се вииди дали бебето е ок и тогава да се работи по-нататък. За щастие, бебето си беше ок, но докато чаках пред АГ, ме почнаха пак болки - още една криза Sad Умрях от болка!!! И от АГ - право пак в Спешно, на система - натриве хлорид и обезболяващи, та 4 часа си откарах. Току ме заболи, току отмине. Ехография на коремни органи ми правиха, няма нищо, чисто е. Няма проблем със жлъчката, нито бъбреците. Но ми казаха, че понеже сега бебето расте доста по-бързо, избутва останалите органи, и ако по принцип имам някакъв проблем (язва, проблем с бъбреци, жлъчка) то той се проявява по-силно. Но щяло да омтине след 6-я месец, когато бебето почвало да смада в малкия таз и освобождава място за другите органи. Не знам дали някоя от вас има подобни проблеми, но дано няма, че... днес все едно 4 пъти родих, много боли!!!  Sick раждала съм знам какво е раждане, ама това е непоносимо.
Лека вечер и лека бременност като цяло!
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт