Септември '09 - 23

• 10 564
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
MammaT , като прочетох какво си преживяла и настръхнах - звучи ужасно, дано повече не ти се случва Hug

kiαrrα, мила радвай се, че всичко с бебо е наред и не се хващай за думата, че това само ще е изнерви и притесни допълнително. Понякога лекарите са болезнено прями. Мисли положително и умната тази вечер - да не се напиеш много еййй Mr. Green

Lipstick* , чакаме новини от прегледа утре Simple Smile

# 166
Kiarra споко, тя жената ако е знаела че така ще те притесни едва ли е щяла да го каже. Спокойно, нали бебчо е добре... Grinning

И аз бях днес на преглед, при Марков. Абе много е готин тоя човек, сега разбирам защо всички се тълпят при него за преглед. Имам си снимчици и клипче на беба и каза че няма смисъл да ходя повече Wink

Lipstick, всичко хубаво утре на прегледа  Praynig

# 167
MamaT, много кофти неща ти се случват, дано крайния резултат е добър въпреки всичко  Hug
киара, каква аномалия споменаваш ти? Не мога да разбера как така един лекар може да каже дали на бебето след време ще му е тясно или не  newsm78. Господ си знае работата и тези неща ги нарежда Той. С всяка от нас може да се случи всичко, да се молим да е добро  Praynig.
янита, ако не се лъжа ти се оплакваше от мускулни крампи. Аз получих няколко слаби, които успях да оправя с масаж и една безумно силна, която ми парализира крака за около минута, две и след това накуцвах няколко дена  ooooh!

# 168
  • където има любов
Добро утро!Днес времето при нас е ветровито и мрачно. SadА трябваше да сме на пикник с детската градина.Алекс се събуди с такова желание за градина,а съм почти сигурна,че пикникът няма да се състои.
Атракция,голям е сладур малкия,такъв зет си търсим! Wink
Мама Т,дано не ти случва повече това и аз с предната бременност съм тичала до спешно с бъбречна криза и то точно ,когато беше тържеството с близките,по случай сватбата,та мога да си представя какво е.
Киара ,трудно е да не се притесниш при такива думи.Една лекарка ми беше казала,директно ,че Алекс няма да може да ходи,защото при раждането стъпалата й бяха обърнати навътре.И то без да й трепне на жената.Аз рева,звъня на мъжа ми ,той пристига по спешност и тогава друга докторка съвсем подробно ни обясни ,че понеже в корема ми й е било тясно и не е можела да се движи -затова.На следващия ден крачетата си заеха нормалното състояние и слава богу нямаме никакви проблеми с ходенето.Но оная жена ,така ми изкара акъла...Освен това е една от прехвалените докторки в града ни!
Дано не съм ви досадила!

# 169
  • София; Дружбето
Киара, някой път лекарите говорят неща без да са 100% сигурни в тях. На мен и предишния път и този в началото ми заявиха, че плацентата ми била намсикваси и затова бебето няма да се имплантира успешно в маточната стена и да чакам аборт. Първия път се вързах страшно много, защото имах две неуспешни бременности преди това, но сега напълно игнорирах думите му.

# 170
Добро утро, ама какви са тези неща дето ги чета?
Момичета не се вкарвайте във филми, всичко ще приключи успешно за всички ни.
Пожелавам ви успешен ден и по-спокойно.
Мама Т и Киара  Hug

# 171
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
хайде днес кафенцето да е от мен

Kiarra не се притеснявай за бебо.Всичко ще приключи добре. Hug
MammaT дано нямаш повече проблеми Praynig

# 172
Добро утро и от мен Hug
anita29 мерси за кафенцето, айде и едно сокче от мен

# 173
Добро утро и от мен Hug
Киара защо така те е притеснила твоята АГ,след като всичко с бебчето е наред newsm78 А това е най-важното,и detelini е права никой не знае до края какво може да се случи,радвай се бебчо е добре и ще видиш,че всичко ще е наред Wink
А за отворените врати се върнах да прочета поста ти от вчера от 11.12ч. и видях,че си поискала да те свържат с училището,да не би това да е нещо друго newsm78 Ако искаш да дойдеш на отворените врати звънни да се презапишеш,ще се радвам да се видим там Wink
MammaT и аз онзи ден преживях нещо подобно(писах за това няколко странички по-назад в темата) и искаха да ме оставят в болницата и аз пак казах :"ааа НЕ" Stop та сега си почивам вкъщи.Явно сега се обострят бъбречните  кризи Rolling Eyes
Чифлигарова,tsveta к'ви са тия лекари да ви хвърлят така в паника и да ви казват категорично:"Ами детенцето ви няма да може да ходи" или"Очаквай аборт" Shocked ooooh!
detelini когато получиш крампа се опитай да опънеш веднага мускула и нещата се оправят WinkДано да мине по-бързо неразположението в крака,че знам колко е гадно  Rolling Eyes
ksantipa браво за прегледа,Марков наистина си е готин тип Wink
Lipstick* успех на прегледа днес Hug
Много хубаво кафенце и сокче   bouquet

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 09:39 от maliby

# 174
Добро утро и от мен, момичета!

Киара, съжалявам, че АГ ти така те е притеснила! Ще видиш, че всичко с бебчето ще е наред, бъди спокойно, сега това е най-важното!
Как мина снощи?  1dating

МаммаТ, надявам се, че днес си по-добре и повече да нямаш такива кризи!
Детелини, да, аз се оплаквах от крампите, както и още няколко мами мисля. Тази сутринт пак имах, леле, щях да пропищя от болка...

Момичета, благодарим за кафенцето и сокчето, добре ми дойдоха! Тази сутрин така ме мързеше да стана за работа, нооо, няма начин, още малко...

Засега мога да ви пожелая лек ден!

# 175
 Hug всички!
Киара, не го мисли това.Карай си спокойна бременност, пък каквото е писано  Peace
Аз се разцепих от всевъзможни сънища  Tired
По повод за прямостта на лекарите да ви кажа с първата бременност,бях 2 мисец, не бях ходила още на лекар (представяте ли си) и отиваме във Варна.Там имаме приятелка акушерка-вика ще те водя при едно от светилата тук.Отиваме,лягам на видеозона, тоя само пуфти и ми задава странни въпроси, накрая ми метна да се изтрия и каза-това е някаква пихтия,като си идеш в Плевен си намери добър ехографист и го махай,увредено е...малее,рев, развали ни се почивката.Та дойдохме си в Пл,докато дойде време за преглед все  притеснение,а тук се чудеха лекарите как може така направо да говорят на бременна.
И ей я пихтията-гледахте го по снимките вчера  Heart Eyes
Дано не ви досадих Simple Smile

# 176
Добро утро,сладурки!
МammaT,боляла ме е жлъчка и знам как се чувстваш.Болката е адски неприятна!Дано нямаш по-нататък проблеми!
Киара,защо докторката ти е казала това.Ти имала ли си проблеми с първара бременност?Недей се притеснява,всичко ще бъде наред,ще видиш!Колкото повече го мислиш,толкова по зле.Горе главата и мисли позитивно!!! Hug
А кафенцето и сокчето са страхотни!Благодаря!!

# 177
  • София
Добро утро на всички!
И аз им се чудя на тия лекари, ако не са на 100% процента сигурни, в това което казват, защо изобщо ви разправят такива неща?  newsm78 Трябва да вярвате, че всичко ще е наред  Peace
Кяра, надявам се че сте си прекарали хубаво снощи Wink
МаммаТ, дано не се повтарят тези кризи, ама е вярно че вече става по-тясно в корема, и аз го усещам  Mr. Green Сами че при мен  не е толкова лошо, само от време на време ми се стяга диафрагмата, лекарката каза, че това е защото малката рита там  newsm78
Lipstick, успех на прегледа!
Ние в сряда ще ходим на ЖК, но не се вълнувам много, тая пак ще ме мери и тегли пак и това ще е...Понякога се чудя защо изобщо трябва да ходя до там, бих могла да и продиктувам тези неща по телефона  Tired

# 178
Смятам, че лекарите трябва да говорят, когато са напълно сигурни, а не да стряскат хората!

На мен също в началото на бремеността АГ ми каза, че имам празен плоден сак. Толкова се притесних, че потърсих второ мнение. Оказа се, че имам пулсиращ ембрион и всичко си беше наред, но такъв ужас изживях, че не е истина!

Въпреки това, аз много се вързвам на всичко, което ми кажат лекарите!
Макар, че по отношение на анемията ми и въпросът за кръвопреливане, говорих с двама специалиста хематолози и двамата бяха на различно мнение?!  ooooh!
Е, какво повече да кажем за БГ медицина?

# 179
Ние в сряда ще ходим на ЖК, но не се вълнувам много, тая пак ще ме мери и тегли пак и това ще е...Понякога се чудя защо изобщо трябва да ходя до там, бих могла да и продиктувам тези неща по телефона  Tired

И аз това си мисля... Ама нали те регистрират, че си минала, и после взимат пари, предполагам от ЗК. Не знам. Аз сега като ходя първо минавам през регистратурата и ме записват в компа по ЕГН. Не съм наясно точно, нопредполагам, че тези прегледи им се водят някъде...  newsm78

Днес настоението ми е точно като времето навън - мрачно. И то без конкретна причина. Вчера изпратих малката и таткото на село, изпържих си една купа с пресни картофки, сипнах си една биричка и се пльоснах пред ТВ. Изгледах ЦЯЛ филм, без да стана нито веднъж, без да ме подръпват - "Мамо... еди какво си", или "Маринка... нещо си..."  Joy Ми то било мнооого хубаво.
Гадното на времето е, че ми провали плановете за разходки. Аз понеже няма да работя утре (щот работих на 4-ти и сега компенсирам  Wink) и си бях направила план да се разходя по магазините, ей така, да позяпам... Нищо, ще си извадя гоблена и ще се потопя в него. През миналото майчинство успях да ушия половината, сега мисля, че е редно да го довърша  Mr. Green Мен лично много ме успокоява това занимание, но нямам време за него, за съжаление. Иначе гобленът е този. (Аз пък ако не се изфукам, не може  Blush)

Ох, стига съм ви досаждала...

Атракция, "пихтията" е много сладък  Heart Eyes

МammaT, дано тези кризи да намалеят или да не са толкова болезнени... То е ясно, че няма да изчезнат като с магическа пръчка, но дано по-ръбзо минат  Praynig

Киара, сигурна съм, че всичко ще е наред! Дори да се наложи да родиш по-рано щом вярваш на докторката ти и тя смята, че бебето ще е достатъчно голямо и развито тогава - не се плаши. Природата си знае работата. Пък и щом вече си износила едно здраво дете не виждам причина при равни други условия това да е проблем сега.  Hug

Детелини, Янита, Малиби, това с крампите е много неприятно. И аз получавам леки схващания, предимно нощем. Но като си опъна крака хубаво ми минават много бързо. Дано и при вас нещата се успокоят.

Приятен ден на всички, на работещите - по-бързо минаване. И не се връзвайте на шефовете. Да са гаднички има влиза в трудовата характеристика. По принцип де. Аз моите си ги харесвам, много са свестни. За първи път попадам на такива разбрани хора и не мога да се оплача от нищо. Често съм си мислила, че ако има повече ръководители като тях цялата ни пазарна обстановка щеше да изглежда по друг начин, ама нейсе...

Общи условия

Активация на акаунт