Септември '09 - 23

• 10 569
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро,мадами!аз съм много ранобудна даже в почивния ми ден!Вчера гледахме мача и мислех че ще стана по-късно ,но.. #Shocked
 трябва да чистя и да оправям,а как ме е мързел,нямам думи.Като ви чета кви сте работливи,как шетате,завиждам ви на хъса!
 Аз ще си пийна кафенцето,пък после ще го мисля!
  лек и прекрасен ден на всички!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 07:01 от bamba

# 121
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Сервирам ви традиционното кафенце, този път с кроасан! Simple Smile

Lipstick* , да кажа, че и аз намирам за абсолютно излишно да се пие каквото и да е, при положение, че нямаш оплаквания. Аз също пих до 4ти месец фолиева и от средата на 5ия почнах магнерота, но то е защото имах постоянни контракции. Сега лекарката ми каза да пия още една седмица по 1 хапче и ако нямам проблеми да го спирам.
arllina , радвам се, че се разписа- тъкмо си мислих тези дни защо не пишеш вече! Оздравявай бързо пожелавам!  Hug

Хубав ден да имате, аз отивам да се оправям за работа!  Grinning

# 122
  • където има любов
Добро утро и от мен!
Ладида,пак ни предлагаш изкушения,вчера съм изяла сигурно 10 бисквитки с моряче. Wink
Относно витамините и аз мисля ,че е излишно да се пият ако няма нужда от тях,така че Lipstick,не си единствената ,която не пие нищо.
Арлина ,оправяй се бързо и не се преуморявай![
Киара,прическата ти е страхотна,аз съм с подобна от вчера.
http://www.album.bg/sve_tla/albums/86560/Нали ви бях обещала снимки от тържеството на Али.А сега отивам в албумчето да кача и на коремчето Flutter

# 123
Добро утро! Първо да ви почерпя за годишнината ни с мъжът ми:

galatea72, добре дошла в хубавата ни компания. Дано ти е приятно с нас.

Gorska_Kitka, за болничните си абсолютно права. Колежката, която е на мое място и се занимава с болничните, всеки път ме убеждава, че ги носи навреме и че всичко е наред с тях. По принцип нямам причина да не й вярвам, защото в нашата фирма всичко е много стриктно и никой няма да позволи нещо да не се занесе навреме. Все пак има и глоби. Досега уж ми превеждаха парите в срок, нали имат срок от 15 работни дни от датата на подаване на болничния в НОИ да ти преведат парите. Но този месец вече трябваше да са постъпили по картата ми, а още нищо. Дано поне днес ме зарадват, че те правят преводи само във вторник и четвъртък. Иначе и аз ще ходя да си взема ПИК от тях, може би трябва да отида в Пернишкия НОИ.

arllina, бързо оздравяване ти пожелавам. Дано не е нещо сериозно, пиши като се върнеш от прегледа днес. Иначе на кой концерт ходихте в София?

Lipstick*, на мен пък ми изписаха и витамини, и Зимафлор, и Малтофер, но от тях нищо не пия.  Embarassed За витамините вече казах, че аз лично не намирам смисъл да ги пия, смятам че сезона е благоприятен да се сдобием с тях чрез храната. За Зимафлора съм разколебана, от една страна мисля да пия, от друга дори стоматоложката ми каза, че не е съвсем наложително. Така че може би ще ги почна, но незнам дали ще ги пия всеки ден. Малтофера уж за ниския хемоглобин ми го изписаха, но го пия когато се сетя - през ден, през два. Абе много съм несериозна, но наистина не съм убедена, че трябва да пия всичко това, при условие, че се чувствам добре. За мен единственото задължително нещо беше да си пия ФК и то още когато планирах да забременея, та до края на третия месец. Така че по-добре се радвай, че нищо не са ти изписали, според мен е по-добре така.  Peace

agutо, завидях ти благородно за Дисниленд. Да си изкарате страхотно и задължително снимков материал да представиш.

bamba и аз не съм от работливите. Откакто забременях, изобщо не ми се домакинства, всичко правя почти насила. В крайна сметка периода до края на бременността е единствения, който ми остава, за да си почина като хората и да обърна повече внимание на себе си. После живот и здраве като дойде бебо, няма да имам и минутка свободно време, така че се оправдавам с това.  Joy

Чифлигарова, принцеса Али е невероятна. Ще стане красавица като мама.  Flutter А на теб много ти отива прическата! Много хубаво семейство сте!  Hug

bamba,  LaDiDa, благодаря ви за кафенцето.    bouquet  Добре ще ми дойде. Аз закарах сутринта малката на детска и сега ще релаксирам. Следобяд съм в София да се видя с една приятелка и след това съм на преглед при моята док. Така че довечера ще пиша как е минало. Тъкмо смятам да я питам и колко точно ще ми вземе за секциото, за да съм подготвена психически.  Crazy

# 124
Киара, да сте живи и здрави,и много обичащи се!   bouquet

# 125
Киара:честита годишнина!Много любов и разбирателство ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet
Концерта беше на Хиподил,Контрол и Ревю: http://gong.bg/view_article.php?article_id=78118
galatea72 :майка ми е представител на тази фирма и ми дава да пия от продуктите им.Сега от както съм бременна пия само от пчелния прашец,съдържа всички необходими витамини и минерали и да ти кажа,много добре се чувствам от него.Пълна с енергия.Почнах да давами на детето и то престана да спи в градината,та сега и намалих дозата.Няма умора,от 7:30 до 22:00 без сън и само бяга,скача,тя на едно място не може да стои.
Чифлигарова ,LaDiDa :принцесите са ви просто невероятни!Да им пратите много целувки! Heart Eyes
Отивам на лекар,лек ден ви желая Hug

# 126
Киара,честита годишнина!много щастие,любов и разбирателство ви желая!успех на прегледа
  bouquet

# 127
Добро утро и от мен, момичета Hug
kiαrrα , честита годишнина - да се обичате още много, много години  Hug
galatea72, добре дошла при нас - лека и безпроблемна бременност.
arllina, мила - бързо оздравяване. И аз изстивам много от климатици, затова не го пускам докато карам. Момичета пазете се от климатиците - настива се неусетно и много коварно.
Чифлигарова, цялото семейство сте големи сладури Hug

# 128
galatea72  добре дошла желая ти леко бременеене и на есен най-хубавото бебе.
Киара честита годишнина желая ви мноооого дълъг щастлив семеен живот, благодаря за почерпката големи красоти си пратила.

# 129
  • София; Дружбето
kiarra, честит годишнина.
 Аз днес съм решила да чистя, дано не ми мине Laughing

# 130
  • София
Добро утро!   bouquet
Кяра, честита годишнина, да се обичате все така още мноооого години!   bouquet
Горска Китка, благодаря ти за информацията,  Hug непременно ще отида да ми издадат такъв код, само че може да е юли месец, като съм отпуска и ще имам повече време.
А вашите дечица са страхотни, всичките, като ги гледам и си представям как след няколко години и нашата госпожица ще е като тях  Heart Eyes
Витамини и аз не пия, мислех по едно време ама лекарката ме разубеди. Пия само Неоренал СР.
Приятен ден от мен!

# 131
  • София
Добро утро и от мен  Hug

kiαrrα честита годишнина   bouquet
Момичета наистина с този ПИК от НОИ е доста лесно да си следиш всичко каквото са ти превели, а горе долу може да се ориентираш кога могат да ти преведат парите - около 20 дни от завеждането на болничния.
За витаминчетата - остана ми малко от хип натал и аз мисля да ги спирам вече, той моя док и без това не препоръча витамини ...

# 132
Пфууу цялото ми писане отиде ooooh!
Та за това на кратко...
Радвам се,че темата ви харесва,за което   bouquet
Чифлигарова ,LaDiDa дъщерите ви са големи красавици,да са ви живи и здрави  Hug
Киара честита годишнина,желая ви много семейно щастие   bouquetи честита прическа,много си сладка така GrinningУспех и на прегледа днес и весел празник!
galatea72 добре дошла Hug Аз взимам хранителната добавка HIPP natal,препоръчват я и АГ-те и фармацевтите Peace
Kylie ти колко време пиеш HIPP natal-а?Аз го взимам от 2-3 месец на бременността Rolling Eyes
Атракция голям сладур е твоя син,децата все бързат да пораснат.И аз познавам едно 3г. дете което не иска да си играе с по-малки от него и все повтаря:"Тити е батко"(казва се Тихомир) Joy
arllina бързо оздравяване Hug
Покахонтас ти защо взимаш Неоренал,някакви проблеми с бъбреците ли имаш?Питам защото аз 2 дена бях със страшни болки в бъбреците и по целия кръб и корем,много контракций и забелязах и кръв по т.хартия и много се изплаших,та вчера ходих до АГ,пипна ми шийката и каза,че е възможно да е от бъбреците тъй като имам 3 камъка и може да изхвърлям песъчинки и сега пак ще пия Неоренал Rolling EyesДано поне кървенето да не е от нещо сериозно  Praynig  Ти колко време трябва да пиеш Неоренал-а?И да ви кажа,че АГ като разбра,че съм хапнала череши и каза,че може би те са провокирали всичко това Rolling Eyes
За кръвотечението от носа и аз го имам и е нормално,стига да не се случва доста често PeaceКрампите са нещо нормално и се получават при  липса на магнезий PeaceАз взимам Магнерич и до сега да чукна на дърво имах само 2-3 пъти и то тогава не го взимах редовно.
За болничните и моите не са изплатени,а тази криза и на нас ни се отразява зле.Имаме да плащ
аме кредит от 300лв. всеки месец,във фирмата на мъжа ми съкратиха всички и оставиха само него да върши 2 неща наведнъж за 550лв.,моите болнични не са изплатени(а и да бяха  те са 200лв)А фирмата на мъжа ми е в ужасна криза,може и да прекрати дейноста си Sad И ако не са майка ми и баща ми незнам какво щяхме да правим и вече съм адски притеснена Cry
За отворените врати в ТК и ние с мъжа ми мислим да отидем на 17-ти,тъй като тогава сме и на консултация и мъжа ми ще е свободен.Ще се радвам ако се видим там,стига да успеем да се свържем с тях,защото веднъж звъняхме но никой не вдигаше на този телефон който са дали Rolling Eyes
Хубав ден на всички   Hug

...добре,че писах накратко,че ако беше на дълго Joy

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 10:28 от maliby

# 133
  • София
Малибу, аз нямам проблеми с бъбреците, а по скоро много лесно придобивам цистит и затова ми казаха да ги пия до края на бременността, пия по едно на ден. Забелязах, че ако пропускам да ги пия някои ден, положението се влошава бързо и затова гледам да ги пия редовно.
Иначе за кредита, знам за какво говориш, и ние имаме ипотечен, заради апартамента, а вноската ни е доста голяма, около 1000 лв. По принцип не е проблем да я погасяваме, ама 3-4 месеца само със заплатата на мъжа ми ...не знам...няма да е лесно. Поне мен ме осигуряват на реалната заплата, ама само от септември миналата година, а ако разбрах правилно майчинството се изчислява от месеца, който е преди този през който излизаш в тия 45 дни (дано разберете какво имам предвид  Embarassed ). Та за мен този месец ще е юни..т.е. ще ми се смятат юни, юли и август с по нисък доход...Ама ще се оправим,само да сме живи и здрави, досега нищо не ни е било лесно от както се оженихме Simple Smile То ние и малко като луди решихме да се женим, нито един от нас нямаше работа, аз тъкмо бях завършила, не говорех изобщо български, той беше все още студент...просто идилия  Laughing Имахме само малко пари останали от бригадата в Щатите и това беше, ама се оправихме. Сега като гледам назад, за 5 години доста неща сме постигнали заедно и това е само защото се обичаме и сме страшен отбор  Laughing

# 134
  • София
maliby взех само да ги пробвам т.е. една опаковка с 2 шишенца. Докато ги пиех ми се случи датата за ЖК и го споделих с док. Той обаче каза, че не е необходимо витамини допълнително, че съм била предразположена към качване на килца и явно витамините ще ми помогнат. Аз мисля да се пробвам с плодове, макар да не си падам особено по тях  Wink

Общи условия

Активация на акаунт