Моля за мнения за д-р Тимева от клиника'Щерев'

• 74 293
  • 205
  •   1
Отговори
# 120
И аз ходя вече при Тимева и наистина е много добър лекар.

# 121
  • София
LadyLady дано скоро се похвалиш и с резултат  Peace

# 122
Здравейте момичета,
Предстои ми да правя ИКСИ опит по фонда и се лутам да избирам клиники и лекари. Страшно разочарована от доктор Владимиров, избрах клиника Щерев. В момента търся добър лекар там и според мненията тук мисля да се спра на доктор Тимева, но имам много въпросителни. Много моля някой запознат да ми отговори
1. Като си избереш доктор, той ли прави всичко - назначава протокол, прави пункция, самото ИКСИ и след това трансфер или ИКСИ-то прави ембриолога и кой от всичките? Ембриолозите разпределени ли са да са в екип със съответния лекар или който е свободен той поема случая

2. Ние сме с мъжки фактор, който може да се окаже тежък. Ако направим ДНК анализ и се окаже че резултатите са доста лоши по-какъв начин ще се избере един хубав сперматозоид за ИКСИ-то.?

С една дума искам да зная дали там се работи в екип и кои са екипите от лекари или всеки лекар си поема случая от началото до края

Ако не тук е правилната тема моля насочете ме в кой форум да попитам. Благодаря предварително?

# 123
  • София
Здравей Sonne79,пациент съм на д-р Тимева  Heart Eyes.Всеки лекар в клиниката си има свои пациенти и само той назначава изследвания,води стимулации,прави пункции и трансфери/разбира се,ако се наложи да отсъства не ти прекратяват процедурата,а те поема някой друг Simple Smile,който се допитва,ако се налага по телефона до твоят си док/.Оплождането се прави от ембриолозите.Те работят на смени,т.е.който ти се падне в деня на пункцията,той го прави.Имат различни техники,които прилагат при мъжки фактор MAKS,TESE,PESA...,ето тук пише повече за тях http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=cate … id=55&lang=bg
Успех  fingerscrossed!

# 124
Благодаря много chares, просветна ми малко. Опитах се да си запазя час при доктор Тимева, но няма за този месец, а за другия не бил съставен графика. Ако примерно си запиша час при друг лекар за преглед и почнем подготовката за инвитро процедура, изследвания, протоколи, стимулация и междувременно си чакам за часа при доктор Тимева тя дали ще зачете това какво сме започнали вече за да го продължа с нея или ще откаже да ме приеме, защото вече сме почнали с другия лекар

# 125
  • София
Благодаря много chares, просветна ми малко. Опитах се да си запазя час при доктор Тимева, но няма за този месец, а за другия не бил съставен графика. Ако примерно си запиша час при друг лекар за преглед и почнем подготовката за инвитро процедура, изследвания, протоколи, стимулация и междувременно си чакам за часа при доктор Тимева тя дали ще зачете това какво сме започнали вече за да го продължа с нея или ще откаже да ме приеме, защото вече сме почнали с другия лекар
Има доста момичета,които се прехвърлят от един лекар на друг,но след неуспешен опит или ако по някаква причина не харесат първоначалният си избор.Едва ли е удачно обаче, да си стартирала процедура и по средата й да се местиш.Не мисля,че и д-р Тимева ще се съгласи да продължи от някъде...

# 126
  • София
sonne, точно така протичат процедурите както ти описа Chares. Аз съм пациент на Д-р Юнакова, но вчера ми се наложи преглед и понеже я нямаше в клиниката, ме прегледа Д-р Андреева и също останах много доволна и с много добро впечатление от нея.
Но не е удачно да започнеш при един, пък после да се местиш при друг доктор.
По принцип по всяко време можеш да се посъветваш и с Доц. Щерев, той приема на прегледи и консултации и той също да те посъветва относно техниките, които използват при мъжки фактор.

# 127
sonne79  и аз не мисля че е много удачно, по-добре си изчакай часа при др. Тимева няма да съжаляваш  Peace

# 128
Момичета, не съм сигурна дали тук трябва да пиша, но все пак..
имам записан час при д-р Тимева за 1 юни от 13:30ч., аз няма да мога да отида и го отстъпвам, ако има желаещи  Hug

# 129
Д-р Тимева работи ли със здравната каса?

# 130
  • София
не, нито една от репродуктивните клиники не работи.

# 131

Аз в Щерев съм ходила винаги с направление Tired

# 132
  • София

newsm78 newsm78 newsm78 направление за какво? и при кой лекар?
защото аз им бях пациентка дълго време и никога не съм ходила с направление.

# 133
до 2008 беше това с направленията в Щерев,2009 отидох пак с направление и ми казаха направо да го хвърля в кошчето,така си остава и занапред

# 134

newsm78 newsm78 newsm78 направление за какво? и при кой лекар?
защото аз им бях пациентка дълго време и никога не съм ходила с направление.

Обикновено направление от личния за гинеколог Wink Но беше преди 2009.

Общи условия

Активация на акаунт