Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 531
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Здравейте! Не, че искам да наливам масло в огъня, но къде е колажът? Може нещо да не съм разбрала..но видях,че някои казват, че бебетата им ги има или няма, а аз дори не съм го видяла. Иначе много се кефя,че любимата ми за сега снимка на Кари е сложена на първа страница.   bouquet на всички, които са си правили труда да създават темичките ни, понеже лично аз не мога им се възхищавам за отделеното време и положени усилия. Честити месечинки на бебчетата! Мини, мадамите ти са страхотни! Имам слабост към хубави роклички, за това исках да имам момиченце.
За спиралите- не смея да си сложа "чуждо тяло" в организма и поначало мислех да се предпазвам с хапчета. Нали били 99% ефективни, а за останалия 1% да ползваме кондоми Mr. Green Хапчетата, обаче имат разни странични ефекти и е по-голям рискът за заразяване с ЧПВ при жени, които ползват орална контрацепция. Така,че стигам до извода, че е най-добре мъжът ми да си направи вазектомия, ама нещо не се навива  Laughing Е, шегувам се, някой по-войнствен сега да не вземе да ми се нахвърли!

# 121
Хаха, Любито, и аз си мислех да пускам муха на Митко да си прави вазектомия  Laughing Нищо не съм чела за нея, а и с лекари не сме се консултирали, ама по филмите я правят за "добър ден"  Joy Така де - най-хубаво така - няма се мъчим с разни хапове, кондоми и куп други гадости  Mr. Green

# 122
 Heart Eyes ехххх, много сладки прицесииии, Мини  Hug.

Момичета, благодаря за окуражителните думи  Hug. Педи изписа витамин Ц, Вибуркол свещички /тях много не разбрах защо, явно превантивно/ и да давам Стодал. Преслуша гърдите, каза че са ок, ваксината я отложихме за другата седмица.
Ванила, дано се оправи за петък, да се видим.
Невена, утре смятам да не излизам от къщи, за да се пооправи.
Научи нов звук "гхк" от гърлото и не спира да го повтаря.
Фонтанелата е ок също. Според кантара на педи е 7500.
Хайде стига толкова за днес.

# 123
Радостчо ,направи пролетно почистване на кутията си (пълна е). Mr. Green
Сори за спама Naughty

# 124
Eeee, Мини, обра точките с тез хубавици, да са ти живи и здрави
Патилина, мерси за инфото за спиралите. Мирена май е хормонална до колкото разбрах. На мен са ми противопоказни всякакви хормонални препарати, за това вероятно ще се ориентирам към медна спирала. Много ме учуди като каза, че менструацията ставала по-дълга, аз мислех че се скъсява.
Дени, твоят аватар е много сладурски  Heart Eyes
Билянка, много са сладки като „говорят”. От известно време Сами казва „мама”, но на една жълта патка играчка hahaha
Усмихнатото, как така до стерилитет,  бааа много страшно
Елена, бързо оправяне, не се шашкай.

Малчо днеска ме разтопи, докато папкаше, пусна млекоцентралата и се почна едно гукане и едно усмихване и едни звездички-очички, щях да умра от щастие, такава любов струеше от него. Много ме умилява това дете, не съм вярвала, че ще изпитвам такива силни чувства.

# 125
  • Варна.....
Миниии, осмисли денят ми с тия снимки. Пак ми припомни защо исках момиче  Hug
Еспа, аз преди бях със спирала, сега мисля пак да сложа. Но след като има поне една менструация, каквато за момента при мен отсъства. Цикълът се удължи при мен с 1 ден, но за сметка на това беше безболезнен. В първите дни обаче беше и по- обилен.
Елена, радвам се, че всичко е ок с бебчето.
Сиси, те по филмите доста неща правят, а за ревящо бебе не са и чували.....  Joy

# 126
и аз щях за спирала да питам - мислим еднакво. а какво е МЕДНА спирала? ще потърся...

Патилина - мерси за коментара за спиралите.

Мини - супер са ти красавиците, пу-пу, сладкиши.

лека вечер от мен

# 127
ааа, Еспа, идея нямам - просто така съм чувала, но наистина не знам - може някаква измишльотина да е   33uu Най-добре си говори с доки за това  Peace

Моят малчо пък днес хич не ме умилява  Crossing Arms Само ме ядосва. Реве, мрънка и прочие. И за капак така си е разкървавил устната  ooooh! Как успя това дете не знам... Сега пак ще бъркам да "преслушам" венеца, че много си бърка с ръката в устата... А никоя от играчките му не му е удобна за ядене  Sad Утре трябва да му купя нещо по-така...

# 128
искам рокля като на Стефанияяя   Blush Blush Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 129
Мини,много са сладки малките  принцески ,а дрешките са страхотни.Обувките на Стефания и те ли са от адамса?Страшни са Simple Smile
Еспа,много е сладко наистина това гукане,но моя малчо отдавна спря да го прави,сега вече не гука,а издава други звуци.Но винаги ми е били много мило като го правеше точно докато го кърмех и сега доста ми липсва това.Много за кратко беше гукането при нас,около месец само. Sad

# 130
  • София
Сватя, какъв ти е фотоапарата или във фото си ги водила? Че аз обмислям такава инвестиция - след като най - сетне си поръчам миялната де...преди да съм похарчила парите Rolling Eyes

# 131
Еееееееееее,не мога да не вляза и да кажа - Миниии малките ти принцеси са страхотни и облечени страхотно да ги пратиш на някое списание тези снимки.И аз се присъединявам към въпроса на Доника какъв е фото апарата ?

# 132
Ха добра ви вечер!
Една бърза почерпка за 5-тата месечинка на Анчето Simple Smile

Мини, нямам думи, прекрасни са!

Днес заснеха репортаж по повод тържеството в неделя колегите от бТВ, ще се излъчи в петък в сутрешния блок, а надявам се и в емисиите да мине.

# 133
Да ти е живо и здраво Анчето!  bouquet

# 134
Доня да ти е жива и здрава Анчето,много,много да те радва. Hug
Честито и на другите месе4инковци.

Общи условия

Активация на акаунт