Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 383
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Ето една Янина снимка като за колаж

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12386698

# 241
Стела, нещо не виждам Яна в колажа, освен да не съм я разпознала Joy

айде , качвам я и лягам, ...аз и без това ще сънувам бебета  Mr. Green но като онази съседка да не сънувам, че раждам 7 на брой ...

# 242
Да са живи и здрави днешните месечинковци!!!

Ягодка Hug

Тобито, мерси за изпитаната рецепта, пък дано не се налага! А снимката ме разчувства, милото само как гледка...

И аз съм от фенклуба на Еспа  bouquet

Смайлинг Сиси и аз бях така, два дена някъде преди да ми дойде много ми намаля кърмата, така беше и през целия цикъл и после изведнъж се оправи.

Стела, супер е колажът! Мерсиии!

# 243
Радостчо и Ванила, благодаря за отговорите, дано само 2 дни да е, щото ще се побъркам - както уж всичко ми е наред и съм спокойна и се грижа за кърмата си, така изведнъж да я няма почти..  Sad Дано това да е.. Или да не е - просто да минава вече  Praynig

# 244
  • Ловеч
Стелата  докладвам Първа снимка на 4 ред и 5 снимка на 6 ред

# 245
ще ме светнете ли как става взимането на номерче за ДК....сега и мен ме запалихте на тази тема и докато преди нямах удобна държавна кухня, сега имам и да взема да се пробвам newsm78

# 246
Ох, голям рев - един час не млъкна Shocked Какво му стана на това дете?! Като се измори  се насука и заспа Whistling

Стела, Hug за труда!   bouquet Опитах се да огледам за повторения, ама нещо се омотах  Crazy И да не беше сложила снимка на Гого нямаше да се сърдя - 4-5 от бебетата доста приличат на него Wink

Аз се сетих за вица за едноръкия готвач и вкусните кебачета....
А пълнените му чушки? hahaha

# 247
http://bgjokes.com/images/18.jpg давайте ги сега вицовете  Mr. Green

# 248
Smiling_Sisi, когат го имаше цикълът при мен, кърмата намаляваше 1-2 дни преди това и 1 ден след като ми дойдеше. След това просто преливах, заради честото сукане. Дано бързо премине при теб.  Praynig
Стеле, много хубав колажа.
Smiling_Sisi, Радостчо  Hug

Сега четох менюто на една частна детска кухня – десерт Крем горена Захар!?!, млечен крем с конфитюр!?! И пише че приготвяли зеленчуците в подсолена вода – аз ли не съм в час, мислех че солта и захарта не трябва да присъстват в детската храна?
Киша, ти беше ли доволна от Хер бебе и Джуниър меню?

# 249
Еспа, да, бях доволна, но към 1г и 7-8месеца й писна да яде безсолни и безвкусни манджи и категорично отказа ДК Simple Smile.по едно време се преместих на Джуниър, защото можеше да не взимам и трите яденета, а само основно и десерт напр.

# 250
  • София
Скъпа свате, честит рожден ден  Heart Eyes Hug

Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

Та какво за Загорка викаше Joy Rolling Eyes

# 251

Честит рожден ден, Мини! Желая ти много  здраве, щастие, специални мигове и незабравими мигове с любимите хора!

p.s еееее Дони не те е срам, тъкмо мислех, че първа ще честитя  Embarassed А,ма теб Гого и Хриси са те събудили да го честитиш  Heart Eyes

# 252
Еспа, айде като ще се обясняваме... Laughing Аз пък си бях харесала много аватара ти преди (ама сегашният много по-готин  Wink) и де що го срещнех се заслушвах в думите, речени от него(още преди да се включа в тази тема  Grinning). Правеше ми впечатление, че винаги излизаш подговена по всеки един въпрос, по който се изказваш, а след като влязох тук, разбрах, че  винаги намираш и добра дума да кажеш за всеки, и начин да го успокоиш или подкрепиш в труден момент!  Такива хора като теб са наистина голяма рядкост! Hug
За албумчето със снимки, което готвиш за Сами, това е чудесна идея! Аз пък съм решила да направя една "магическа кутия" за Ивка, в която смятам да сложа теста за бременност, снимките от видеозона, каишчиците с имената ни от болницата, първите й дрешки, някои нейни снимки, също наши общи и най-различни нещица, свързани с нас двете. Искам, когато я отвори да си ме спомня с добри(или лоши чувства), според зависи от моите заслуги като майка де... Аз с моята майка не се разбирам много добре, надявам се да компенсирам с дъщеря си тази липса на привързаност и разбирателство.
А дето казваш за чувствата, които изригват в теб, докато Сами те гледа и ти се усмихва... Heart Eyes Аз като се роди Ивка си седях пред компютъра и я кърмех, но сега не мога... Страшно ми харесва да я гушна и да я гледам как суче, понякога и със затворени очи, но не мога да правя нищо друго... Heart Eyes

Вече си виждам отрочето в колажа, благодаря за което на Стелатаbouquet

ЧРД, Мини! Желая ти здраве, щастие family, късмет и  Two Hearts! Kissing Heart

Доника, сакън, да не похарчиш парите за миалната! Стискай гииии! Laughing

# 253
МИНИ , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!!
 Пожелавам ти много любов  в сърцето ти и в очите на близките ти  !!!

# 254
 bdbaloni bdbaloni  Мини, честит рожден ден!!!! bdbaloni bdbaloni

Желая ти много здраве, щастие и късмет!!!

bdbaloni Винаги бъди най-обичаната майка и съпруга!!!!
  bdbaloni

Общи условия

Активация на акаунт