Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 379
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Stelata, и аз вече си видях гарджето, за което безкрайно ти благодарим!  Hug  bouquet Ох всички беборлинчета са такива невероятни сладури... ще  си сложа колажа за screen saver
Мини, Ч.Р.Д и от нас!  Да си много обичана, глезена и щастлива с прекрасните ти госпожички!   bouquet
Еспа и аз съм ти фенка Wink  Hug

И понеже сега май ставате:

za прекрасен и усмихнат ден!

# 256
  • Варна
Добро утро!

Мини, ЧРД, самооо хубави и положителни емоции, да ти растат живи и здрави принцесите и мъжо да те слушка:)

Варненки, май ще отложим щом ще сме само 3, по-добре всички да се съберем другата седмица.

Аз не се бях замисляла за ДК, ама като знам каква мърлява държава сме, май се присъединявам към Мини.

Еспа   bouquet

# 257
  • Варна.....
Мини,
Честит ти рожден ден.
Да си здрава като Феникс, с пари като банките и обич като на гълъбите.  Hug
Стела   bouquet
А днес сутринта имахме загадка за бащи- Кое е нашето бебе в колажа????  Joy За доста бебета зе позагледа, преди да види Преслав.   Mr. Green
ЗА ДК вече бях казала ,че няма да вземам храна. Още повече, че тя тук е от 9 месеца- т.е. вече захранено дете. Кво му има като правя супа например, да е без подправки ??

# 258
   МИНИ Ч.Р.Д.
аз мойто бебче пак не го виждам но се надявам да го вида сред другите приятен ден за сега.

# 259
Мини ЧРД

да си жива,здрава,щастлива,много обичана и глезена.

Тайс и аз бях разбрала,че кухнята тук във Варна е от 9 месеца ,ама вчера една майка каза , че имало и първа група т.е. от 6 месеца,аз смятам да пробвам все пак си е разнообразие за детето,разбира се ще и готвя също но си мисля , че ще ми е трудно всеки ден да се различават първо,второ и трето  newsm78.То има време даже и да има за 6 месеца ,Маги така или иначе ще се захранва тогава така , че смятам да почнем на кухня от 9 месец.

# 260
Лелеее, мами, аз май доста съм изостанала, докато вляза да се запиша, те 20-те странички почти са се запълнили.... Извинете... Да взема и аз се се включа...
На МИНИ....
Да си жива, да си здрава, да си винаги засмяна,
криле от щастие ти дарявам, и още пожелавам....
Късмет и сбъднати мечти..., но това е мъничко, нали?...
Продължението от пожелания
са твоите желания...

bouquet newsm59

# 261
Добро утро!

Мини, честит рожден ден! Да си жива и здрава да се радваш на прекрасните си слънчица!  Hug

# 262
Мини, честит рожден ден! Да си жива, здрава, много щастлива и обичана!

Киша, за държавната кухня ми казаха, че трябва ксеро-копие на акта за раждане на детето и твоята лична карта. Отиваш, подаваш документи, дават ти входящ номер и чакаш да ти дойде реда. После, ако се класираш, ще ти трябват стъклени бурканчета с капачки с винт.
Espa, не мога да не се присъединя към мнението на момичетата за теб. Аз малко на готово, но много от твоите мнения и цитати съм си копирала в папка.
   bouquet

# 263
  • Ловеч
МИНИЧестит Рожден Ден!
Желая ти да бъдеш здрава и  да имаш милиарди поводи да се усмихваш!

# 264
Мини, Честит Рожден Ден! bdbaloni
Желая ти много здраве, щастие, любов и усмивки!

# 265

Добро утро!
Мини, 4РД!!! Да са ти голяма радост и гордост щерките и таткото да слуша моми4етата си!

Стеле, ето снимка на Краско за групата на януарските беб4ета
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12555205

ПП кажи ако формата не става

# 266
Мини, ЧРД!!!  bouquet

Много здраве и усмивки ти желая Hug

Дони, мисли си за мен докато стискаш парите за миалната  Mr. Green

Стеле, аз малко несериозно, но довечера обещавам и аз да кача снимка на Анчето...

# 267
здравейте мацки -

хей, Варненки - наистина да отложим, че аз трябва по спещност да бягам към Русе.

Мини - честит рожден ден, много любов, здраве и късмет ти пожелавам за теб и цялото ти семейство

на всички приятен уейкенд

Стеле - този път ще ти се обадя за разходка. Grinning

# 268
Мини, честит рожден ден! Само най-хубави пожелания и от мен!

Еспа и аз тук   bouquet.

Радостчо, чак лошо ми стана като си представих как се ударило бебето. Радвам се, че е добре и явно е, че не може да предвидиш и да опазиш от всичко  Sad. Имаше такава тема в "Майки..." там съм чела какво ли не  #Crazy. Ами няма как - това е част от живота ни.
За ДК  newsm78 ... не знам аз....Аз съм била все на столово хранене. Харесваше ми. Но ДК малко ми мирише на казан. Пък и за мойто дете .... Обаче пък имам приятелка, която приготвяше сама на дъщеря си. Тя в чудо се беше видяла да измисля менюта, беше напълнила фризера с какво ли не. Детето не ядеше купени пюрета, ДК я даваха на котката. И тя ми каза, че й е отнемало много време, енергия да приготвя храна и пюрета, а и доста скъпо като удоволствие. Да не говорим, че не можеше да излезе и да купи пюре, а все трябваше да има буркани с нея. Имам още един месец размисъл. Макар, че напоследък чета задълбочено за педагогическото, ама може би ще пробвам само до някъде с него /както си мислех, че съм подготвена - ето ти пак размисли/.
А ето и кафенце от мен.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Shocked

# 269
 nbirthday  bigdance2 Tada
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИНИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ СБЪДВАНЕ НА ВСИчКИТЕ ТИ МЕчТИ

Общи условия

Активация на акаунт