Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 381
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Мини,   bouquet Hug[/color]
[/i][/b]

А аз трябва да ходя до града да купувам цветя и подаръци за госпожите от детската градина, че утре Андрей ми е "абитуриент". В този ред на мисли, малко късно, но... някакви идеи за оригинални пожелания newsm78  Аз изрових някои / мисля, че имаше и др мами с по-големи дечица, ако трябва ще ви ги пусна /, но тук има доста умни глави..... Heart Eyes Аз за едната сватба използвах идеята на бърборанчето със заровеното съкровище - получи се оригинално! Heart Eyes Peace

За захранването - то май голямото мислене е докато започнеш - после нещата влизат във релси от само себе си... / казвам го с големия си опит от 10 дни hahaha, от баткото нищо не помня вече / На село детска кукня няма, така че тази главоблъсканица при мен отпада, сигурно след годинката ще му вземама от детската градина, но дотогава има мнооого време... За сега реших да редувам домашно приготвени с готови  пюрета и каши...

# 271
Мини, Честит рожден ден! Желая ти най- вече да си здрава ти и цялото ти семейство!
Тук не е проблем да си запишеш късно детето на ДК, но аз май ще му готвя, че не ми е много наблизо, а и въпросът с лелките.
Ей, Лорини да не се отказа да пише  newsm78
А въпросът за зъбчетата, ами при всяко дете различно. Баткото с първите зъби нямаше проблем, но после с кътниците си порева.
bilqna_dv , идея за пожелания не мога да дам. Аз като ми се наложи, измислям според човека, дано измислиш нещо оригинално.

# 272
  • София
Ха добрютрууу Simple Smile
За ДК - нашата си е убава пък Crossing Arms Леля Велка готви страхотно и въпреки, че последните месеци(аз вземах година и малко) Хриси отказваше да я яде - той отказваше и домашно готвено де. Продължавах, защото ми беше супер вкусно. Леле какъв оризец с месо имашеее - слюнки ми потекоха. Покрай нея почнах и аз така да го готвя. Сара(кучето на деде) ядеше супите, Хриси десерта и за 1 лев всички бяхме доволни При нас искат само Акта на детето и 6 бурканчета. Не е задължително да са с винт, но също се чака много, защото са 35 бройки за целия р-н Сердика мисля...Дори онзи ден като ме срещна готвачката ми вика - Айде , де се губиш( тя не разбрала, че имам бебе) - викам след половин година сме при теб пак Joy
Ягодке, скрила съм ги на дълбоко, че да не ме дразнят. Глася се на тази, ама айде по-запознатите да си кажат мнението http://www.gorenje.bg/7793?c=185443, че цената и е малко по-височка, ама пусто всичко ми е на Горение в кухнята.
Espa, не мога да не се присъединя към мнението на момичетата за теб. Аз малко на готово, но много от твоите мнения и цитати съм си копирала в папка. [/b]   bouquet
Аз над 20 страници ги докарах - като прилежна ученичка Joy
Ей, добре че е лошо времето днес - някоя работа и аз да свърша в къщи hahaha

# 273
  • София
Добро утро и от мен,
Миниииии- миличка, честит рожден ден, да си много здрава, щастлива и обичана, ти вече най-голямо богатство в лицето на двете принцеси го имаш, но аз от сърце ти желая за каквото още мечтаеш да се превърне в реалност и да не се отървеш от радост, усмивки и многоооо късмет bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Такааа, да дам и аз отчет от днешната консултация- моята е дръпнала с 4 см Shocked и вече е 66 см и 7500 кг /+800/ грама от миналия път Party. Този път съм по-спокойна, за разлика от миналия месец, когато беше наддала само 250 грама, и явно при нея наистина дохранването е имало значение Rolling Eyes, иначе лекарката пак ме форсира със захранването- до края на месеца иска бебока д аима две заместени хранения, едното от зеленчуково пюре, другото от каша, смесена с плодовото пюре, за да я харесала повече..и към края на месеца да включвам и по една трета жълтък....но аз не смятам да бързам, засега съм започнала постепенно със пюретата, да видим докъде ще я докарам,  чак след това вероятно ще включвам и тези каши... Rolling Eyes- ще мисля още по въпроса.
Иначе ние в нашия квартал май нямаме детска кухня newsm78, или и да има не я знам къде е. Днес много отвратително време, не става за разходки, но въпреки това аз ви желая хубав ден Hug

# 274
Hug най-искренно ви благодаря за пожеланията, снимки ще ви пусна довечера
да ви наколадя Доника- пратила ми е подарък по братчето си  ooooh!
одеве пък получих букет от 30 (+1) рози от дружината от Зачатие с които си чатим, и да искам не мога да се разрева, толкова е прекрасно всичко
в такива моменти рзбираш за какво си заслужава да живееш, усещаш се жив и значим
да са ми здрави децата и да се обичаме с мъжа ми, това ми стига
останалото е суета  Hug

# 275
Добро утро и от нас, Елена-д, мерси за кафенцето  Hug

Мини, Честит Рожден Ден- да си жива и здрава и многооо щастлива и влюбена    party023 Tada

Ягодка, сега забелязах аватара ти- много е сладка малката ягодка.
Еспа, и аз се присъединявам към мнението на останалите за теб- никога не си пропуснала нито бебе , нито мама във форума, винаги обръщаш внимание на всеки и ни караш да се чувстваме значими (поне за мен, понеже съм нова във форума)  Hug  Hug  Hug

Смайлинг, разбирам те какво ти е,заради намалянето на кърмата, ще се оправят нещата само бъди спокойна и пий повече течности.

Стеле, благодаря за колажа и аз видях моето човече  Hug  newsm51
П.П. Нашите сини очички станаха зелени... има ли други променени синеочковци?  Heart Eyes

# 276
Глася се на тази, ама айде по-запознатите да си кажат мнението http://www.gorenje.bg/7793?c=185443, че цената и е малко по-височка, ама пусто всичко ми е на Горение в кухнята.

Дони, това е моята миялна! Много съм доволна, мие много хубаво чаши, чинии...е понякога премивам след нея загорели тенджери, но тя така добре ги е накиснала преди това, че се премиват за секунда! Много е важно как ще наредиш съдовете, колкото по-добре ги наредиш толкова по-хубаво ще са измити. Не съм изпозлвала други миялни, но като цяло мисля, че някои от тенджерите се захабяват когато ги миеш в миялна- не е като да ги изтъркаш отвсякъде с телчето  Joy Чиниите и чашите са с невероятен блясък. Въпреки "+" и "-" не бих я върнала  Joy Използвам супер обикновенни и евтини препарати за миялна (марка на Кауфланд), които обаче мият по-добре от скъпите хапчета  Hug

Hug най-искренно ви благодаря за пожеланията, снимки ще ви пусна довечера
да ви наколадя Доника- пратила ми е подарък по братчето си  ooooh!
одеве пък получих букет от 30 (+1) рози от дружината от Зачатие с които си чатим, и да искам не мога да се разрева, толкова е прекрасно всичко
в такива моменти рзбираш за какво си заслужава да живееш, усещаш се жив и значим
да са ми здрави децата и да се обичаме с мъжа ми, това ми стига
останалото е суета  Hug

Hug Hug Hug Много мило  Hug Hug Hug

[

# 277
Цитат
П.П. Нашите сини очички станаха зелени... има ли други променени синеочковци?

Сиска8607, нашите от сини отиват към зелено и кафяво, некви пъстри такива...уф дано не са кафяви ама няма на кой да са другоя4е

Смайлинг Сиси - не се тревожи само, това е най-важното. И при мен намаля зна4ително при първият ми МЦ /40 мл от гърда аддддддддддддддд/
Разбира се - шашнах се, ама след 2 дни се нормализира. Сега ве4е ми дойде 2-ри път и нямаше проблем.
Можеш ли да ми споделиш как се грижиш за кърмата си, понеже при мен винаги си е била малко - 140-160 макс. Пия много те4ности, ама
ако има и още нещо, би ли ми споделила, както и другите мами, разбира се.

# 278
Честита пета месечинка на Йоана и Сияна, Евгени, Спас и Моника

Мини, Честит Рожден Ден! Да си много обичана и щастлива и от здраве да не се отървеш

Ягодке, какво ме направи тиии  Embarassed Hug
Идеяа ти за магическа кутия е страхотна. Даже се сетих за подходяща със синя сатенена панделка, която имам. От известно вереме се чудех как да закрепя гривничките и теста за бременост в един албум, но това с кутията е жестоко, и ще влязат и дрешки и пъпа, ако не го хвърлим някъде все пак.

Ягодке,Patilina, Мим, green eyes, Елена, siska8607  Hug много сте мили момичета. Наистина много ме трогвате  Embarassed
Патилина, ти от вчера си заредила едни почерпки с торти с ягоди....имай милосттт, лиги текат smile3535
tzvetito, Краското голям сладур и как хитричко гледка
Ралче, браво за доброто наддаване

Хубав и усмихнат ден  bouquet

# 279
  • Бургас
Честит рожден ден, Мини!
Нека всички предходни пожелания от момичетата се сбъднат по две  Hug
Страхотно е в този хубав за теб ден, че най-близките ти и любими хора са те накарали да се почувстваш толкова обичана и значима!
А всичко останало е суета, наистина  Peace

# 280
                                                                 Мини    
                                                           newsm59  bigdance2  Gift  party023

Доня Анчето е в най-дясната колонка... Crazy

# 281
Мини, честито!   bouquet Много детски усмивки и топли семейни мигове!

Еспа,   bouquet напълно споделям мението на всички момичета тук. Близките ти са много щастливи да те имат до себе си!

Мери, аз ще съм с педагогическото, но с тази разлика, че на мен ми се струва дори по-мързеливия вариант.  Grinning Помисли, не готвиш отделно за детето, а приготвяш храна както обикновено. Мисля си, че едно време бабите са били до една педагози Simple Smile Разбирам, че и ти си падаш по здравословното хранене, така че проблемът е никакъв.
Сирене не съм правила, нямам познати  Laughing крави наблизо за съжаление. Но ако намеря такива, ще моля за съвет. Дотогава ще си станала спец сигурно. А аз се похваля, правих боза  bowuu . Стана страхнотна! Сега съм си наумила да правя хляб с дива мая и като гледам какво е времето, явно вместо разходки, ще правя хляб  Simple Smile

Да ви кажа честно, много ми е интересно да пиша тук. Всеки си е посвоему луд и най-вероятно в реалния живот не бихме си били толкова близки, но ето че тук успяваме да намерим общ език. Отдавна си мисля за това...

# 282
Мини, честит рожден ден!  Hug

# 283
  • София

Да ви кажа честно, много ми е интересно да пиша тук. Всеки си е посвоему луд и най-вероятно в реалния живот не бихме си били толкова близки, но ето че тук успяваме да намерим общ език. Отдавна си мисля за това...
Ама колко точно го казаааа Hug
Мини, после искам снимки с подаръка Joy

# 284
 Общ език бихме успели да намерим, само ако е паниран с лимонче отгоре, ама пък и това е нещо.

Мини... Ти както знаеш, изкарваш всичко най-просташко в мен, затова заслужаваш специален поздрав:

voila  Sunglasses (това е на френски, ако съвсем не му личи)
(смених го, тревоманското е по-гот)

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:15 от Иники

Общи условия

Активация на акаунт