Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 377
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
   Честита месечинка на бебоците родени на днешна дата.Да са здрави весели щастливи..
Стаилинг не се притеснявай при мен тези неща ме държат една седмица дано се оправите скоро.
Денис от една седмица все  екисел не иска да се кърми дърпа се а цикала вече ми отмина ...и вече съм се решила да му направя някакъв режим поне на три час да се храни чедосега бяхме когато поиска...дано да има резултат.
Мериголд за сиренето .Млякото трябва да не се сварява а само се затопля леко да не е студено купуваш си мая за сирене на нея пише на какво количество мляко колко капки мая се слага.Като сложиш капките разбъркваш иго завиваш с одеало за около 3ч то ще сетане като пехтия тогава взимаш един нож иго нарязваш на парчета.После го изсипваш в двоино прегъната тензухена кърпа и го слагаш да се отцеди в гевгир ако нямаш нещо друго подобно за изцеждане отгоре го притискаш с нещо тежко за около 8ч

# 286
Да ви кажа честно, много ми е интересно да пиша тук. Всеки си е посвоему луд и най-вероятно в реалния живот не бихме си били толкова близки, но ето че тук успяваме да намерим общ език. Отдавна си мисля за това...
И аз с две ръце подкрепям. Peace
Мини, наистина много приятни изненади, дано има и ощееееееее
Усмихната, вече си Стаилинг  Grinning - и това ти ходи. Бебче, да не се обидиш  Hug
Доника, а какъв е подаръкът на Мини, че ми стана любопитно, макар че сигурно няма да кажеш  newsm78

# 287
Smilinq sisi моля да ме извиниш че  обърках и благодаря на пепи слънчогледче че забеляза.

# 288
Хммм.. Опитът ми да разхлабя Вики чрез храната, която аз ям има поразителен ефект върху мен и нулев засега при него  Thinking Не е ли несправедливо!  Mr. Green

# 289
Хммм.. Опитът ми да разхлабя Вики чрез храната, която аз ям има поразителен ефект върху мен и нулев засега при него  Thinking Не е ли несправедливо!  Mr. Green
  Joy Joy Joy E, все пак има ефект, нищо , че не където трябва.
Май много се задържах пред комп. и почнах да пиша глупости.

# 290
  • Русе
Mini_79,  nbirthday и  newsm67 !   bigdance2 Бъди най-обичаната съпруга и най-щастлива майка!

# 291
Добър ден!
Честито на всички месечинковци  bouquet
Пак много сте изписали  Mr. Greenслед малко се връщам назад да чета,но като видях,че имаме хубав повод за честитки и аз да се отчета Heart Eyes
Мини,Честит рожден ден!Много здраве,щастие и любов Hug
Успех във всичко с което се захванеш.
Късмет във всичко, което не зависи от теб.
И сбъдване на всичко, за което мечтаеш.
ooooh! ooooh! ooooh!Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 292
За сиренето:

Неузрялото сирене може да съдържа и вредни микроорганизми, особено ако суровото мляко не е с необходимото качество. Например, ако кравите, от които се взима млякото за производство на сирене са болни, микроорганизмите могат да преминат в човека, чрез консумация на неузряло сирене. Поради това бялото саламурено сирене зрее около 45 дни в солен разтвор (саламура). Ако сиренето е прекалено солено, това означава, че производителя се застрахова срещу патогенни микроорганизми и спестява етапа на зреене или част от него. Едно от заболяванията, което може да се хване от неузряло сирене е бруцелозата. Туберколозата също може да се прихване от неузряло сирене. Тази бактерия е доста устойчива. Тя може да живее 12 дни в неузряло сирене или мляко]

# 293
  • Варна.....
Ейй, ще ме палнете и мен да правя сирене.  Joy

# 294
БебчеLaughing Хич не се и трогвам, че си ми объркала името  Wink Пък и Стайлинг пак звучи гот Wink (а явно и ми ходи, както казва Пепи  Mr. Green)

ЗозиHug Абсолютно съм съгласна  Peace

КокосJoy И кво ся - Вики не се е посрал още, ама...  Mr. Green Ох, Калоян току-що пусна едно голяяяямо... За трети път днес  Rolling Eyes И аз се притеснявам, че не му стигала кърмата  Laughing Абе майтапът настрани, ама едната ми пуска по-малко и така е увисналааа  ooooh!  Confused Ся се опитвам да я стимулирам, че не ми се ходи с една вирната и една увиснала  Crazy Ужас, ужас, айде ако ще ми идва да ми идва, че ми писна вече  baby_neutral

# 295
  • Варна
Неузрялото сирене е доста опасна работа. А за узрялото домашно за кърмачки не знам, НО за бременни е силно противопоказно. За съжаление, имам позната с дете с увреждане точно поради млечна бактерия.

20та страница...сега кой ще ни направи тема..... Embarassed

# 296
 LaughingСмайлинг Сиси, пак добре че едната работи добре. Накара ме да се размисля как ще изглеждам като спра да кърмя ooooh!....дано да не е скоро!

# 297
  • София
Момичета, да споделя нещо с вас- за мен, освен, че нашите бебоци са най-чаровни, са и с най-хубави имена- сега пак ги препрочетох, ами то кое, от кое по-хубаво име Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
Здравейте мамчета.
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИНИ  newsm59  party023  ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ТОВА КОЕТО СИ ГО ПОЖЕЛАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ.

Ох ние си останахме без магазин, вчера е станало наводнение и магазина е подгизнал, добре ,че на време са реагирали свеки и снахата ,та са изнесли всички дрехи и досега познайте какво правих? Ами пробвах ,какво би ми станало на мен , ми то доста неща отнесох, много съм нахална Mr. Green и какво ще я правим тази стока незнам , освн да открия и аз един Българсик вариант ана Ла редут у дома  Laughing.
Еспа  аз също ставам почетен член на твоя фенклуб, винаги гледаш  с каквото можеш да помагнес , даваш много инфо за нас и си прекрасна майка.

Адашче  и аз го имам твоя проблем при цикъл и тъй като ми дойде  за 1 ви път този месец , преди да дойде 2 дена , Габи се одра от рев и все гладна , обаче аз тъпа и упорита , вися си на гърдите ми по цели дни , без да се стига да АМ, въпреки че бях на ръба.
Сега пък имам др проблем , не ще да яде това дете като хората, яде само от едната ц.... и др не я ще ,   и то по 5  мин ,а преди си я хранех  и от двете , но и акото и е по-малко , незнам какво я мъчи  Sad  ,иначе  е спокойна не дава вид на гладна, незнам дали са зъби , вчера така ме захапа и си придвижи по цялото протежение на венеца си зърното ми , че направо свитки ми избиха.Дано и този период да отмине.

# 299
мерси за отговорите и коментарите за сиренето. ами аз като не съм знаела, че се прави с неварено мляко и взех, че го сварих, ама стана де, доста хубаво. не е като купешко, ама нали това беше целта Simple Smile та си мисля, ако е варено млякото няма да има проблем, нали. е, аз заминавам за Русе и ще питам бабчето  да ме светне.

сега верно, кой ще ни направи темата. Стайлинг - смайлинг - ти пускаш,а, или Копривка....

ех, Сиси, кофти това с магазина,но поне нов гардероб имаш ....  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт