[/color]
А аз трябва да ходя до града да купувам цветя и подаръци за госпожите от детската градина, че утре Андрей ми е "абитуриент". В този ред на мисли, малко късно, но... някакви идеи за оригинални пожелания
Аз изрових някои / мисля, че имаше и др мами с по-големи дечица, ако трябва ще ви ги пусна /, но тук има доста умни глави.....
Аз за едната сватба използвах идеята на бърборанчето със заровеното съкровище - получи се оригинално!

За захранването - то май голямото мислене е докато започнеш - после нещата влизат във релси от само себе си... / казвам го с големия си опит от 10 дни
, от баткото нищо не помня вече / На село детска кукня няма, така че тази главоблъсканица при мен отпада, сигурно след годинката ще му вземама от детската градина, но дотогава има мнооого време... За сега реших да редувам домашно приготвени с готови пюрета и каши...

Леля Велка готви страхотно и въпреки, че последните месеци(аз вземах година и малко) Хриси отказваше да я яде - той отказваше и домашно готвено де. Продължавах, защото ми беше супер вкусно. Леле какъв оризец с месо имашеее - слюнки ми потекоха. Покрай нея почнах и аз така да го готвя. Сара(кучето на деде) ядеше супите, Хриси десерта и за 1 лев всички бяхме доволни При нас искат само Акта на детето и 6 бурканчета. Не е задължително да са с винт, но също се чака много, защото са 35 бройки за целия р-н Сердика мисля...Дори онзи ден като ме срещна готвачката ми вика - Айде , де се губиш( тя не разбрала, че имам бебе) - викам след половин година сме при теб пак 
. Този път съм по-спокойна, за разлика от миналия месец, когато беше наддала само 250 грама, и явно при нея наистина дохранването е имало значение 

Помисли, не готвиш отделно за детето, а приготвяш храна както обикновено. Мисля си, че едно време бабите са били до една педагози
. Стана страхнотна! Сега съм си наумила да правя хляб с дива мая и като гледам какво е времето, явно вместо разходки, ще правя хляб
(това е на френски, ако съвсем не му личи)