Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 395
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря, момичета, за милите думи за моите мъже  Heart Eyes

Тобито, бързо да му минава на мъника, колко жално гледа мъничкото... да го хвана и да го нагушкам  Hug

Мини, току-що отказа половината, ако не всички мами да не се записват на кухня  hahaha ама тва с лелята си го представям голяма, дебела леля с бяла престилка не прана от месец и има отпечатъци от всички храни, които е ползвала и след това се забърсвала в нея и продължава да готви  Joy  Joy  Joy

# 226
Нямате изчитане...
Ние сме добре, сутрин спим до късно и после излизаме до вечерта.
Много сладки бебетаааа, пу пу...
За спора, големи хора сме и трябва да се уважаваме. Големи благодарности на тези които правят темите, за отделеният труд за всичко.   bouquet
Някой да ми каже на коя страница са снимките на Мини. Praynig

# 227
 Аз се сетих за вица за едноръкия готвач и вкусните кебачета.... Мини, ужасна си! Само на простотии ме караш.
 Във вторник ще ходя да го записвам моя, че да му излезе номерчето, докато се наложи.

# 228
 newsm18 smile3535 Innocent kiss Иники, и аз те обичам

# 229
  • София
Честити месечинки на Дария, Антоан и Александра-много радост на мама и тати Hug Hug
Поздравления за   Яна и нейното второ зъбче Peace

Правя следната анкета (с цел да разбера колко съм смотана точно):
Колко от вас вече са записали отрочетата си на детска кухня и съответно чакат ред? (Копривке ти не отговаряй).

Иники, пиши ме в списъка :hug:53-та съм, но преди мен има още 20 човека от миналата година, така че съм 73-та:)))), обаче това беше преди месец Joy  
Лека нощ  bouquet

# 230
Бърборанче, Дани, Копривке, Ралче, Мери, Натали,Мини  Hug, леле момичета, много сте мили, засрамихте ме  Embarassed

Радостчо, не се тормози, на всеки се случва, важното е че на детето нищо му няма. Тепърва ще имаме всички такива случки
Иники, ма и за детска кухня ли се записва ред, мислех че само за детска градина. Нидей така, върна ме в спомените някъде в лето 90 то га се чакаше на опашка за кремвирши
Бяха ми пуснали някакъв флаер за частна детска кухня в пощата, отивам да го изровя и проуча
siska8607, много са ти готини мъжете
Хаха, Копривке, много мил Калоян
Е само с Конкуизтадора не съм се зарибявала – ще стискам и няма да отварям, форума ми стига  Crossing Arms

# 231
  • Русе
Здрасти от нас. Стеле, колажът е много хубав, но понеже питаш, моето гарже не го виждам там Simple Smile Бих искала да сложиш снимката, която ми е в момента на аватара. Благодаря!
Иники, тя детската кухня не е ли при навършени 10 месеца!?! Иначе тези дни заверявах купони за една съседка и видях що за екшън е там.
Браво на Янчето за второто зъбче!
Хайде лека ви нощ!

# 232
tobito понеже кутията ти е пълна , сега обясни на всички  Mr. Green къде съм дублирала...,че моите 4%=40%...
Лено  5-ти ред, 4-то бебе ???

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 22:10 от stelaTa

# 233
Ха добра вечер!

Еспа, и аз мисля като другите мацки   bouquet

Иники, не съм и няма и да си го записвам на детска кухня. Онзи ден в парка се запознах с някаква Свиленка Пан.. нещо си, която била написала няква книга "за храненето на бебето от 0 до 3 години" или нещо такова. Та тя много се опитваше да ме убеди да храня с детска кухня, че как рецептите, които ползвали там били нейни и т.н. Ама тц - и аз като Мини си представям някоя лелка дет се е чесала. То по-добре аз да му правя манджа (не че съм готвач, ама и това ще стана ако се налага Wink Ако пък ли не - Митко ще му готви  Mr. Green)

Айде да ви се оплача сега - не очаквах, ама кърмата ми пак е намаляла май.. Не ми харесва положението и това е. Ама бива ли така - уж се грижа за нея, знам какво да правя и пак не става  #Cussing out Та се зачудих да не би да ми идва  Thinking Я опитните, кажете - колко време преди да ви дойде има отражение върху кърмата (ако сте забелязали такова нещо), т.е. колко дни долу-горе да очаквам да ми е по-малко, ако това ми е проблемът?? Мерсиии  Hug

# 234
Честита месечинка на всички бебоци! Специални поздрави на астралните близнаци!  Grinning  Hug

И аз да почерпя набързо, че днес е един особен, завъртян ден... Понеже сигурно вече сте вечеряли, малко прохлада за десерт  Wink:

Честито зъбче на малката Яна!

Радостчо, радвам се, че бебка вече е добре, но да знаеш (разбира се никога да не ти се налага!!!), че можеш да отидеш до уолк ин сентър, би трябвало да работят до към 10 вечерта.  Hug

За колажа, и аз не мога да открия Ивка в него.

# 235
от сега ли ще се записвате на кухня....аз преди бях на Хер бебе, а после и на Джуниър меню. но за сега ми е рано да мисля, той все още нищо не яде

# 236
Smiling_Sisi, на мен вече втори път ми идва, но не съм забелязала да ми намалява кърмата. Има си я както и преди.
За кухнята - и аз в понеделник ще ходя да записвам Анчето, че ей сега ще се изтърколи времето.

# 237
Smiling_Sisi ,аз нали писах , че много ми е намалена кърмата тия дни,ами ето вчера вечерта ми дойде за пръв път след раждането.Много се бях притеснила около два дни преди това рязко намаля, давах и и от двете гърди но пак не се наяждаше и като стиснех след нея нищичко не излизаше,слагах я през 1,5-2 часа много се изтормозих ... пък и Маги,тъпчех се с храни,лягах да спя на обяд ама не помогна особено,вече си мислих,че явно ми свършва кърмата...въобще не ми дойде на ум,че може да ми идва ,сега като ми дойде кърмата се нормализира/ да не казвам голяма дума , ама така ми се струва/Така,че дано при теб нещата минат значително по леко.

Варненки,аз утре няма как да дойда както и за събота и неделя  Sad, утре и в събота мъжът ми е на работа , в неделя сестра ми има рожден ден.

Стела ,колажът е страхотен и Маги е там за което   bouquet.

Затази кухня колко по рано трябва да се запишеш , аз си мислех,че педито ти дава бележка и за всички има  newsm78.

Копривке и аз избягвам ягодите кусвам си няколко само , но затова пък плющя черешки   Mr. Green,значи са ти препоръчали пюренца на Хип  newsm78,аз си мислех между тях и Гербер,какво ви е мнението за тези пюрета казват , че ставали за първоначално захранване.

# 238
Стела, ама тия ягодки са чудни!  Heart Eyes
vanilla80, за записването - колкото по-рано, толкова по-добре. Поне в София е така. Една позната е записала детето си и са и дали номер четиристотин и нещо.  #Crazy

# 239
Стела, нещо не виждам Яна в колажа, освен да не съм я разпознала Joy

Общи условия

Активация на акаунт