Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 410
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Да драсна някой ред и аз за днес, че досега все си намирам да правя нещо из къщи и то деня минал...
Честити месечинки на бебоците  bouquet
Стела- и моя бебок с косата го съзрях в колажа, благодаря ти Hug
Еспа- присъединявам се към мнението на Дани, че си много мил човек Hug
Дани- и моята се стряска от камиони, че точно срещу нашия блок правят ремонт на една детска градина и е доста шумно, а и тя нещо е кисела тези дни, нацелувай принцесата и дано утре да успееш да си починеш Hug
Браво на двете Анчета на Копривката и на Грийн Айс  bouquet
Гледам говорили сте за контрацепцията- аз преди да забремения си бях на хапчета, Марвелон, бях си доволна, понасяха ми, цикъла си ми беше редовен, иначе моите яйчници правха кисти и ако не ги пиех нямам цикъл по 2-3 месеца ooooh!. Мислех сега след раждането д аси слагам спирала, ама моя лекар каз,а че първо трябва да имам два-три редовни менструации и тогава ще решеваме дали пак да минавма на хапчета или да слагам спирала- ама аз засега все още цикъл нямам- като се появи на хоризонта. ще мисля пак newsm78
Иначе днес давах на бебока пюре от абълка и от абълка и морков, ама съвсем по малко, защото днес въобще не и се ядяха и ги плюеше и нямаше смисъл да настоявам- колкото иска да хапва от тях толкова, няма нужда да я карам насила да ги яде, след като в дадения момент не иска.
Радостчо- не се трввожи, случват се такива неща, ще се успокои бебока Hug

# 211
здравейте мами, аз не съм писала от 100 години, ама ще се наваксва..

Сиска 8607 наистина са ти страхотни мъжете, Мини твоите принцески са суперски..пу да са ви живи и здрави..
не можах да про4ета много, а колко теми съм изтървала, не е истина просто. колажа си е страхотен-те мал4уганите са си съкровища и половина - пух4ета и сладуран4ета

на моят краско май ще му излиза зъб4е, 4е да видим...засега има 1 бяла то4ка на венеца, а самият той отдолу е надут и бял
ако е така - малеее къв рев ме 4ака..ние и без това си ревем доста - особено навън не ще да стои мирен в коли4ката и надава гласец
докато не го взема на ръце да гледа и да се кокори и така до пълно умаляване на майка му
само аз ли съм така или имам и съпри4асни май4ета  Cry Cry

мами с опит, кажете за колко време /горе-долу/ излиза зъб4е, та да се подготвя психи4ески  Laughing

# 212
Еспа - благодаря много, и аз се присъединявам към мнението, че си много мил и фин човек.

Данинцето, Биляна - благодаря ви много. домашно прясно купувам, затова и искам да си правя останалите неща.

# 213
Хайде и аз за Еспа    Hug, много е внимателна и се присъединявам и към останалите мнения  за нея  Hug

Иники , що си толкоз лудичка ?  Laughing

СтелаТа , добре се получава колажчето  Wink

А Мини ,ако пуска всеки ден снимки на госпожичките й ,няма да й се разсърдя  Hug. Прекрасни са  Hug

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 19:01 от natali81

# 214
мами с опит, кажете за колко време /горе-долу/ излиза зъб4е, та да се подготвя психи4ески  Laughing

Амииии....божа работа....първото зъбче на Яна изби за два дни, а с второто се мъчи 4-5 дни...но има бебета, които не си променят настроението от зъборастеж Grinning, та дано не се налага да се психоподготвяш Joy

# 215
Оф Радостчо ,много лошо това с падането,но не се притеснявай,случва се на всеки.
Аз да допълня,че другите контрацептиви се казват "Femulen", те също са подходящи за майки кърмачки.
На нас също ни биха третата ваксина днес,голям рев беше,тук понеже бият 3 наведнъж и познайте тъкмо се успокой от първата и айде втора тъкмо млъкне и айде пак трета,със сълзи излязохме от кабинета, и бабите навън вече изпаднаха в умиление като видяха толкова малко бебче с сълзи "охх миличкото ,ох сладичкото Crazy"
Колажа е супер ,много ,много ми хареса и как не, като и моя бонбон е там Mr. Green
Моето пък детенце 3-ти ден се къса да реве явно много го мъчат зъбчетата,то не бяха колики,то не бяха зъби ,горките деца на какво са подложени само Sad
Хайде от мен ,че имам да чистя да готвя и да успокоявам ревящо бебе, (последното не знам дали ще стане) #Crazy

# 216
Кой зариби с Конкуизтадора? Twisted Evil
Да дойде сега да направи вечеря на домочадието Joy

# 217
Да дойде сега да направи вечеря на домочадието Joy]

Иники ,кой друг ???!!!

И мен ме зариби , снощи махнах две бирички завладявайки България  hahaha

# 218
Да дойде сега да направи вечеря на домочадието Joy

hahaha Ние с мъжо заради тая краста щяхме да се скараме Wink Той, милия чак не се сещаше да си легне вечер, че звездите му се увеличавали.. Crazy Crazy Crazy Да не ви казавм какво ставаше като му "спечеля" някой череп hahaha 
Скоро не сме играли, но играта е супер! Peace

# 219
 Сакън, няма да се биете... Решете въпроса в битка.  Twisted Evil

За готвенето не ме търсете, аз имам да правя телешко за саблезъби тигрици бебета, тортоправачи и черешодонасячи.

Иники , що си толкоз лудичка ?  Laughing
За да не разочаровам дядо Албърт.

Ся ще си хода оплющяна...

# 220
Мерси за моралната подкрепа, момичета Hug Тя се успокои, сега се хили LaughingИ цицината изчезна
Иники, верно май има нещо общо с ваксините, явно стават свръхчувствителни, понеже такъв рев досега не беше правила.
Ама как само се стресирах, а уж го играя уравновесена...майка ми чак иска някаква солена вода против стрес да ми прави. Мисля да я дръпна, за всеки случай, че друго по-силничко не може заради кърменето Grinning

# 221
Присъединявам се към мнението ви за ЕСпа.
Еспа  Hug

Въобще няма да ходя и да гледам  на каква въдица сте се хванали щото аз съм такъв шаран, че и на бастун се хващам...нямам време за подобни луксове...

Да не пропуснеш да ни уведомиш като направиш телешкото. Аз се причислявам към втората графа, щом ми отряза бонус точките от зъбите на Калоян Rolling Eyes

С Анчето сме канени на гости ...от брат и. Оправил си е леглото, събрал си е играчките и ни е създал условия за гостуване...да видим с какво ще ни черпава. Онзи ден подари на баща си за рд тортата, която АЗ бях направила и рисунка, която баща му му е нарисувал  hahaha hahaha hahaha

хайде до после

# 222
  • София

Правя следната анкета (с цел да разбера колко съм смотана точно):
Колко от вас вече са записали отрочетата си на детска кухня и съответно чакат ред? (Копривке ти не отговаряй).

Аз да замълча ли Embarassed

# 223
  • Ловеч
Да напиша и аз нещо , че пак ме до срамя  Crazy
Днес ядохме , спахме и пак и пак ..........направихме следобедна разходка и сега чета за разни контузии - никой не е застрахован ама ето една изпитана рецепта - поставя се веднага мокър компрес от вода и сапун ще ви го покажа нагледно
Преди месец му отнесох главата с лакът , но той ми прости а пък аз на себе си малко по- късно Blush
Прекрасна вечер и лека и спокойна нощ luvbed и умната с акробатиката да няма после ама аз тъй пък той иначе Joy

# 224
Еспа, и аз като другите  newsm51

веднага да си признава кой има брат търговски на Загорка  smile3516

аз на кухня не записвам дете, зная ли коя къде се е чесала докато им прави кремчетата, ако ще се чеше някой предпочитам да е собствената им майка, поне ще е от естествената им среда  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт