Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 527
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Zozima ,хапчетата се казват Micronor ,но да ти кажа сигурна съм в тях аз също не бих си помислила да пия нещо което може да ми увреди кърмата затова съм се поинтересувала много сериозно.
Консултира съм се  с двама от най-добрите гинеколози тук и двамата ми казах за тях.

# 151
къде ще е срещата на 2-ри....
Борисовата градина  Peace

Само дано да е хубаво времето, че нещо го дават да се разваля  Sad

Егати кожудерите са тия наште търговци с тия пюрета. То май в България са най-скъпи, ама щото ние сме най-богати  Mr. Green

Ванила, за повече кърма - биричка и спокойствие  Laughing

# 152
bili_bili, Багодаря ти за отговора.   bouquet Разгледах описанието на продукта. Точно такъв е, какъвто предполагах, т. нар. РОР - progesterone only pill. Предположих, защото този тип препарати се изписват на кърмачки. Момичетата ме познават вече и знаят, че аз съм много особена що се отнася до продуктите, които ползвам. Обичам всичко да е колкото може по-естествено и дори при намек за страничен ефект се опитвам да намеря заместител. Но аз съм си такава Simple Smile Сигурна съм, че си се консултирала с лекари, разбира се, но аз може би страдам от параноя  Joy
Много се чудих с какво да се предпазваме, заради проклетата операция. Но изключих и спиралата. Твърде много възможни усложнения. Особено моментите с извънматочната бременност и перфорация на матката не ми допаднаха въобще. Явно ще разчитаме на прекъсвае на половия акт и на късмет  Confused (Презервативи може, но чак пък всеки път...)

Все забравям... Сладурчеста    Joy Представям си как си се шашнала. И аз бих побесняла, но ситуацията е толкова абсурдна, че чак е смешна. Ние тук четем сто неща за късно и педагогиеско захранване, спазваме схеми разни, а майка ти набързо приключи с тази работа  Laughing

# 153
Добро утро.

Днес по една закуска

Стела, колажът е чудесен. И Марти е там, макар че има и по-хубави снимки. Аз обаче хем вися по цял ден пред компа, хем още не съм направила един албум в нета.
Зозима, не е параноя. Аз също, винаги когато мога избирам, естественото и натуралното.

Марти спа снощи горе-долу добре. Пробуди се да суче и това беше. Малко му е трудно да диша - запушено му е нослето, а сополи няма - явно ги гълта. Някой беше казвал за инхалации с лайка. Ако може да припомни как се правят. Благодаря.
Друго не се сещам.
После пак.

# 154
Добро утро!
Честито на всички месечинковци  bouquet
Мини,големи сладурани са твоите слънчица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стеле,мерси за колажа добър е,и Марио го има Simple Smile
Сладурче,като прочетох какво е направила майка ти,се сетих за мойта комшийка как даваше на внука си бисквити да си смучел ooooh! ooooh! ooooh!
И да се похваля Марио вече му харесаха пюренцата,къде ше иде Mr. Greenтака яде сладко,преглъща, отваря уста като види лъжицата,имаме едно изядено бурканче вече картоф и тиква/на 3 пъти/де Crazy
С всеки изминал ден Марио  ме изумява с нови неща Crazy,снощи влизам в банята беше заспал в леглото,и като се връщам ooooh! ooooh! ooooh!игра,бой с калъфката и викане hahaha hahaha hahaha
Ето малко снимчици от снощната борба Mr. Green
От Елена закуската, а от Марио кафето с усмивка Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 08:19 от desisladka

# 155
  • Варна
Добрутро!
Стеле, аз и на мейл пращах, и тук слагам, ама тц, няма я Елия, айде слагам тук снимчицата:
http://mariaivanova.ida.bg/DSC03350.jpg

Мини, как ги направихте такива хубави тези деца  Joy

За предпазването, аз се чудих, чудих.....ама май засега с нищо:) Хем не кърмя вече.

# 156
  • Варна.....
Аз ще изчакам да сра да кърмя и тогава ще говоря с гинеколога си. Хапчетата за менне са удачен вариант, най малкото защото вече наближавам 35- възрастта до която е допустимо да се пият контрацептиви.
А снощи при нас беше голямото нощно ядене- в 11,2,4,6, а сега спи.  #Cussing out Какво му стана на това дете идея си нямам. Лоча вода като за световно, да не би да ми намалява кърмата. Дано се регулират нещата скоро.
И моят бебок го няма в колажа

Ето една снимка.
Сладурче, да не е изглеждало изпосталяло детето, та жената да е решила да го нахрани  Joy (Ние се смеем на твой гръб ама си представям какво си изживяла. Дано детето е добре.)

# 157
Добро утро!

Да почерпя за четвъртия месец на Яна!

По този повод на Яна й изби и второто зъбче Grinning

Честити месечинки на Гого на Доника и на Ивайла на Ягодка!
 lovekiss Целувки за астралните ни близнаци!

# 158
Ванила, моите лактационин кризи обикновено идваха от недоспиване и преумора или нерви. По малко от хранене, че гледам добре да хапвам. Опитай да си почиваш няколко дни и да спиш повече, когато можеш. Иначе от храните - жито с орехи, овесени ядки. И много вода - от нея също се влияя. Дано нещата бързо да се регулират при теб  Hug

И моя го няма в колажа, ама и аз не съм качвала снимки  Mr. Green Май трябва да се поправя.  И един въпрос-идея - може ли под снимчиците да ги има имената на децата?

Айде хубав ден от мен  Hug

# 159
Ейййй, ама съм разсеяна  Joy

ето я и почерпката

# 160
За 2-ри този път и мен ме бройте където и когато кажете  Laughing

# 161
  • Варна.....
Варненки, аз утре няма да усрея да дойда- ще раздават бележници и трябва да отида на училище. За събота обаче съм на линия.
И да се оплача- кучето ми се скубе, сякаш е овца. Имам чувството, че ако събера козината и, ще си направя халище.
Павлина, честито второ зъбче на Яна.
И на месечинковците честито   bouquet

# 162
Добро утро Hug
Ели мерси за закуската. Деси марио много галантно ни е поднесъл кафето  Heart Eyes
Павлина, честито второ зъбче на Яна. Трудно ли изби?

# 163
По този повод на Яна й изби и второто зъбче Grinning
Вече й и врече за телешка плешка, пълена с ориз и робчета... М-м-м-м-м-м...  Mr. Green

# 164
Павлина, само на 4 месеца, а вече с 2 зъба!  Shocked Лелелелелелее, много бърза това дете  Laughing
Подготвяй пържолите Wink

Деси, а този Марио изглежда доста по-голям  Grinning Големи врътки прави  Joy

Общи условия

Активация на акаунт