Консултира съм се с двама от най-добрите гинеколози тук и двамата ми казах за тях.

Разгледах описанието на продукта. Точно такъв е, какъвто предполагах, т. нар. РОР - progesterone only pill. Предположих, защото този тип препарати се изписват на кърмачки. Момичетата ме познават вече и знаят, че аз съм много особена що се отнася до продуктите, които ползвам. Обичам всичко да е колкото може по-естествено и дори при намек за страничен ефект се опитвам да намеря заместител. Но аз съм си такава
Сигурна съм, че си се консултирала с лекари, разбира се, но аз може би страдам от параноя 
Представям си как си се шашнала. И аз бих побесняла, но ситуацията е толкова абсурдна, че чак е смешна. Ние тук четем сто неща за късно и педагогиеско захранване, спазваме схеми разни, а майка ти набързо приключи с тази работа 

,снощи влизам в банята беше заспал в леглото,и като се връщам
игра,бой с калъфката и викане

Какво му стана на това дете идея си нямам. Лоча вода като за световно, да не би да ми намалява кърмата. Дано се регулират нещата скоро.
(Ние се смеем на твой гръб ама си представям какво си изживяла. Дано детето е добре.)