За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 061
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Току-що ми се обадиха от Тип-топ куриер за пирамидата на Нестле. Party На 31.05.2009 съм пуснала писмото.

# 181
  • Плевен
И ние вчера получихме пирамидка, но странното е, че на името на майка ми, а нейното писмо го пуснах поне седмица след нашите с мъжът ми, а ние още нямаме нищо  Thinking
Иначе са страхотни нещата, толкова сме доволни, направо не мога да повярвам, че толкова много неща като подарък дават   bouquet

# 182
Някой пускал ли е 3в1  Rolling Eyes може ли да се участва с тях  Rolling Eyes

# 183
Евала на Nestle,много са лоялни.Братовчедка ми изпрати 8 писма и й доставиха 8 кашона   Hug
Да, наистина  Nestle се оказаха много лоялни с промоцията, но ние българите не сме никак лоялни, защото заради ей такива с по 8, 10 или 12 пирамиди даже прочетох че има, за тези които са пратили средата на юни сигурно няма да има и по една, че да зарадваме и ние децата си.

P.S Съжалявам, но неможах да се стърпя, след като на няколко пъти прочетох да се хвалят, как са си взели 8,10 или незнам си колко пирамиди. А то честно казано хич не си е за хвалба. Мен лично ще ме е срам, но както и да е.

# 184
да аз участвах с такива, даже и с обикновенно пакетче нес кафе...

# 185
Евала на Nestle,много са лоялни.Братовчедка ми изпрати 8 писма и й доставиха 8 кашона   Hug
Да, наистина  Nestle се оказаха много лоялни с промоцията, но ние българите не сме никак лоялни, защото заради ей такива с по 8, 10 или 12 пирамиди даже прочетох че има, за тези които са пратили средата на юни сигурно няма да има и по една, че да зарадваме и ние децата си.

P.S Съжалявам, но неможах да се стърпя, след като на няколко пъти прочетох да се хвалят, как са си взели 8,10 или незнам си колко пирамиди. А то честно казано хич не си е за хвалба. Мен лично ще ме е срам, но както и да е.

Напълно те подкрепям.Едно е да пратиш 2 или 3 друго е така максимално по 8 и прочие.Например ние в къши това кафе, което е в една пирамида ще го пием няколко месеца сигурно ...., за сега имам 1, но най-много още 1 да получа.Имах супер много опакожки у нас, но реших да пратя 2 за всеки случай ако се загуби писмо.Наиситна те подкрпеям, зашотот преид време не успяхд а с екласирам в една друга игра като имаше първите печелят, като пратих едно писмо за някаква награда, кяоот много ми хареса и след това се оказа, че хора са взели по 18 награди...

# 186
Мдаааа, Българина за съжаление е алчен. Сиромашко-невидяло се получава. Какво ще ги правите тези продукти? Като гледам в една пирамида колко неща има, представям си пък в 8 или 10 .....  #Crazy

Защо тази лакомия бе хора. Не само, че няма да успеете да изядете всичко, ами и накрая може и да изхвърлите нещо, за сметка на това ще лишите други деца от удоволствието да се поглезят с вкусотиите на Нестле.
Бъдете малко по-толерантни, Българи!  Naughty

Трябваше промоцията да я направят в големите хранителни вериги - носиш си 5 компаса, дават ти пирамида, ама и тогава пък си представям какви опашки ще са, че сигурно и до бой ще се стигне...  ooooh!

# 187
  • Варна
И аз изпратих само 2 плика(като гледам и това няма да получа,но нейсе),въпреки,че имах купища опаковки.Извърлих ги,няма смисъл,и на една пирамида ще с радваме вкъщи.

# 188
Преди малко получихме пирамидата на Nestle-страхотна е, а децата направо пощуряха от радост!
Писмото го изпратих на 17.06-въобще не съм вярвала че ще получа, но тогава просто видях колко много неща на Nestle ползваме у дома и защо да не опитам.
Невероятна е тази промоция!
Благодаря на фирмата за настроението ,което създаде на мен и семейството ми!

# 189
Честито на всички, които вече си имат вкусната пирамидка.   bouquet

# 190
Такива сме си алчни българите,ами то трябва да го направят така че един човек да не може да участва повече от 1 път. Аз вчера пуснах едно на мое име и едно на майка ми,но едва ли са останали.

# 191
  • у нас
Такива сме си алчни българите,ами то трябва да го направят така че един човек да не може да участва повече от 1 път. Аз вчера пуснах едно на мое име и едно на майка ми,но едва ли са останали.

точно. Нестле трябваше да сложи ограничение - примерно на човек по две максимум писма.  Peace

# 192
надявам се и аз да получа скоро пирамида Peace

# 193
да аз участвах с такива, даже и с обикновенно пакетче нес кафе...
Мерси. Утре мисля да пратя едно писмо  Grinning

# 194
  • Плевен
Toва сигурно е най-щедрата промоция достигаща за толкова много хора. Благодарна съм на организаторите и куриерира. Оказаха се много точни. Честно да ви кажа, не вярвах да получа нещо.

Общи условия

Активация на акаунт