За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 476
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • у нас
А каква е играта на Каменица  Embarassed

влязах в сайта, но не видях такова нещо, може да е свършила  newsm78

има някакви букви от вътрешната страна на капачките , довечера ще питам мъжо (събира ги) и ще дам повече инфо  Peace

да, има букви от вътрешната страна на капачката и различни символи - тениска, чаши.  Peace

# 331
  • Разград
Спечелих и аз!  newsm44 newsm44 newsm44

Току-що ми донесоха пирамидата. Писмото си го пуснах в края на май.

# 332
На посочения телефон, казват ли дали си в първите 15000, или само, че си регистриран?

# 333
Спечелих и аз!  newsm44 newsm44 newsm44

Току-що ми донесоха пирамидата. Писмото си го пуснах в края на май.

Честито , Танче, ние нашата почти я изконсумирахме Mr. Green

# 334
http://www.savetheman.bg/bg/application/age_select
Ето от тук може да видите за играта на Каменица. За селата пирамидите се разнасят също от Тип Топ куриер. Селата са втора зона но се разнасят от представител от най близкия град / където има такъв де/  Animal Snail

# 335
благодаря за информацията

# 336
Спечелих и аз пирамидка  Grinning , сега ми звъннаха че ми я носят, писмото пратих на 18.06

# 337
  • Бургас
честита ви пирамидка Tani4ka  Hug и аз съм от Бургас и пратих на 12.06. но нямам още дано и мен да ме зарадват скоро Wink

# 338
Аз се похвалих, че получих пирамида, но не благодарих на Нестле за промоцията. Страхтона работа сте свършили  Hug   bouquet И без тази промоция бях фен на техните продукти, но така имам възможност да опитам и такива, които бях решила, че няма да купувам, а се оказа, че съм грешяла. Ще се радвам ако продължат с такива кампании  Peace

А, забравих. Сори за спама, но не видях друга тема за Каменица - та за това - как разбирате това

Няма ограничение на броя участия от страна на един потребител, като всички участия се включват в тегленето на равни начала.

# 339
Айде сега, всички дето сте получили пирамиди, да вземете да ми пратите по един кит-кат, нескафе и т.н, задето ви светнах за промоцията Twisted Evil Joy барем и аз намажа нещо, нали все ще чакам... Mr. Green

# 340
Ееееееееее,Белла ,миличка,някой от нас са пратили писмата още преди ти да пуснеш темата..... Hug

# 341
Ееееееееее,Белла ,миличка,някой от нас са пратили писмата още преди ти да пуснеш темата..... Hug

знам много добре, то човек да не се пошегува пък с вас Crossing Arms Mr. Green

# 342
  • София
аз и сестра ми също получихме пирамида, пратих писмото в края на май и даже не очаквах, супер промоция  Peace

# 343
Айде сега, всички дето сте получили пирамиди, да вземете да ми пратите по един кит-кат, нескафе и т.н, задето ви светнах за промоцията Twisted Evil Joy барем и аз намажа нещо, нали все ще чакам... Mr. Green

Големи благодарности към теб   bouquet , ако не беше пуснала темата изобщо нямаше да участвам, даже късно я прочетох и не вярвах да спечеля, останах страшно изненадана от позвъняването на куриера днес .

krasita79  дано и ти спечелиш, ако днес са имали много пирамидки да разнасят в Бургас може да не са успели всичките и утре да продължат.

# 344
И аз все още чакам,пуснах писмата на 19.06. ПОне остава само седмица до 10 и ще се разбере накрая кой е спечелил. #Crazy
Дано в крайна сметка всички се ощастливят с по пирамидка Peace

Общи условия

Активация на акаунт