За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 215
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, аз работя към тип топ и утре ще има нови пратки за доста градове. Ще има още пирамиди     bigdance2

# 316
Аз изпратих хранителни компаси от Нестле фитнес,доколкото си спомням не пишеше само на български. Вече савсем се обърках,участващи продукти ли са или не са.

# 317
  • София
Здравейте, аз работя към тип топ и утре ще има нови пратки за доста градове. Ще има още пирамиди     bigdance2
А каква е практиката на куриерите - звънят в деня на доставката преди да доставят нещата или звънят единият ден и на другият носят пирамидата???

# 318
  • София
Аз изпратих хранителни компаси от Нестле фитнес,доколкото си спомням не пишеше само на български. Вече савсем се обърках,участващи продукти ли са или не са.
Звънни на тел. и питай. На мен момичето ми каза, че са получени писмата, разгледани, отговарят на регламента и участват.

# 319
А каква е практиката на куриерите - звънят в деня на доставката преди да доставят нещата или звънят единият ден и на другият носят пирамидата???

Поне при нас  е така, звъня предварително на тези на който реша, че ще мога да раздам за деня, на следващия продължавам със следващите и  така. Караме по ред не пробираме  ruporuu

# 320

А по кое време ви идват пратките-сутрин или следобяд? Hug Hug Hug

# 321

Сутрин Laughing , но все пак трябва да се разпредели всичко, правим всичко възможно клиентите да са доволни. Сега има и игра на Каменица, подаръците са пак при нас.

# 322

Сутрин Laughing , но все пак трябва да се разпредели всичко, правим всичко възможно клиентите да са доволни. Сега има и игра на Каменица, подаръците са пак при нас.

Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 323
А каква е играта на Каменица  Embarassed

# 324

влязах в сайта, но не видях такова нещо, може да е свършила  newsm78

# 325
  • хасково
Честито на всички спечелили!!! 
mimilis,доставка ще има за всички офиси на фирмата ви ли?

# 326
  • до Пловдив
аз пак да питам само за градовете ли ги разнасят с ТИП ТОП куриер
за селата някои знае ли как стоят нещата  newsm78
че и аз звънях на Нестле казаха че сме регистрирани но незнаят дали ще получим пирамида да чакаме след 10 юли
иначе съм изпратила писмото на 18,06 но все още не съм получила нищо

# 327
Е взех си пирамидата - края на май месец бях пратила

# 328
здравейте,

днес мъжът ми (аз пуснах на негово име) получи пирамида и една приятелка също. пуснахме писмата на двамата заедно. аз съм изпратила моето писмо 10 дена преди техните, а нямам пирамида. надявам се да пристигне и за мен. все пак доста по-рано съм пуснала писмо. не съм звъняла на тел. да питам. мисля да изчакам докато публикуват списъка в сайта.

свекито като чу искала и тя да участва. аз си мислех че срока е до края на юни, но сега прочетох в сайта, че е до 10.07.2009 не вярвам да има още пирамиди, но пък нищо не и пречи на жената да опита Simple Smile

# 329

влязах в сайта, но не видях такова нещо, може да е свършила  newsm78

има някакви букви от вътрешната страна на капачките , довечера ще питам мъжо (събира ги) и ще дам повече инфо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт