За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 502
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
е как си пратила на 5.07 и вече си получила пирамида  newsm78 е как стават тези работи Rolling Eyes

# 391
И мен днес ме зарадваха с пирамидка  Simple Smile. Наистина има страхотни неща вътре.  Изпратих писмото с опаковките на 05.07. Ние сме към Хасковския офис на Тип Топ Куриер.  Едно огромно БЛАГОДАРЯ   на Нестле. До сега използвах  голяма част от продуктите им и занапред ще бъде така.

Абе, глупости. Да не би да си пратила писмото на 05.06???
Иначе някак си няма как да стане да пратиш в Събота писмото и във Вторник вече да имаш пирамидка....  Peace

# 392
Аз още не съм получила , ама ще чакам на 10.07. да видя списъка, изпратих 2 писма на 24.06. Звъннах и на Тип-топ куриер ама нямало за мен пакет днес Cry

# 393
Не знам дали днес са разнасяли в Плевен ама у нас никой не е идвал, да се надявам, че ще ме зарадват по нататък.

# 394
  • Варна
Аз си получих 2-те пирамидки днес рано-рано сутринта.Колата на куриера беше пълна с пирамиди,зарадвал е още доста хора днес.

# 395
И мен днес ме зарадваха с пирамидка  Simple Smile. Наистина има страхотни неща вътре.  Изпратих писмото с опаковките на 05.07. Ние сме към Хасковския офис на Тип Топ Куриер.  Едно огромно БЛАГОДАРЯ   на Нестле. До сега използвах  голяма част от продуктите им и занапред ще бъде така.

Абе, глупости. Да не би да си пратила писмото на 05.06???
Иначе някак си няма как да стане да пратиш в Събота писмото и във Вторник вече да имаш пирамидка....  Peace
Опс, грешка изпратих на 05.06. Съжалявам. Ще ме изядете с парцалите . Човек греши понякога  Sad

# 396
  • София
Айде кажете и за София - носят ли всеки ден или не.
И аз чакамммммммммм да ме зарадва нестлето  Rolling Eyes

# 397
Утре кои градове са в списъка за разнасяне на пратки

# 398
Някой който е пратил след 20.06 има ли пирамидка ?

# 399
има ли смисъл да пращам и аз Rolling Eyes

# 400
Велико Търново, Шумен, Варна, Добрич, Габрово
Ето и за утре  smile3534

# 401
  • Бургас
еееее и за Бургас пак няма Sad

# 402
Айде кажете и за София - носят ли всеки ден или не.
И аз чакамммммммммм да ме зарадва нестлето  Rolling Eyes

За София мисля, че всеки ден би трябвало да има. Като си представиш че само за там са една трета - 5000 бройки. Дано те зарадват скоро newsm03

# 403
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 Леле сега разбрах че ще пускат детски пирамиди  bouquet каквото и да означава това

# 404
newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 Леле сега разбрах че ще пускат детски пирамиди  bouquet каквото и да означава това

Нова игра ли ще има?

Общи условия

Активация на акаунт