За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 498
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
И в двете ми писма да няма???????????????????Чак не ми се вярва.А ти къде работиш?

# 376
 а за шумен има ли пирамидки?????????????не до мен. изобщо за шумен...................

# 377
Писала съм в кои градове ще има утре, ако  има информация за други градове ще пиша Hug

# 378
Днес сутринта звънях на Тип Топ куриер за Бургас как са нещата.
Провериха ме и .... най-накрая и за мен има пирамидкаааа Laughing
Казаха че имат още доста за разнасяне, така че , който е пратил да очаква. Аз пратих на 11. 06.
Също може и да проверите за вас лично. Тел. им го има в нета.
Успех на всички, които като мен си изчакаха чакането  bouquet

# 379
  • Варна
Аз тъкмо се бях примирила,че не съм регистрирана за играта,и днес видях,че са ме търсили от куриерската фирма.Не съм си чула телефона,но предполагам,че ще имат нещичко за мен.Утре аз ще им звънна.Късмет на всички чакащи!

# 380
Аз тъкмо се бях примирила,че не съм регистрирана за играта,и днес видях,че са ме търсили от куриерската фирма.Не съм си чула телефона,но предполагам,че ще имат нещичко за мен.Утре аз ще им звънна.Късмет на всички чакащи!
А ти кога си пратила писмото?

# 381
  • Варна
Изпратих 2 писма на 10.06.Преди няколко дни се обадих в Нестле,но ми казаха,че няма регистриран участник с моето име.Бях спряла да се надявам на пирамидка,но ето че ме потърсиха.

# 382
Честита ми пирамидка  smile3508 smile3508 smile3508 Ма много сладки работи са сложили...

# 383
В неделя си получих пирамидките и зарадвах толкова много хора, за мен останаха около 30% от нещата  Sunglasses Нали тогава беше третия ден от първия РД на моето съкровище, та всички гости си тръгнаха с по една огромна торба подаръци от Нестле  Flutter
Милата ми баба, беше толкова развълнувана като й напълних чантата с неща, които може и да не е виждала и през 5 минути ме питаше ама как така, от къде...
Сестра ми идва със семейството си и големия палавник само поглеждаше в чантата и явно му се струваше, че шоколадите са твърде малко и хоп-пускаше още един и още един  Heart Eyes
А да не ви говоря за близначките на братовчед ми  Stop

И аз да благодаря на Нестле за страхотната игра  Hug Благодарение на тях направих много хора щастливи  Hug и със сигурност следващия път ще участват (ако има следващ път  Wink)

Писмата съм пуснала първата половина на юни, но дата не мога да кажа  Peace

# 384
А за Червен бряг има ли ?

# 385
Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Карлово
Ето и утре при кой ще има Hug

# 386
# 387
  • София
А в София - всеки ден ли разнасят или ...........

# 388
И мен днес ме зарадваха с пирамидка  Simple Smile. Наистина има страхотни неща вътре.  Изпратих писмото с опаковките на 05.07. Ние сме към Хасковския офис на Тип Топ Куриер.  Едно огромно БЛАГОДАРЯ   на Нестле. До сега използвах  голяма част от продуктите им и занапред ще бъде така.

# 389
кога си пратила писмото с опаковките???????????

Общи условия

Активация на акаунт