За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 484
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Кажи за Ловеч, моля те!

# 361
Аз съм от Плевен значи може и аз да се доредя до пирамидата  Party Само да съм една от 15 000- те.  Crazy

# 362
Добрич? Praynig

# 363
  • хасково
А за Хасково...?

# 364
Здравейте,аз съм от Шумен.Днес звънях до нестле и ми казаха че писмата ми са пристигналино съдържали по -малко компаси?????????????Ко ще кажатт не мога да броя до 5-ли????????????

# 365
А за Свищов?

# 366
А за Ямбол има ли?

# 367
А в Габрово???

# 368
Сега звънях на телефона на нестле и ми казаха че писмото ми е дошло, поне знам, че е дошло а по нататък е до късмет.

# 369
А,за Русе ще има ли?

# 370
Гоце Делчев, Добринище, Петрич, Сандански,Лом, Мездра,Асеновград, Свиленград, Велинград, Нови Пазар, Балчик, Ловеч, Плевен, Русе, Свищов, Троян, Севлиево, Търговище, Разград, Силистра ето за тези за който знам.
Дано има за всички

# 371
Здравейте,аз съм от Шумен.Днес звънях до нестле и ми казаха че писмата ми са пристигналино съдържали по -малко компаси?????????????Ко ще кажатт не мога да броя до 5-ли????????????

Мила то не до бройката, ами да има компаса е важно. Може да не си обърнала внимание и на някой от продуктите може да няма такъв компас Peace

# 372
А за Пещера ще има ли?

# 373
  • Плевен
Аз нещо не разбрах - тези дни никой не се е похвалил да е получил пирамида, та свършили са вече или ще изчакат обявяването на печелившите, за да пратят последните???
А тези, за които казвате , че ще има кога ще ги изпращате???

# 374
Аз нещо не разбрах - тези дни никой не се е похвалил да е получил пирамида, та свършили са вече или ще изчакат обявяването на печелившите, за да пратят последните???
А тези, за които казвате , че ще има кога ще ги изпращате???
Утре ще са в съответните градове Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт