За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
тази леля Пенка от Стара Загора да не работи в някоя поща и да взима писмата на хората,аз пуснах две препоръчани и две не,тези които не бяха препоръчани се затриха някъде Laughing

Напълно е възможно.

# 691
Аз изпратих 2 писма - едно от мое име и едно от на мъжа ми. Писмата ги пуснах рано на 5юни, обикн. поща. Моето писмо не е получено...незнайно защо Twisted Evil  От името на мъжа ми печелим 1 пирамидка Grinning беше голяма радост. Аз също си мислих, че нямам право от 1 име да пускам повече от 1 писмо.
Имам идея - да пишем до Нестле, че сме възмутени от алчността на някои хора. Не че това ще промени нещо за тази игра - тя е свършила, но при следващи подобни да има някакво ограничение - примерно до 5 участия от 1 човек.....нещо подобно

# 692
а как разбирате дали са ви получили писмата извинявам се ако е коментирано

# 693
като им се обадиш по телефона Peace

# 694
  • София
Момичета, вече писах, че чисто практически е много трудно да се изпълни ограничението по едно участие на човек. Ежедневно се занимавам с подобни казуси и за да няма ощетени, са нужни доста повече усилия и ресурс, отколкото можете да предположите. Колкото и лесно да ви изглежда да се нареди "Да не се изпраща повече от една пирамида на човек", на практика това е свързано с много условности и далеч не е достатъчно единствено да се гледат имената и адреса. Особено когато става дума за такъв голям брой награди.

И ако все пак има такова условие, то тогава печелившите ще започнат да си получават наградите най-рано 2-3 седмици след края на промоцията, а не 2-3 седмици след като са участвали.

Такива като кака ви Пенка винаги ще намерят начин да си реализират алчността - ще включи цялата рода, всички служители в евентуалното й магазинче, всички налични адреси с по всички имена на един адрес и т.н.

# 695
  • Плевен
И ако все пак има такова условие, то тогава печелившите ще започнат да си получават наградите най-рано 2-3 седмици след края на промоцията, а не 2-3 седмици след като са участвали.

Такива като кака ви Пенка винаги ще намерят начин да си реализират алчността - ще включи цялата рода, всички служители в евентуалното й магазинче, всички налични адреси с по всички имена на един адрес и т.н.

Голяма работа като се получават след края на промоцията, а не по-рано, поне ще се зарадват повече хора. Така е ужасно гадно, кара ме да се чувствам яко працакана, защото и моите 2 писма от началото на юни не са пристигнали. Не, че от Нестле са виновни, но ми е страшно гадно като знам, че моето детет се порадва на малко вкуснотии благодарение на баба си, а тази Пенка и другите там като нея ще си раздерат задниците от ядене или пък ще печелят за сметка на Нестле.
И според мен си заслужава да се инвестира в такива служители, но да е честно.
Сега с тази Пенка голям автогол си вкара Нестле, всички са ядосани на нея и съответно на фирмата, че не е поставила ограничение.

А дори и да намери начин както казваш, с адреси на приятели, роднини  и слежители пак ще е нещо, и за тези хора ще има по нещо, а сега сигурно ще ги продаде и ще си изкара огромна печелба защото всичко отива на нейно име, в нейния дом!  #Cussing out

# 696
Кака ти Пенка много известна стана с тея пирамиди-фараони.  Joy Ако знае как я "хвалим" тук.

Иначе - малко трудно да вземеш 90 пирамиди на имената на роднини и познати - нали и те ще искат по нещичко, а в най-добрият случай ще предпочетат сами да изпратят писма, за да получат пирамидите, отколкото да им ползват адресите, за да получат част от тях.

И все пак вината не е в Нестле. Толкова хора зарадваха. Нека да не недоволстваме, за да не подплашим организаторите, че друга игра ще видим на кукуво лято.

Яд ме е, че кака ти Пенка можеше да си поръча 5 пирамиди и да си яде на корем, а с останалите 85 можеха да се зарадват още 85 дечица, ама нейсе. Поредно доказателство колко са алчни Българите, направо: "Сиромашко - невидяло."

# 697
Познавам семейство в София със спечелени 17/ седемнадесет/ кашона!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Едното дете спечели 7, бащата 5, останалите са за майката и другото дете

# 698
  • Разпиляна във въображението
Нестле просто е подценила алчността на някои хора. В случая фирмата е коректна като изпраща на всички изпратили в срок и попаднали в първите 15 000. Друг обаче е въпроса, че можеха да си "затворят" очите и да изпратят на въпросната персона 10-15 пирамидки. Но пак не върви newsm78 75 писма да са се загубили. Брей....

# 699
Аз искам да попитам дали сега може да се иpпратят 5 опаковки на нестле продукти, или НЕ  newsm78 !!!
  Ако ги испратя на 27 юли дали ще получа нещо  newsm78

# 700
Няма да получиш нищо  Peace Играта приключи.

# 701
май дълго още ще помним тази промоция Peace

ее тези с 90-те пирамиди сигурно още по-дълго Mr. Green Sick

# 702
  • Пловдив

ее тези с 90-те пирамиди сигурно още по-дълго Mr. Green Sick

АКо ни четат , как ли ни се смеят  Mr. Green

# 703
Да вземе да се засрами, вместо да ни се смее  Naughty

# 704
  • Пловдив
Да вземе да се засрами, вместо да ни се смее  Naughty
Ако е имала чувство за срам ,никога нямаше да го направи  NaughtyНо пуста бг лакомия Sick

Общи условия

Активация на акаунт