За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 059
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
днес пратих 4 писма с моето име.Адрес и тел. са ми на плика отвън.Пречи ли нещо?

# 166
  • София
12, 8 пирамиди, вече се чудя дали има останали бройки. Rolling Eyes

# 167
Аз днес получих две хранителни пирамиди и се изненадах мнооого приятно, но за съжаление не знаех, че трябва да се упомене за дете под 3 години и имаме само кремчета с ванилия, които така или иначе купуваме на дъщеря ни, т.к. са и любими Simple SmileАз лично съм много доволна от съдържанието на пирамидките Simple Smile , благодарна съм на Нестле за коректността и се радвам, че сме сред печелившите:)Успех на всички участници и дано и вас ви изненадат приятно както мен днес Simple Smile

Забравих да отбележа, че двете писма ги пуснах към края на м.май и участвах предимно с опаковки от плодовите млекца на Нестле Алете и кремчета и кашички

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 23:51 от Trrinity

# 168
 bouquetМАРИ,ВАЖИ ВСИЧКО НА КОЕТО ИМА ОТЗАД НА ОПАКОВКАТА КРЪГЛАТА ЕМБЛЕМА НА НЕСТЛЕ.АЗ ИЗПРАТИХ НАД 12 ПИСМА ЗАЩОТО НЕЗНАЕХ ЧЕ ВСЕКИ ПЛИК ПЕЧЕЛИ И ЗА ДА ИМАМ ПО ГОЛЯМ ШАНС...ПОВЕЧЕ ПИСМА.ПЪРВИТЕ ТРИ ИЗПРАТИХ НА 12.05 И ТАКА ПРЕЗ 3-4 ДЕНА.ИЗПРАЩАХ И НА ИМЕТО НА СЕСТРА СИ И НА ДЕЦАТА...ПОЧТИ ВСИЧКИ ПИРАМИДИ ДОЙДОХА И КОЛКОТО СА ТОЛКОВА,НЯМАМ ДУМИ ЗА НЕСТЛЕ,НИКОГА НЯМА ДА УСПЕЯ ДА РАЗКАЖА КОЛКО СА ВЕЛИКИ.АЗ СЪМ ИМ ФЕН ОТ ГОДИНИ И КАЗВАМ ТОВА НЕ ЗАЩОТО ИМАМ У ДОМА 7 КАШОНА,ЗАЩОТО МНОГО СЪМ КОНТАКТУВАЛА С ТЯХ ПО РАЗЛИЧНИ ПРИЧИНИ И НАЧИНИ.АБОНИРАЙТЕ СЕ И ЗА СПИСАНИЕТО-СЪЩО Е ЧУДЕСНО

Извинявам се за въпроса извън играта, но няма как иначе да питам.
Miilenskii, как да се абонирам за списанието?
Благодаря!

# 169
Ако става дума за Маги клуб-влез им в сайта , там има пояснения. Аз съм член на Маги клуб от 2 години, списанието им излиза на три месеца и е безплатно, винаги има подарък към него-някакъв продукт на Маги.

http://www.maggi.bg/maggi/

# 170
МерСедес, незнам какво списание е имала предвид Miilenskii. Ще погледна в Маги. Мерси   bouquet
Ако Miilenskii се включи за пояснения - добре ще е  Hug

# 171
Здравейте,

да споделя гнева си от български пощи. Тъй като следя темата с интерес реших и аз да звънна на телефона за информация, тъй като изпратих писмото си на 1-ви юни. Обадих се на посочения телефон и се оказа, че писмото ми изобщо не е пристигнало.  Чувствам се ужасно гневна. Естествено момичето ми каза, че писмото е изгубено от български пощи, но тъй като не е препоръчано аз няма как да си го търся.  Sad А баткото с такова желание си чака  пирамидка. И аз все повтарям как тези дни ще е - само да има търпение... Нямам думи за български пощи  #Cussing out

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 13:09 от svetlana_78

# 172
  • София
Аз затова и много много не му обяснявах какво точно пращам, но той е по-малък. Пита ме в магазина и в пощата какви са тези точки, обясних, че може да спечелим награда и толкоз. Пък и ги пратих късно и шансът ми е по-малък. Пробвай да пратиш сега, може пък да не е късно още. Rolling Eyes

# 173
предполагам,че раздават наградите по райони и по малко.(например сега в (младост,следваща пратка в Надежда,после в Люлин и така

# 174
Здравейте,

да споделя гнева си от български пощи. Тъй като следя темата с интерес реших и аз да звънна на телефона за информация, тъй като изпратих писмото си на 1-ви юни. Обадих се на посочения телефон и се оказа, че писмото ми изобщо не е пристигнало.  Чувствам се ужасно гневна. Естествено момичето ми каза, че писмото е изгубено от български пощи, но тъй като не е препоръчано аз няма как да си го търся.  Sad А баткото с такова желание си чака  пирамидка. И аз все повтарям как тези дни ще е - само да има търпение... Нямам думи за български пощи  #Cussing out
И аз сега реших да проверя и се оказа че едното писмо е пристигнало а другото не Tired. Надявам се че поне една пирамидка ще получим Rolling Eyes.

# 175
Момичета проверявайте си пощите, аз сега съвсем случайно бръкнах и намерих една малка бележчица от Тип топ куриер, в която пише, че имам пирамидка, Аз пратих писмото началото на Юни... Отивам да си я взема сега , Немога да ви опиша колко се радвам  Party Party Party Къмет на всички сигурна съм че ще си ги вземете..

# 176
аз днес пуснах още едно писмо  Rolling Eyes  дано се доредим за пирамидка

# 177
  • до Пловдив
а някои знае ли из цяла България ли ги разнасят Тип топ куриер или по селата е с бг пощи
главно за селата ме интересува

# 178
Момичета проверявайте си пощите, аз сега съвсем случайно бръкнах и намерих една малка бележчица от Тип топ куриер, в която пише, че имам пирамидка, Аз пратих писмото началото на Юни... Отивам да си я взема сега , Немога да ви опиша колко се радвам  Party Party Party Къмет на всички сигурна съм че ще си ги вземете..
Браво и мерси че сподели!  bouquet Аз от няколко дни не съм проверявала пощата, ей сега ще слезна долу да видя! Mr. Green

# 179
  • Софиа
Евала на Nestle,много са лоялни.Братовчедка ми изпрати 8 писма и й доставиха 8 кашона   Hug

Общи условия

Активация на акаунт