За играта на Нестле-Живей активно!

• 52 060
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Нестле трябваше да сложи ограничение - примерно на човек по две максимум писма.  Peace

Не може да се слагат такива ограничения, защото е изключително трудно, да не кажа невъзможно, да се прецизира и засичат участията от едни и същи участници. Мога да засипя темата с казуси без решение - такива, в които не може да се реши дали трябва или не трябва да се счетат две участия, че са от един и същи човек. И понеже няма как да се предполага каква ще е активността на участниците - т.е. за какъв период от време колко участия ще се съберат, ако се поставят ограничения, има риск да останат нераздадени награди.

В крайна сметка, дали ще вземеш 2 или 12 пирамиди е преценка на собствен морал, ценостна система и критерии. Допускам, че доста от изпратилите повече участия са го направили с идеята, че може не всички писма да достигат адресата си. Имам нещастието от доста години да работя с Български пощи и знам, че нивото на обслужване и контрол там е отчайващо.  ooooh!

За съжаление, както писах и преди, няма идеална промоционална игра, но с такива дискусии като тази тема помагаме всяка следваща да е по-добра.  Peace

# 196
Във Велико Търново Тип Топ куриер ти пращат ес ем ес, че си спечелил и те карат със собствен транспорт да отидеш до офиса им да си вземеш кашона. Crossing Arms

А за това,че има хора,които вземат по 10 кашона не е редно.Ама и организаторите са виновни.Може и да няма идеални промоции ама това е гадно.Нека повече дечица се радват на пирамидата.Защо трябва едни и същи хора да се възползват така. #2gunfire

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 22:42 от pavlinaj

# 197
  • Плевен
Във Велико Търново Тип Топ куриер ти пращат ес ем ес, че си спечелил и те карат със собствен транспорт да отидем до офиса им да си вземеш кашона. Crossing Arms
И въпреки това, заслужава си да палнеш колата и да вземеш страхотните подаръци.

По повод многото писма пускани от един човек, мисля, че не е редно. Но като видиш толкова продукти накуп предполагам, че ще се чудиш къде да ги сложиш и съхраниш  правилно. И раздадеш излишното на роднини и близки. Аз така подарих тази вечер  всичките кафета от пирамидата, защото кафе у дома не пием. Но си запазих 3в1, защото много го харесваме и пием само него.

# 198
Toва сигурно е най-щедрата промоция достигаща за толкова много хора.

Peace Абсолютно. И аз за първи път попадам на такава "игра". Лудница е. Купуваш си 5 вафли Мура за 2 и нещо и ти доставят пирамида с продукти на стойност 100 лева...  #Crazy

Браво на Нестле!   bouquet

# 199
  • София
pavlinaj, много те моля, обади се на горещата линия и сподели това, което си написала. Цитирай от кой номер ти е изпратен смс-ът и какво пише в него. Това е просташка самоинициатива на местния куриер. И при други промоции във Велико Търново е имало върховни изпълнения от сорта на куриерът звъни на 10 спечелили и им "чуква" среща в кафене на центъра да си вземат наградите  ooooh!

pavlinaj, моля те, провери дали имаш оставено известие в пощенската кутия или на вратата, че са те посещавали куриери и ако няма, също го кажи на линията. Така ще помогнеш, не само да се спрат подобни своеволия куриерски, ами и да си свършат работата като хората. Имайте предвид, че Нестле плаща затова да ви уведомят по телефона за доставката (за тези, които са оставили телефон, де) и плаща за разговор, а не за смс!

# 200
  • у нас
Нестле трябваше да сложи ограничение - примерно на човек по две максимум писма.  Peace

Не може да се слагат такива ограничения, защото е изключително трудно, да не кажа невъзможно, да се прецизира и засичат участията от едни и същи участници. Мога да засипя темата с казуси без решение - такива, в които не може да се реши дали трябва или не трябва да се счетат две участия, че са от един и същи човек. И понеже няма как да се предполага каква ще е активността на участниците - т.е. за какъв период от време колко участия ще се съберат, ако се поставят ограничения, има риск да останат нераздадени награди.

напротив. Ето и пример  - това е цитат от условията за играта на Памперс:

"Всеки потребител може да участва в кампанията максимум 2 пъти (в случай, че той/тя изпрати 2 карти, попълнени по време на срока за разработване на кампанията). След първите две карти, всички следващи, изпратени от едно и също лице или един и същи адрес, няма да се приемат."

И когато прочетеш условията си правиш сметката, че едва ли ще може да ти мине номера, освен ако не почнат да се пускат писма от името на половината рода.

По този начин повече хора ще имат шанс да получат награда.  Peace

И няма да се учудя ако в скоро време се появят за продажба пирамидите в Продавалника.

Миленита, издай малко "инфо от кухнята" - има ли още шанс за награда, ако се пуснат тези дни писмата?

# 201
pavlinaj, много те моля, обади се на горещата линия и сподели това, което си написала. Цитирай от кой номер ти е изпратен смс-ът и какво пише в него. Това е просташка самоинициатива на местния куриер. И при други промоции във Велико Търново е имало върховни изпълнения от сорта на куриерът звъни на 10 спечелили и им "чуква" среща в кафене на центъра да си вземат наградите  ooooh!

pavlinaj, моля те, провери дали имаш оставено известие в пощенската кутия или на вратата, че са те посещавали куриери и ако няма, също го кажи на линията. Така ще помогнеш, не само да се спрат подобни своеволия куриерски, ами и да си свършат работата като хората. Имайте предвид, че Нестле плаща затова да ви уведомят по телефона за доставката (за тези, които са оставили телефон, де) и плаща за разговор, а не за смс!

На коя гореща линия да се обадя?Какъв е номерът?Нямам известие в пощенската кутия, нито на вратата със сигурност.И на мои познати така направиха известиха ги с  ес ем ес и после ги накараха да отидат да си вземат сами наградата.Пред мен една жена така си взе кашона на ръце и я попитаха дали има кола, защото тежал. Явно в Търново така ги раздават пирамидите.

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 23:29 от pavlinaj

# 202
  • София
Sinara, няма да влизам в излишни спорове. Особено на база изваден от общия механизъм на играта цитат от правилата - нито се знае за какъв период, при какви условия и правила, за какви и колко награди става дума, а всеки елемент на една промо игра е определящ за да се каже какво може и не може. Така че недей сравнява слива с джанка като не си агроном   Wink

Казах, че мога да цитирам стотици примери за това, че не са желателни ограничения при тези правила на играта, но не смятам, че е необходимо.  Stop

pavlinaj, телефонът на играта е 0 700 15 557, и да разкажеш и за твоите приятели. Иииии, ама са мизерници някои куриери, уджасТ!  Close

# 203
  • у нас
Sinara, няма да влизам в излишни спорове. Особено на база изваден от общия механизъм на играта цитат от правилата - нито се знае за какъв период, при какви условия и правила, за какви и колко награди става дума, а всеки елемент на една промо игра е определящ за да се каже какво може и не може. Така че недей сравнява слива с джанка като не си агроном   Wink

и аз не искам да влизам в излишна полемика. Копнах определеното изречение, където е записано за ограничението. А в условията се виждат и срока и наградите - колко са и на каква стойност и правилата на играта. Просто дадох пример с кампанията на Памперс.  Peace

# 204
pavlinaj, телефонът на играта е 0 700 15 557, и да разкажеш и за твоите приятели. Иииии, ама са мизерници някои куриери, уджасТ!  Close
[/quote]

Добре, ще се обадя. Peace

# 205
е ето аз дето пратих 8 писма и си получих всичко, не мисля че съм алчна, ще обясня и защо  Peace,
първо и аз не бях сигурна колко ще пристигнат и колко не,
3 от тях бяха адресирани до родителите ми-едното си е за тях, другото отиде в офиса им, третото за село.
Едно беше адресирано до дядо, който остана супер о4арован.
4, които дойдоха лично при мен, също се разпределиха-едно дадох на свекърва ми, едно на приятелката ми, и 2 останаха за мен.
Е не мисля че съм толкова алчна, като зарадвах доста хора около мен ,даже на готово.

# 206
  • София
Според мен Нестле трябваше да добавят едно допълнително условие примерно до 2 пирамиди на човек/адрес.

# 207
Според мен Нестле трябваше да добавят едно допълнително условие примерно до 2 пирамиди на човек/адрес.
интересно ми е защо  ooooh!

# 208
  • София
Ми защото заради хора с по 8-10-12 писма и съответно пирамиди, тези като мен, изпратили писма по-късно, може да си останем само с чакането.

# 209
еми все пак, ако беше изпратила по-рано щеше да имаш,  а дали 1-8-10 все щеше да се радваш и да ги оползвоториш , все пак който играиии  LaughingпИчели, който нИ играИ нИ пИчели .Дано получиш разбира се, но не се сърди че някой са играли по-рано ....а съм сигурна че и фирми са играли и имат по над 20  Shocked.

Общи условия

Активация на акаунт