На БГ баница и арабско табуле световните тайни ние ще разбулим -116

• 22 897
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Да, бе хора, прави сте. Редно е да се регна, а не така да се спускам като некой парашутист  Mr. Green. Ама аз дохвърчах по спешност при вас, за което хем се извинявам, хем ви благодаря отново, че отреагирахте като едно мюслим имърдженси. Сега ме мързи, късно е, но утре ще ви се представя.
Nadia Jasem е много права - в днешно време е лесно в това отношение. Впрочем по тоя начин карам уроци вече една година, че и повече.  Sunglasses Човекът е от Сауди, затова и снощи се ядосах ....да не отварям сега затворени и приключени благополучно теми.
Лека вечер на всички, на будните - приятен форум-чат   bouquet

# 196
ей ма на и мен в албума. вече се знаем. Simple Smile

# 197
 Peace Peace...добър ве4ер на вси4ки моми4ета... Hug Hug..колко много сте изписали!!!! Shocked Shocked.Няма да ви казвам колко време ми отне да про4ета вси4ки теми.Но ми беше изкл.интересно Grinning.Доста се пообърках Crazy,не знам много нови моми4ета ли има или сте си сменили никовете?
ДУА... Hug Hug  bouquet,кога заминавате за Ливан?Аз съм от седмица в БГ.Изкарах много добре с някои малки сътресения,но ...вс се преживява Laughing Laughing.
ЯГОДКЕ.. Hug Hug..тук ли си?ника ли си сменила или си из4езнала?пиши ми Hug
мързел... Hug Hug..как сте?топло ли е при вас?в Ливан беше много приятно времето,ама и тук в БГ голяма изненада с тези жеги.Пък преди няколко 4аса застудя и заваля.Шашаво време Laughing Laughing.като света около нас.

Отивам да дремна и от утре съм на линия smile3534.

На вс останали моми4ета мн мн Hug Hug Hug и   bouquet  bouquet

хаййдее.... smile3502

# 198
   Мона, добре дошла, хайде регвай се по-бързо и се настанявай при нас, че нашите саудитски попълнения отдавна изчезнаха незнайно къде.

Момичета, добре че покрай вас научавам различни арабски наречия, че моя арабски май се оказва толкоз класически, че чак мъртъв....Ето сега, това нечетното навсякъде съм го срещала уитр, и ако някой ме попиташе какво е това уотър, щях да кажа ами вода е, какво да е...

# 199
  • София
ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е В НАЦИОНАЛЕН ТРАУР !

Не дадохме ли твърде много жертви за грешките си и неблагоразумието си !

Бог да прости загиналите край Ямболското село Черган !
Мир и покой на душите им !

# 200
  • Costa Rica
Ооооох, Дядко, още ще даваме. Всеки път сме в траур, все нЕкакви мерки се вземат...до следващия път.
Искаше ми се да ви поздравя с "Добро утро", ама ми е едно криво...
Бог да ги прости! Моля се и за ранените.
 newsm17

# 201
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ ВЧЕРА КРАЙ ЯМБОЛ!

Присъединявам се към скръбта на близките им и ще се моля за душите на загиналите.

Делфина, много е прав човека, но то като се обърне колата, пътища много.
Моята дъщеря също изкара достатъчно висока оценка за да влезе, като се има пред вид и дипломата, но иска още по-добри резултати.

# 202
С уважение към траура и чувствата на хората...

Дядо,животът на тази земя е едно относително понятие(без право да те поучавам,просто си разсъждавам по темата,която не може да не ме развълнува Confused)...
Хората си отиват от тук,не защото нещо са грешили и за наказание,а просто защото толкова им е било писано...Трябва да ни успокоява мисълта,че загиналите по такъв начин отиват на едно много достойно и безконечно място Peace
А ние,които сме свидетели на подобни неща,да се замислим и да си припомним,че не сме вечни,че кончината ни е сигурна и нямаме никаква власт над нея-когато и както дойде-безсилни сме...за това вместо да се самозабравяме в разни планове(не,че не бива да си правим планове,но да не се главозамайваме от живота Confused),е добре честичко да си припомняме за нашия край...
При мюсюлманите често можеш да чуеш този призив,да се живее достойно и с уважение към братята (хората край нас) и да не се забравя за нашия край,за гроба,в който телата ни биват в крайна сметка полагани...За това също е и молитвата-да се оттърсим от темпото на ежедневието и стимула на материалното и да се замислим за няколко минутки за това,което ни предстои в края на земния ни пат-и така по пет пъти на ден,за мъничко-ако човек е съвестен-така му става по-леко-Злото му се струва по-поносимо и намира добро и радости в най-малкото нещо...
Ла хаула уа ла куата илла биЛаах Praynig

Анди-Добре дошла отново Hug-липсваше ни -искрено.Чакаме разкази.
Иначе аз още не съм съобщила тук във форума WinkНо ако всичко върви така,както сме го замислили-Ншаалах след две седмици заминаваме-мъжо вече ни е резервирал билети...

Монна-Здравей и Добре дошла-Да ,вечерната молитва се състои от три рикаа,а нощната от четири-иначе поздравления за старанието  bouquet-Навремето,като си бях наумила,че ще се науча да отслужвам молитвата,само ходех с едно листче и си водех записки,чак си рисувах и изображения Laughing-при всяко двжение какво се изрича Whistling...и така някак си много бързо научих всичко,за ден-два(Алхамдуллилах)

# 203
добро утроооооооооо Hug
наде утре вечер летя  smile3535 зя русе ще съм свободна в неделя и в понеделник ако искате среща ок  Hug

сега отлитам на работа Hug Hug Hug

# 204
alaa в неделя изпращам от Букурещ по-малката си дъщеря за САЩ, моята "американска булка" или подаръка ми за американския народ   bouquet в  израз на най-дълбоки и искрени чувства Wink та няма да ми е до среща, а за понеделник незнам как ще съм емоционално Simple Smile все пак ако не успее да отида на сватбата тази година ще я видя чак догодина  Rolling Eyes
Надявам се да бъде всичко ок на родна земя за тебе Simple Smile

# 205
    БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ! НЕКА СЕ СМИЛИ НАД ДУШИТЕ ИМ!                Нека да се молим и за опрощаване на греховете народни.Сигурно сме доста грешен народ,щом през последните няколко години плащаме дан,на големи християнски празници. Може би,.....може би,това е някакъв божи знак за хората,за нас,че сме се отклонили от много от правилният път,и не правим нищо за да се върнем в него.

# 206
                  Наде-ако мога да ти дам част от моята сила,бих го направила с удоволствие.Аз не зная,но предполагам какво чувства в този момент,твоето майчино сърце.Пожелавам ,хората на които правиш този прекрасен "подарък",да го обичат ,ценят и пазят като зеница на око. Незная какви могат да бъдат пречките,за да не присъстваш на такъв съдбовен момент,и голяма крачка в живота на детенце-нейната сватба.Но от сърце ти пожелавам ,да прескочиш  и премахнеш всички бариери ,които са или ще застанат на пътя ти.  PraynigПожелавам ти в този вълнуващ ден да бъдеш там,до дъщеря си,и с всички които обичаш, и би искала да са до теб,за да споделите заедно този прекрасен момент.И за да бъде пълно щастието в очите на твоята дъщеря,когато трябва да каже своето заветно  "ДА". newsm51

# 207
Наде-присъединявам се към написаното от блясък Heart Eyes
                  Наде-ако мога да ти дам част от моята сила,бих го направила с удоволствие.Аз не зная,но предполагам какво чувства в този момент,твоето майчино сърце.Пожелавам ,хората на които правиш този прекрасен "подарък",да го обичат ,ценят и пазят като зеница на око. Незная какви могат да бъдат пречките,за да не присъстваш на такъв съдбовен момент,и голяма крачка в живота на детенце-нейната сватба.Но от сърце ти пожелавам ,да прескочиш  и премахнеш всички бариери ,които са или ще застанат на пътя ти.  PraynigПожелавам ти в този вълнуващ ден да бъдеш там,до дъщеря си,и с всички които обичаш, и би искала да са до теб,за да споделите заедно този прекрасен момент.И за да бъде пълно щастието в очите на твоята дъщеря,когато трябва да каже своето заветно  "ДА". newsm51
кураж,Наде и много сила-Дано успееш да отидеш на сватбата,а ако не дано времето мине неусетно Hug-и най-важното тя да е щастлива-
така, като си ги гледаме от малки и изведнъж порастват -нашите пиленца и хоп отлитат,за да си свият свое гнездо-дано не забравят доброто ,на което сме ги учили и оново,което им дадохме с любов и труд Praynig

# 208
Арабски блясък, ДУА благодаря за милите думи. Пречка може да бъде една виза например Simple Smile, не нещо друго....
Към всички мами тук: Обичайте си децата и им се радвайте докато са при вас. Не ги глезете, а ги обичайте. Времето наистина много бързо лети: и нашето и тяхното  Sick
Иначе гледам да се занимавам със всичко друго само и само да не мисля за неделята Sad
Веси, моите утре имат последен изпит, но няма да имат време във Варна за среща. Ти рано рано приключи годината, нещо утихна Wink любоФ, а?

# 209
  • по пътеката
наде, само тя да е добре, другото си е нашата болка и тревога!няма как,дано е слу4ила на 4овек! и да е разумна ,но тебе като те познавам от малкото и като поглеждам децата ти, мисля,4е няма защо да се притесняваш!само ,ако можеш иди на събитието! много си е хубаво на двете ви да си поделите момента!
коя е мона? няколкото поста ме шашнаха! имало зна4и има хора ,които се поддават на конвертване по скайпа?!при това със слаб англ. и само с показване? newsm78 #Crazyаз се 4удех защо има толкова атаки! Thinking

Общи условия

Активация на акаунт