На БГ баница и арабско табуле световните тайни ние ще разбулим -116

• 22 894
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Марси, какво значи "поддават се на конвертиране" , нещо като "поддават се на обработка ли" ?  Sunglasses

всеки различно сам за себе си, едни дълго 4етат и търсят инфо;други  нео4аквано дори за самите тях правят тази кра4ка; трети може изобщо да не им пука за каквато и да е религия  или просто да не изпитват такава потребност; четвърти пък може цял живот да споделят с муслими, ама нищо да не схванат от исляма  Wink

Като се спусне лъча с божията милост от небето, не през скайп и със слаб английкси, ами и глухоням може да полу4и просветление  Simple Smile

# 211
  • по пътеката
ако дойде от горе  просветлението, дай боже всекиму така да му идва лъ4ът ,сам по себе си,а не както се пробват  пове4ето 4атъри или нет  любови да настояват  и да пробват да  накарат отсрещната страна за нула бройки да стане мюслим!ако поддаде, 4удесно! 10 г ве4е си има мераклии, ако не бях писала ,4е съм от арабска страна, още щяхме да си дискутираме !разговаряла съм с  доста моми4ета,които са били в нестабилно положение и са били готови заради  голямата любов да го направят!особено заради спокойствието на семейството!  аз ли4но никого не убеждавам в какво да вярва, мене ежедневно ми се пробват тук -таме,както си вървя, пазарувам, возя се на седалката до някого, това какво му викаш ?защо непрекъснато се проповядва ,а не се оставят хората сами да стигнат до просветлението, както каза ти самата!налагането нали беше грях, пък дори и с добри намерения!не  ми отговаряйте, извинявам се,но ще спра до тука! Crossing Arms
не ми се дискутира днес за религия! наистина!прекалено е, заради ония, които имат тъжни моменти! Praynig

# 212
Добро утро,

Наде, искрено ти пожелавам да получиш визата,     Hug    а за неделята...няма да е лесно, но...това е да си родител.

Мона, май спомена, че вече цяла година учи и се интересува, нека и дадем шанс сама да разкаже за себе си. Налагането насила е грях, но поканата в никакъв случай не е.

Аз като ви чета и си представям гласовете ви (поне на по-старите от темата).

Олд спорт говори с плътен глас и леко носово.
Мързел - много силно носово, като французойка.
Дуа има тънък глас който лесно издава емоциите и.
Надя говори бавно и спокойно
Марси -бързо и леко прегракнако (по-скоро секси)
Шило е алт, а Дядо Хаджия определено е тенор.....

Кажете на вас звучат ли ви гласове в главата, или това е някакъв вид телепатия (марси?), или просто съм за психиятрията?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:47 от Monsoon_rain

# 213
Ех, Монсун ако си за психиатрията бая народ ще се наредим до тебе Simple Smile Нормално е, когато контактуваш с хората да си представяш гласове или образ, особено когато имаш идея за визията им.
Само подхвърлям Wink не отварям дискусия Wink никой не ми е писал на скайп християнин, да ме просвещава във Христовата вяра Wink това да не е привилегия за мюсюлманите само  newsm78

# 214
  • по пътеката
 Laughing Laughing Laughing Laughingей ,рейн да не си от ми5? от мусад не си! Naughty на 100 процента си познала, интересно добавката секси я дават мъжете! Mr. Green телепатия е! Peace ти ме подсети за 4ерно -белите филми като бях дете, винаги ги приемах като картините с цветове, някой друг с този синдром?!

# 215
Явно има някакво разпределение на териториите, някакво неписано споразумение.....Преди да стана мюсюлманка никой  не беше ме спирал по улицата да ми предлага книги и брошурки за исляма, но пък християнски групи са ме спирали редовно и в България и Англия.....повечето доста досадни и трудни да се оттървеш от тях (ако веднъж си направил грешката да спреш и да им обърнеш внимание).

Марси от пакистанското ISI съм, как не се досети?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 13:57 от Monsoon_rain

# 216

Ето по кафенце,отивам по задачи  newsm79 1ironing wash hang 1dishes smile3524

# 217
Монсун     Laughing  мен  пренебрегна ли ме  или  ме  забрави  Hug

с  някои  после  ще  се  чуем  по  скипа  сега  бягам  да  правя кус кус   Whistling

виж вчера  като  се  отбихте  в  хамема  и си  взехте  по  едно удо  бяхте  по    игриви  в  приказките   Laughing  от  сутринта  че  и    рано  рано  на  фажер  станахте  да  не  пропуснете  някой  клюка  от  снощните  писания  Peace
Лили  пускай  пак  от  онези  чешмички   Joy

на всички    bouquet

сега  само  една  рецитация но  Корана  за  петъка  ако  някой  поиска  http://all-quran.com/documents/42.html

# 218
свеар, за твоя информация и днес станах рано (на какво ли се дължи това, newsm78  чакам височайшето ти обяснение  )...то май човек и в колко става  не може да сподели, че ще му лепнат някоя екзотична интерпретация, иди обяснявай че нямаш сестра....крайно време е, и аз като умните хора, да се науча да говоря само с какви кремове заливам тортите си.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:55 от Monsoon_rain

# 219
Свеар-много благодаря Heart Eyes

Ди-ами сега newsm78- не знам дали позна за моя глас-не ,че ми е дебел като на някоя гарга,но пък не ми е и много тънък-иначе за емоциите позна(питай децата Laughing)-май като се чуем най-лесно ще разбереш дали това е нещото,което ти се причува Laughing-А гласът на Деси(мързел Wink)-го знам-и честно да ти кажа-здраво се изненадах като я чух по скайпа-аз си представях едно по-плътно звучене,а то се оказа един нежен глас с много приятно наречие-  Heart Eyes

а теб си те представям със съвсем нормален женски глас и за разлика от мен никога не викаш,когато говориш Laughing

# 220
  • София
... а Дядо Хаджия определено е тенор.....
...

Аз като мине днешния траурен бой ще си призная всичко без бой.
Само намеквам че съм нещо между тенор и алт, щото през пубертета при мутацията си загубих гласа близо 6 месеца и докторите така ми го настроиха, че сега да не обяснявам.

# 221
Здравейте компанията.Да ви кажа яйце ми се пече на дупето тези дни.Както казах преди няколко дни отстраниха ме от работа за 2 седмици по обвинение че съм спала на нощно дежурство #Crazy.Имам си една пациентка дето вгорчава живота на цялото отделение.На мушката съм и от 3-4 месеца.Търпях търпях ама вече не се издържа.Този път ще се разправям с нея един път и завинаги.Такова социално зло не съм виждала през живота си.Знае си правата като инвалид -не работи получава помощи и целят свят и е крив.То не бяха обвинения срещо кой ли не .Тъкмо се прибирам от среща с  citizen advice bureau.Много ми е чоглаво ама ще се взема в ръце и ще докажа че съм невинна.Охх извинявайте че ви товаря с моите глупости ама да ви кажа олекна ми като споделих.
  Sad

# 222
здравейте  bouquet
наде не че съм отихнала ами ми е едно смотано,майка ми утре заминава пак и ми е мъчно  Confused  изпитите ги свърших но имам една поправка  Crossing Arms
пожемавам много щастие на ''американската булка'' и недей да тъжиш,важното е да е щастлива и здрава...само дето шатите са наистина много далече,не е европа за 2-3 часа и хоп да си там или тя тук  Confused
гледахте ли по новините за децата които ги отведоха насила ,стана ми още по мъчно като ги видях как крещяха милите,а баща им легна пред колата и викаше давайте,караите,смажете ме  Cry а момченцето е успяло да избяга и вече 2 дена е в неизвестност....
ехх в смотана държава живея ,чак съжа;лявам по някои път че съм българка
които не го е гледам пускам клипчето   http://vbox7.com/play:92b999a6

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 17:44 от hеlwa

# 223
Хелуа Sad,вчера го четох,но сега го гледах-поразревах се Cry
-Когато някой е егоист, не бива да създава деца-а сега ги побъркват по такъв жесток начин-направо ми се искаше да е филм ,толкова горчиво и толкова жалко,и толкова недостойно за хора ситуация Sad...сигурно майката си е извуювала родителски преве над децата-иначе как така ги взима с полиция Confused-просто не знам ,но според мен тези ако обичаха децата си истински щяха да се споразумеят поне малко,или ако не да не разиграват тези сцени пред децата си Sad...и каква е тази майка дето не я искат децата Confused-ох ,много тъжно и объркано положение...
Дано Бог ги дари с мъдрост Praynig

"Върви,народе възродени
към светли бъднини ,върви"

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 11:23 от Tatti

# 224
Здравейте. Само да ви се покажа регната, че трябва да изчезвам да свърша няколко важни неща. Хубав ден.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт