Честито на всички рожденици, да са ни много здрави и щастливи.
Мярнах, че нова мама имаме, да ни е добре дошла.
Ние с Дани сме болни от около седмица, много кофти грип, въпреки че само кашлицата е кошмарна, е аз имах и температура, та започнах АБ, но Дани май ще се оправи и без, дано минем само с инхалации и витаминчета, че се дерем като магарета от кашлица. Тази сутрин седнал до инхалатора и му говори- о, о пингвинче, помогни Дани диша( да му помогне да диша), горкото така му промиваме мозъка с тия лечения, че чак ми стана мъчно какви неща го вълнуват, а не му е време сега, но само да е здрав.
Освен това погребахме и баба ми в сряда, та спешно ходихме и се върнахме същия ден, че Дани нямаше кой да го гледа.
Та, така при нас все едни неприятни емоции напоследък, но да не развалям атмосферата, цунки на бебчовците( те вече май изобщо не са бебета, де).
след една кошмарна нощ.Анито цяла нощ повръща,през няма и 5 минути.Вдигна малко Т- 38 градуса.Вече нямаше какво да повръща и започна само да кашля и да се дави.Викнахме бърза помощ,естествено ни казаха,че няма да дойдат,а ние да я заведем.
! Тия доктори направо забравят в какво са се клели! Ами малко детенце е това в крайна сметка!!!
Дано вече е по-добре!И аз съм чувала за тези свещички,че били хубави,ако няма разстройство!И все се каня да вземем,ама дано не ни се налага де!
много гадно така 

! Дано ви разминат тези тревоги и мъникът да се оправи скоро!
Дано не ви се налага повече да ходите по спешност и то по нощите. Пиши как е Ани днес
А ти не се притеснявай, ние сме болни вече втора седмица и края му не виждам 
А на Ягодинската пещера ходихте ли? Също е страшно красиво
А как ми се ходи и на мен пак там
за деня.