В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 572
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
здравейте, момичета. Пак не съм ви чела от сума ти време, явно така ще е вече, все по-трудно става, но здраве да е.
Честито на всички рожденици, да са ни много здрави и щастливи.
Мярнах, че нова мама имаме, да ни е добре дошла.
Ние с Дани сме болни от около седмица, много кофти грип, въпреки че само кашлицата е кошмарна, е аз имах и температура, та започнах АБ, но Дани май ще се оправи и без, дано минем само с инхалации и витаминчета, че се дерем като магарета от кашлица. Тази сутрин седнал до инхалатора и му говори- о, о пингвинче, помогни Дани диша( да му помогне да диша), горкото така му промиваме мозъка с тия лечения, че чак ми стана мъчно какви неща го вълнуват, а не му е време сега, но само да е здрав.
Освен това погребахме и баба ми в сряда, та спешно ходихме и се върнахме същия ден, че Дани нямаше кой да го гледа.
Та, така при нас все едни неприятни емоции напоследък, но да не развалям атмосферата, цунки на бебчовците( те вече май изобщо не са бебета, де).

# 166
  • Асеновград
Здравейте и от мен  Cry след една кошмарна нощ.Анито цяла нощ повръща,през няма и 5 минути.Вдигна малко Т- 38 градуса.Вече нямаше какво да повръща и започна само да кашля и да се дави.Викнахме бърза помощ,естествено ни казаха,че няма да дойдат,а ние да я заведем. Shocked Закарахме я в 3 сутринта и един "супер любезен" лекар едва ли не ни се скара,че сме му развалили съня.Детето нямало нужда от система,а тя не спираше да повръща,и беше толкова бяла и без силичка  Cry И нямало нужда от системи,защото била повръщала "само" от 2-3 часа.Взехме едни свещички и се прибрахме.Слава Богу подействаха след около 1-2 часа.Засега е добре,пак се мъчи да повръща,но само се гади,Т си поддържа постоянно.Говорих с моята педи,каза,че в момента този вирус бил направо масово явление,и нейните и 2те деца били така,и утре ще отидем да я видим,а ако продължава да повръща днес,тя ше дойде.
И така  Cry направо се измъчи детето.
Павлинка,моите съболезнования!

# 167
  • София
Ооо, Краси, голям кошмар сте преживели! Милата душичка, дано се оправя бързичко  Praynig Praynig Praynig !!!
Направо побеснявам от подобно отношение по болниците  ooooh! ! Тия доктори направо забравят в какво са се клели! Ами малко детенце е това в крайна сметка!!!
Вомитусхил ли ви предписаха? Много са добри, на нас страшно ни помогнаха, като бяхме с повръщащия вирус!
Прегръщам ви силно и дано наистина съвсем скоро да се подобри състоянието на дребосъчка!

# 168
  • Асеновград
Кали, аз имах Вомитусхил,и й дадох преди да отидем до болницата.Но тя повръщаше на всеки 5-10 мин.и ги повърна.Изписаха ни свещички  Вомакур.Помогнаха ни,след малко още 1 ще сложа.И остава Т-рата.Ужасно е това повръщане.
Прегръдки и за вас  Hug

# 169
Mилото Ани...Лизи беше така и веднага ни оставиха в болница,макар,че при нея май беше от едно мляко и вече й беше минало до като стигнем до Педиатрията!Не знам защо при вас така са оставили нещата?!Те толкова лесно се обезводняват... Tired Дано вече е по-добре!И аз съм чувала за тези свещички,че били хубави,ако няма разстройство!И все се каня да вземем,ама дано не ни се налага де! Praynig Гуш и скоро да пишеш,че сте ОК! Hug

Павлинче,мойте съболезнования! Confused И за Дани ми стана мъчно,как говори,ама няма начин!Бързо оздравяване и на вас! Praynig Hug

# 170
Краси ,бързо да оздравява Ани Heart Eyes много гадно така Hug
Дани повече да не кашля Heart Eyes

# 171
ЗДРАВЕЙТЕ МАМЧЕТА!
Ние в петък слетобед отидохме на лозе при майка ми и баща ми. Всичко беше хубаво, мъника игра и се забавлява. Но вечерта имахме голям проблем. Трудно заспа и след половин час се събуди и почна да плаче. Не искаше да заспива и това е и като го изкарам навън спира и заспива , вкарам го в стаята се събужда. Мислих ме да го оставим да спи навън ,но вечерта беше хладна. И накрая баща ми отиде и помоли комшията да ни докара и в 24ч си бяхме в къщи. В къщи пак трудно заспа, дадох му панадол и до три спа. После пак почна да реве и така около час се носихме и обикаляхме стаите. А сутринта вместо да спи до късно  стана в седем и половина.
А  днес бяхме в морската и си изкарахме супер и пикник си направихме. Stuck Out Tongue
Мамчета от Варна хайде да се уговорим някой ден да излезем и да се запознаем.
БЪРЗО ОЗДРАВЯВАНЕ НА БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА! newsm76

# 172
Красииии, много гадно това, което сте изживели. Бързо оправяне на всички болничета Praynig  bouquet
Ние бяхме с мъжо на Триград. Беше много хубаво. Ето и малко снимки http://maripz.multiply.com/photos/album/19/Trigrad-Djavolskoto_gurlo

# 173
  • София
Краси, надявам се да имате спокойна нощ  Praynig Praynig Praynig !
Павлинка, много мъчно ми стана и за Дани  Sad ! Дано ви разминат тези тревоги и мъникът да се оправи скоро!
Снижи, при вас инцидентно ли е това с трудното заспиване? Да не му се е отразило това, че сте на друго място, не вкъщи? Съвсем наскоро бях писала да не се дава Панадол без наличието на температура, защото ако детето прави апандиситна криза например, Панадолът ще тушира болката и вместо да се установи точно какъв е проблемът, може много да навреди! Дано при вас да е било нещо моментно и Христо да си заспива вече без проблем!
Мари, на вълшебно място сте били  Hug !
Ето малко снимки и от нас!

# 174
  • Бургас
Привет,
Павлинче, моите съболезнования! Желая скорошно оздравяване на теб и Дани!
Краси, много гадна нощ сте имали. Надявам се Анито бързо да се оправи и да нямаш повече такива притеснения!
Снежи, има ли някаква причина за незаспиването. Да не му е било горещо или да го е боляло нещо?
Алекс от днес му тръгнаха сополки и покашля. Не мога да разлера от какво е това при условие че пием антибиотик за ушите. Днес вече не ги дърпа така и не са червени. Но е хиперактивен от антибитика явно. Направо е като луд, не се спира за секунда, скача, боли се тича, блъска се в стените. Направо днес се упалших. Той по принцип е доста палав, но това днес беше откачено.
Момичета, тук е много горещо. 33 градуса е и навън не се разхлажда. Чудя се как да спим, как да го обличам, да пускам ли климатик при условие че е болен, а пък без е 30 градуса в стаята и не се седи. Направо вече съм луднала. И аз съм с ужасно главоболие. Направо ми идва да си разбия главата някъде. Това продължава вече 5 ден и с нищо не минава
Сори за негативния пост
Лека и спокойна нощ на всички и скорошно оздравяване на болните!

# 175
И понеже качих и малко снимки на Стилияна та да пусна и тях  Embarassed   http://maripz.multiply.com/photos/album/18#24

Кали, страхотен мъж си имаш. Напълни ми душата Heart Eyes

# 176
уф, тази вечер ми се отели вола- чак сега наготвих, че Дани заспа към 22,30ч., а утре пак на работа.
Ани, милата, дано вече е добре и да не повръща. а и да се оправя напълно най-добре, както и всички дечица с неразположения.
А това с беснеенето и неспането да не е от рязкото затопляне навън, че то не се адатира човек толкова лесно, камо ли мъниците.
Благодаря момичета, за милите думи. като не успея да вляза няколко дни да попрочета наистина започвате да ми липсвате. Целувам ви и много се радвам, че ви има.
Лески, дано Алекс се кротне и оздравее, че да не се тормозите повече.
А аз го чакам да се позакрепи, че да вадим басейна. И тук е голяма жега навън, направо човек се размазва от горещина.

# 177
Краси-дано нямате повече такива инциденти Praynig
Мари-снимките ти са прекрасни и аз съм била на Триградското ждрело.Кали Мей и твойте снимки са супер.
С Косе бяхме на село-ставаше в 6 да мерим улиците и да обикаляме комшиите,при нас беше най-горещо 37 градуса и едва го удържах следобед да не се покаже навън.
И Косе е със сополи и се закашля и пак няколко дни ще е без ясла,ще му пусна едни секрети за коки по съвет на док.
Не знам аз кога ще мога да си почина като хората,с майка ми ще ходим на една екскурзия до Тасос в края на месеца,дано поне далеч от всичко психически си почина.

# 178
Привет и от нас.

Краси, голям кошмар сте преживели, а пък за докторите не ми се коментира  #Cussing out Дано не ви се налага повече да ходите по спешност и то по нощите. Пиши как е Ани днес  Hug

Павлинка, много е неприятно наистина с тези болести, но трябва да минава и дано го израстат бъроз дечицата, за да нямат неразположения вече  Praynig Дано и вие оздравявате бързо  Praynig

Лекси, може и от АБ да е толкова активен  Thinking А ти не се притеснявай, ние сме болни вече втора седмица и края му не виждам  ooooh! Whistling
При  нас също е адска жега. Вчера в 18 часа беше 35 гр  Shocked, не се дишаше от задух. Аз климатика го пускам от време на време, защото наистина не се живее така.

Мари, на Триград е супер, браво за разходката. Аз съм била 5 пъти сигурно и сега, ако ми кажат пак ще отида  Simple Smile А на Ягодинската пещера ходихте ли? Също е страшно красиво  Heart Eyes (след малко ще гледам снимките )

Снежи и аз мисля от жега, или от повече емоции е бил така сладура  Hug

Ками, няма как да не си починеш на това райско място Тасос  Wink А как ми се ходи и на мен пак там  Whistling
Приятна почивка и да донесеш една маслинова клонка  Hug

Пебс, пиши как сте?  Hug

Мирта и ти драсни някой ред  Praynig

Отивам да гледам снимки вече  newsm08

# 179
На Ягодинската не ходихме (а много ме е яд), но мъжо реши, че вече му стига пещери Crazy за деня.

Хора, Стилияна сутрин не спира да мрънка и да се тръшка докато се облека и измия. Иска само да я гуша и да се мия ако може с нея в ръцете. Направо е страшно. Кво става незнам.... Ако продължи дълго ще се побъркам сигурно #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт