В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 563
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Привет и от нас,
Страхотни снимки на Стилито, голям бонбон! Мари много  Hug за нея. Надявам се да е период това мрънкане. Защо не опиташ да и дадеш четката за зъби докато ти се миеш и тя да мие зъбите. При нас така се научи и сега не мрънкоти.
Прекрасни снимки от Триград, аз не съм ходила, но с удоволствие бих отишла. Ако нямаш нищо против прати ми кординати на лични на мястото където сте спали.
Калимей, много е сладък Тони! Прегръдки и за него!
Явно от антибиотика е хипер активен. От сутринта не се е спрял и сега заспа като отсечен. Ама голяма бесота беше. Аз ще полегна, че съм гроги да тичам след него.
До скоро

# 181
  • Гърция
Пожелавам на всички болни бързо оздравяване Hug. Миналият месец, като ходихме в София и ние със Стела лепнахме този вирус със кашлицата и хремата. Тя се оправи за десетина дни, но аз я влачих тази магарешка кашлица 20 дни. Даже получих разтягане на междуребрието от напъване, няма да ви казвам как болеше Sad, но и двете се разминахме с антибиотиците.

Марито, и Стела е в период на мрънкане и постоянно желание да е гушната в мен. Разсейвам я с каквото мога, защото на носене се свиква бързо, но отучването е кошмарно Wink.  Сутрин се мием заедно, аз зъби и тя зъби, аз лице и тя лице.Правим почти всичко заедно, докато готвя тя се качва на стол до плота и ме гледа, докато аз обяснявам да дълго и широко какво точно правя или и слагам пластмасова купичка с вода и тя бърка с лъжица "манджи" Laughing. Докато чистя и давам парцал да бърше или малките накрайници (четки) от прахосмукачката. Ако простирам ми подава дрехите от легена или щипките. Въобще включва се във всичко с желание, хем на нея и е интересно и разнообразно, хем на мен ми е мирна главата и се спасявам от мрънкането.
От известно време на почти всичко ми казва "не", та престанах да и задавам въпроси, които предполагат отговор "да" или "не". Например не и казвам "Искаш ли еди какво си", а "Хайде да направим или отидем еди къде си".

# 182
Здравейте момичета Hug

Много болнички пак - желая ви бързо оздравяване на всички Hug Hug Hug

Краси, много неприятно, тежка вечер сте имали,милото Ани, дано е по добре вече, стискам палци.Много целувки от нас
Павлинка,моите съболезнования
Добре дошла на новата мама Снежи, при нас е весело
Страхотни снимчици видях ,на вече порасналите ни септемврийчета

# 183
  • Бургас
Тео, браво на твоята помощничка! Много прегръдки и за двете Ви!
Илиянче, от какво сте болни. Желая Ви бързо оздравяване! Много е гадно да си болен лятото.
Ванче, как си? Върви ли ученето за изпита?
Хайде до скоро че се кисели нещо тук

# 184
Лекси, ще ти дам координати на къщата, в която бяхме. Телефон взех. Хората са много приятни, стаите са много хубави!

# 185
Ей,много хубави снимки от екскурзията,Мари,а Стилиянка е станала голяма кукла!  Hug
И Тони и той порастнал,а как се рови в пясъка... Joy

Илиянче, Hug !Добре сме!Лизи има още малко сополи,от 2 седмици са й,а единия кучешки се белее вече,остава само кожата да пробие,та се надявам да е от него!Друго няма! Simple Smile
Имаме проблем,че като излезем,после не иска да се прибира! Rolling Eyes Всеки път с рев влизаме!Не знам вече с какво да я лъжа!
Аз ходя на зъболекар! TiredНе боли много де! Wink

Ескаринка нещо ми липсва! Thinking

# 186
Лекси, с червени гърла сме с Криси и така от две седмици. Малката беше с 37.5 Т и й сълзи оченцето. Вървим към подобряване май  Rolling Eyes

Пебс,  защо така те тормози Лизи  Hug Незнам какво да те посъветвам Rolling Eyes Дано е период и да отмине скоро  Praynig
А Ескаринка нали писа, че в Ямбол ще ходят, сигурно за това не пише  Hug

Тео намерили сте "златната" среда  Hug И ние така "вършим" работа, като няма кой да я наблюдава  Laughing

# 187
Здравейте мамчета!
Оказа се че всичко е било от зъбките, избило му е зъбче.
На всички болнички бързо оздравяване. Много е кофти лятото да са болни децата.
Лека нощ и сладки сънища! smile3524

# 188
Честит Рожден Ден на Jiji_m ! Много здраве

Лекси, благодаря добре сме, Мити дивее изкъщи и навън като излезнем,все повече почва да бърбори, а за изпита -нещо почнах да се нервям вече, преподаватлеката ни е дала една домашна която трябва да е предадем в деня на изпита , ще носи бонус точки, ама нищо не мога да намеря в гугала. Но не остана да мине този изпит и септември живот и здраве -държавния.
Бъроз оздравяване на Алекс,Лизинка, Криси и  Илиянка и на всички други
Снежи ,честито ви зъбче
Краси,пиши как е Ани
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 189
  • София

Jiji-M !!!
Бъди много обичана, много щастлива и горда майка!
Запази слънчевия си характер и усмивката,
и нека животът ти да е изпълнен с много хармония и любов!

Момичета, искам да споделя нещо с вас: http://www.youtube.com/watch?v=oUq4efZojD4
Това момиче е българка, не е учила оперно пеене; спечелила е Японския Мюзик Айдъл (там живее и учи от няколко години).
Поздравявам ви с това изпълнение и ви пожелавам един много хубав ден!

# 190
  • Бургас
Добро утро,
Жижим, честит рожден ден! Много късмет и щастие ти пожелавам   bouquet!
Тази сутрин Алекс ни отпусна бонус и спа до 8 часа. Е от 6 до 8 спа в нашето легло върху мен, но пене дремах. Щото предишните 3 ставахме в 5.50 сутрин и направо беше ужасно.
Тази сутрин да чукна на дърво е добре, няма хрема (каква беше тази странна хрема дето продължи 1 ден не знам) Следобяд сме на контролен преглед идано да е оздравял.
Скорошно оздравяване на всички!
Илиянче, педката каза че имало много гаден вирус с ниска температура и афти в устата. Виж да няма нещо в устичката не Криси, че е много гадно две седмици да севлачите с температура.
Ваня, малко е останало вече! Стискам палци!
Ние излизаме на разходка че умряхме от жега вече.
Калимей, благодаря за поздрава

# 191
  • Асеновград
Здравейте,момичета.Много набързо,че не мога да стоя седнала дажр.Ани се оправи,но аз съ м много зле от 2 дни.Не спирам да повръщам,сега ще ми слагат система,и ако до довечера не спра може би ще вляза за малко в болница  Всички лекарства ги повръщам,слагам и свещички,ама имам и разстройство.Та нищо не остава в мен.Нямам силичка направо.Засега ми действа Нурофена на Ани- по 15 мл от него-пише,че е за деца до 42 кг,а аз съм 45,така че става.Но и от него започна да ми се гади,а имам и Т и незнма как ще я свалям. Sad.Чудо на чудесата е тоя вирус

# 192
  • София
Краси и ти ли лепна тая гад бе, дано се оправиш бързо. Моля се и всички малки дечица да оздравяват вече, че то егати болестите се завъртяха в това време.

Jiji_m, Честит празник, много здраве и късмет!

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Jiji-M   bouquet  bouquet  bouquet newsm59

# 194
Честит рожден ден, Jiji_m   bouquet Много здраве и щастие ти пожелавам!
Мари, страхотни снимки! Жалко, че не сте влезли и в Ягодинската пещера. Не знам какво да те посъветвам, дребната обожава да се мие! На ден по 2 пъти се къпе - влиза в банята и си пуска водата отгоре  Crazy Пожелавам ти да отминава този период  Hug
Илиянче, Краси, дано се оправяте бързо  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт