В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 560
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Eлси, тя и Стилияна обича да се къпе, но сутрин като вляза да се мия не ме оставя на мира.
Красииии, бързо оправяне миличка Praynig

# 196
  • Бургас
Краси, бързо оздравяване ти желая!
Днес водих Алекс на контролен преглед. И като никога като и казах на тъпата педка че Алекс продължава да си дърпа ушите тя се стресна и ни даде направление. Оказа се че сме били с много силен отит, който отшумява, но да продължим антибиотки още 2 дни и да капем виброцил и коларгол, нищо че нямаме хрема. В четвъртък отново.
Тук е много гадно времето. Хем е горещо, хем духа силен вятър и много лесно се изстива.
Алекс днес голям глад го гони, направо ще ми изяде и ушите.
С гърнето обаче нямаме никакъв напредък. Ако го видя че се напъва се изаква в гърнето, иначе не казва. А пък пишането е през 15 минути като е в къщи, навън понякога стиска и по два часа, понякога пиша. Но така на 15 минути направо е мъчение. и то по 2 супени лъжици. Не знам как ще махнем памперса, ама май няма да е скоро.
Приятна вечер

# 197
  • Гърция
Краси, бързо оздравяване Hug!

lexy, аз на твое място бих отложила махането на памперса за известно време, опитай например след месец пак. В крайна сметка, не е толкова страшно и ми се струва излишно да се измъчваш. Нашата педиатърка (а и от още места) ме посъветва да го махна изцяло (докато детето е будно) и ако за една седмица не започне да си казва и изпусканията не се сведат до 1-2 на ден, да върна памперса и след няколко седмици да опитам пак.

# 198
  • Варна
Краси, дано да се оправиш бързо  Hug

# 199
  • Бургас
Тео, мерси за съвета! Hug

# 200
  • Асеновград
Записче от мен!
Аз съм по-добре.Сложиха ми още 2 системи вчера,но определено се почувствах по-добре.Днес вече Ани си е у нас,че всички баби ги хвана вируса.Аз още не мога много да ходя,малко залитам,и сме вкъщи,тя полудява и само пищи,а както ми е лошо се чудя как ще издържа  Rolling Eyes

# 201
  • Бургас
Краси, бързо оздравяване миличка и дано Ани прояви разбиране към мама и не е много палава.
Тук е страшно горещо и вече не издръжам. Сутринта на разходката така съм изгоряла по ръцете и раменете, че сега умирам от болка.
Алекс поне е по-кротък за сега, но ще видим до довечера.

# 202
  • ВИДИН, 10 км след края на света
КРАСИ, ужасен вирус върлува при вас  #Crazy бързо възстановяване ти желая  Peace

при нас нищо интересно, правим опити с гърнето, напредъка е, че сяда на него, даже сам, а до съвсем скоро все едно на пружина го слагам  ooooh! не сядаше даже, рев, бягства... та направо съм си доволна  Flutter
мори ни жега вече, днес пуснах и климатика за малко  ooooh!
онзи ден открихме сезона на басейна на балкона, Валентин си умира за него, всеки ден с рев го вадя оттам като му "свърши времето"  Crazy
след малко пак го насаждам там, че вече откача от скука, а за разходка и дума не може да става   Nature Sunny

# 203
Здравейте мамки  Hug

Куши, добре му е на адашчето в басейна  Laughing нашия го държим на сухо за сега.

Ние малко бяхме пострадали, малкия го блъсна колело с голямо дете което се беше засилило надолу и се насмете нещо в последния момент зави и го блъсна, после колелото и детето паднаха "на меко" върху него. Но се отърва сравнително леко - само крака и бузата имаше 2-3 резки. Аз бях на 3 крачки и не можах да го спася, това още ме мъчи.
Друго от нас - научил се е да застава пред телевизора и почва да танцува и си прави ръцете напред все едно щрака с пръсти ама то не може да щрака само така смешно си ги свива и се подрусва, много е смешен а аз като го видя така и се разтапям  Laughing

Краси стискам палци да ти минава и на тебе бързо  Hug

Пебси как сте вие, дай новини за бебчето  Simple Smile

# 204
  • Бургас
Привет,
много е спокойно тук.
Мунка, супер е че се включи.Бързо оздравяване на Вали! Не се тормози, че не си могла да му помогнеш. Така като се удрят, падат, блъскат ги те се научават сами да се съхраняват. Труден е начинът, но така се става човек.
Краси, надявам се че си по-добре днес.
Куши, браво на Валето че му правите бани! Скоро ще чакаме да му покажеш тена!

# 205
малко отчет и от нас- бяхме на ДК в понеделник - вече сме 87см и 13,650 Hug
Качих няколко нови летни снимки на Ема в Мултиплая Peace По този повод - влязох да погледам и нашите септемврийчета- страхотни са ни сладурите и колко са пораснали само в сравнение с миналото лято Shocked - като гъбки са израсли #Crazy
Краси,бързо оздравяване Praynig Бързо оздравяване и на всички други болни  bouquet
Пебси,Полина и другите ни бременни мамчета- как сте с коремчетата в жегите? Rolling Eyes

# 206
Мунка,Сами, Hug
ДОбре сме ние с малкото!Вече го усещам лекичко да мръдка! Heart EyesКолко ми липсваха тия ритничета... Blush
Иначе гледам повечко да сме на сянка и на хлад,а в жегите-вкъщи! Wink Още не съм се подула,но коремче започвам да имам вече! Flutter
Това е около мен!
Лизи също е добре!Днес ходихме до педи,че още й е запушено нослето,но каза,че е от зъбките явно,щото нищо друго няма!
Пишкаме на гърне,но навън не иска да я издържам и не знам как ще свикне! Rolling Eyes
Друго май няма!

Мунка,много гадна случка!И аз винаги се обвинявам,но не можем да сме вечно до тях!Нагушкай го Вали и да снимаш клип как танцува! Heart Eyes Hug Simple Smile

Сами,прекрасни мерки!Лизи изобщо не иска да яде напоследък,но не я насилвам!Ще ходя сега да видя снимките!

Краси,надявам се вече да сте ОК! Peace

# 207
  • Гърция
Пишкаме на гърне,но навън не иска да я издържам и не знам как ще свикне! Rolling Eyes

Не е задължително да свиква, просто ще се разхождате за не повече от час или на близо до дома ви Wink, поне докато започне да стиска за по-дълго време. Аз лично не одобрявам това изхождане по храстите, но това си е въпрос на лично мнение Peace.

# 208
А,то и аз не го одобрявам,но лошото е,че тя се стиска много време-по 3 часа например!  Rolling Eyes А не можем на всякъде да носим гърнето! Rolling Eyes Иначе сме си на двора повечето,че не смея да обикалям по жегите!

# 209
  • Асеновград
Да се похваля,че вече съм добре  Grinning Мина това чудо,ужасен вирус.
Пебс,крий се на сянка повечко,както пишеш,че не се диша  Hug И покажи коремчето,дее  Hug

Относно памперсите,и Ани навън не иска да пишка,но ако отидем до някоя тоалетна( ако сме се забавили доста навън) вече си пишка като я държа .Но то така или иначе по жегите не стоим повече от 2 часа,и тя си стиска. А на двора като слезем вечер си нося гърнето с мен  LaughingДаже от няколко вечери се буди през ноща да си казва,че има чиш,и си я слагам и си пика.Памперса винаги й е сух ,изобщо не пика вече и през ноща в него.Чудя се дали да й го махам през ноща  Rolling Eyes струва ми се малка,но пък си казва,и незнам дали има смисъл от него  Rolling Eyes

Благодаря ви за страхотните коментари в Мултито  Hug

Общи условия

Активация на акаунт