Моята кокона от два дни е без пампа, но като се напишва да ти кажа въобще не й пречи
Как ще я уча не знам

Лизи й татко й се гледаха,а ние със сестра ми даже и на кафе ходихме! 

и да знаете,че ще ми липсвате.Макар и напоследък само да четях,поне държах връзка с това,което преживявате и сега ще ми е много мъчно,че ще ви изпусна от поглед.
,прекарах прекрасна бременност и майчински мигове с вас!Благодаря ви,че ви има! 
,
и да знаете,че ще ми липсвате.Макар и напоследък само да четях,поне държах връзка с това,което преживявате и сега ще ми е много мъчно,че ще ви изпусна от поглед.
,прекарах прекрасна бременност и майчински мигове с вас!Благодаря ви,че ви има! 
,

- всички ще те разберем!
! Току що пуснах да си източа целия мюзикъл и нямам търпение да го гледам
! Много обичам такива неща
! Благодаря
!!!
?
!
! Понякога, както в този случай, нещата стават за толкова отрицателно време, че никой не би могъл да реагира на секундата. Надявам се да сте се поуспокоили вече и Вали да се възстанови бързо
!
! И ти пусни някоя снимчица, кой знае колко сте порастнали!
!
! Браво за чудесните мерки!
! Особено с тези леките ритничета
!
!
, кой знае къде се е халосал в детската градина днес, ама като си го знам какво е диво човече, хич не се изненадвам. Целите му крака са в синини, но нали казват, че така се расте
! Успокои се чак на половината път до вкъщи и то защото се сетих да му пусна музика в колата
!
а цицината - бързо ще мине 

Дано се окаже вярно, това което са ми казвали приятелки - че след като тръгне на ясла/градина детето обикновено първата година през повечето време е болно, докато укрепне имунната система. Надявам се от есен вече да е укрепнала и да си ходи редовно, че и аз трябва да се връщам на работа.
При това спейки, омаза си леглото и дрехите... Размина се само с 2 пъти и после си заспа блажено. Аз си изкарах акъла и не смеех да заспя после сумати време. Днес съвсем съм гроги, защото будувах от 1 до 4ч., а не съм спала нормално от предния петък понеже Яна вдигаше Т посред нощите. Направо на моменти незнам на кой свят съм.
дано укрепнат дечицата, че най-тъжното нещо е детенцето да е болничко. На Велинград ще й е супер 
?
Препоръчани теми