В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 557
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
Леле Красиии браво бе!

Моята кокона от два дни е без пампа, но като се напишва да ти кажа въобще не й пречи Laughing
Как ще я уча не знам Rolling Eyes

# 211
Краси,радвам се,че сте ОК и браво за пампа! Peace Hug
Да си покажа коремчето,ама нещо напоследък не снимам и Лизи,а пък за мен да не говорим!Но ще се снимам с някоя по-прилепнала блузка,да ме видите какъв тумбак съм! Blush

begbie ,и Лизи като сме навън и се напишка,не й пука!Ще се научат,спокойно!Цяло лято имаме за тая работа! Wink

Аз ходих на зъболекар,извадиха ми нерв,а нищо не разбрах! Crazy Лизи й татко й се гледаха,а ние със сестра ми даже и на кафе ходихме! Party

# 212

Да си покажа коремчето,ама нещо напоследък не снимам и Лизи,а пък за мен да не говорим!Но ще се снимам с някоя по-прилепнала блузка,да ме видите какъв тумбак съм! Blush

Hug Hug

# 213
Пебси  Hug  Hug  Hug дребния съм го снимала, но трябва да го конвертирам  Confused Покрай тебе си спомням и аз много хубави моменти  Simple Smile
Лекси  Hug дано се научи да се пази, аз като си помисля и как можеше да е по-зле...

# 214
Здравейте мили момичета, аз като една любителка на френската музика влизам да споделя с вас моята сегашна страст- мюзикълът Notre Dame de Paris по Виктор Юго.Който иска може да си го изтегли със бг субтитрите от Замундата.Невероятно е ,ето няколко откъса от него от youtube-
1ва част
2ра част
3та част
4та част
5та част
6 та част

Надявам се да съм грабнала вниманието ви.1ва,2ра,4та и 6та са страхотни според мен..та това е само за зарибявка,а който иска да си свали цялото на БГ.Аз се размечтах да го поставят някой ден и на живо да имам късмета да го изгледам.А ..и Гару като Квазимодо е невероятен..

Поздрави и...да си призная,че ще влизам вече по- разредено при вас.Нямам достъп до нерегламентирани сайтове в службата,а от понеделник се завръщам там.Много ви  Hug и да знаете,че ще ми липсвате.Макар и напоследък само да четях,поне държах връзка с това,което преживявате и сега ще ми е много мъчно,че ще ви изпусна от поглед.
 Hug Hug Hug,прекарах прекрасна бременност и майчински мигове с вас!Благодаря ви,че ви има!  love001

П.С нещо носталгията ме хвана... Blush,

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 14:27 от bravy

# 215
Здравейте мили момичета, аз като една любителка на френската музика влизам да споделя с вас моята сегашна страст- мюзикълът Notre Dame de Paris по Виктор Юго.Който иска може да си го изтегли със бг субтитрите от Замундата.Невероятно е ,ето няколко откъса от него от youtube-
1ва част
2ра част
3та част
4та част
5та част
6 та част

Надявам се да съм грабнала вниманието ви.1ва,2ра,4та и 6та са страхотни според мен..та това е само за зарибявка,а който иска да си свали цялото на БГ.Аз се размечтах да го поставят някой ден и на живо да имам късмета да го изгледам.А ..и Гару като Квазимодо е невероятен..

Поздрави и...да си призная,че ще влизам вече по- разредено при вас.Нямам достъп до нерегламентирани сайтове в службата,а от понеделник се завръщам там.Много ви  Hug и да знаете,че ще ми липсвате.Макар и напоследък само да четях,поне държах връзка с това,което преживявате и сега ще ми е много мъчно,че ще ви изпусна от поглед.
 Hug Hug Hug,прекарах прекрасна бременност и майчински мигове с вас!Благодаря ви,че ви има!  love001

П.С нещо носталгията ме хвана... Blush,
Брейви - ще ми липсваш много; и ти, и куклата Sad
така 1 по 1 ще се загубим постепенно всички Sad

# 216
  • Варна
Bravy, ти какво си се засбогувала бе душата! Като тръгваш на работа да не отиваш на Марс! Хубава работа! Все ще намираш по някоя минутка през уикендите да влизаш във форумчето... Hug Hug Hug

# 217
Ама аз не се сбогувам,казах само,че ще разредя визитите и...оттам ми стана едно носталгично.. Hug

Сами,няма да се загубим..а  нали децата заедно ще растат:)толкова градински,ученически и абитуриентски теми им тук...а и нашата ще си остане Hug

# 218
Брейви, ама защо се сбогуваш така? И работейки ще можеш да четеш вечер и да пишеш от време на време (виж аз как се разписвам един път на 2 седмици  Embarassed)

Определено те разбирам за носталгията, аз бях депресирана доста време. Сега съм се примирила, че трябва да работя.

Мунка, направо  Shocked Shocked какво е преживял Вали

При нас детегледачката пробвА два дни Маринка без пампи и беше пълен провал. В момента като й сложим пампа се изпишква веднага, все едно, че си го е чакала  ooooh!

Нямам търпение за лятната почивка вече, но ще стане чак Юли, живот и здраве. Сега търся хем хубав хотел, хем без басейн, хем на първи етаж, хем с гледка към морето  Rolling Eyes Като си кажа изискванията и ме гледат странно... Все нещо ще се намери до началото на Юни  Laughing

Има ли Плевенчанки на линия?

# 219
  • София
Брейви, изобщо хич и не си мисли, че няма да имаш време. В моята работа пък изобщо нямам достъп до компютри с интернет, те са само за редакторите и водещите. Всичко е въпрос на лична организация като се прибера вкъщи. Като заспи вечерно време мъникът и аз съм все на линия тук. Понякога не пиша, че ме домързява, но успявам да чета всичко и редовно разглеждам снимки. Така, че ще си чакаме постове от теб, макар и само с "Ние сме добре! Аз съм много уморена и хич не ми се пише!"  Wink  Hug - всички ще те разберем!
Искам изключително много да ти благодаря за линковете, които сподели - музиката е зашеметяваща  Crazy ! Току що пуснах да си източа целия мюзикъл и нямам търпение да го гледам  smile3508 ! Много обичам такива неща  Blush ! Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet !!!

Дани, защо и без басеин  newsm78 ?
Не се притеснявай за пампата - и ние сме така! Примирих се вече, че ще сме от последните махнали го, но по-добре така, отколкото да се стресира детето!
Как е Маринка иначе? Надявам се, че всичко при вас е наред! Пусни някои нови снимчици да я видим, отдавна не си  Sad !

Мунка, ужасен инцидент сте имали, но в никакъв случай не се обвинявай  Naughty ! Понякога, както в този случай, нещата стават за толкова отрицателно време, че никой не би могъл да реагира на секундата. Надявам се да сте се поуспокоили вече и Вали да се възстанови бързо  Praynig !
Прегръдки за вас  Hug Hug Hug ! И ти пусни някоя снимчица, кой знае колко сте порастнали!

Краси, много се радвам, че вече си по-добре! Вирусът наистина е отвратителен! Дано повечето се разминат с него, особено мъниците  Praynig Praynig Praynig !

Сами, много е сладка Ема  Heart Eyes ! Браво за чудесните мерки!

Пебси, и мен ме налегнаха носталгични спомени от бременния период  Blush ! Особено с тези леките ритничета  Heart Eyes !
Много се радвам за теб  Hug !

Тони е с цицина на веждата  ooooh! , кой знае къде се е халосал в детската градина днес, ама като си го знам какво е диво човече, хич не се изненадвам. Целите му крака са в синини, но нали казват, че така се расте  Rolling Eyes .
Вчера, като го взимах от там, за първи път се разрева, че си тръгва. Първо не можах да го хвана в двора, не иска да идва при мен  Confused  , чак влезна вътре и се наложи една от възпитателките да го хвахне и да ми го доведе. Че като ревна ....  ooooh! ! Успокои се чак на половината път до вкъщи и то защото се сетих да му пусна музика в колата  Crazy !
Та такива неща при нас  Laughing !

# 220
ДаниМакс ако намериш хубаво място свиркай, да видя имам ли толкова пари  Mr. Green (аз ще съм отпуска чак по-нататък). А как е Маринка и с новата гледачка?
КалиМей значи на Тонито много му е весело там щом не иска да си ходи Simple Smile а цицината - бързо ще мине Hug
Ех Брави защо така прощално го даваш  Confused и успех с връщането на работа!
И аз ви благодаря за коментарите в мултиплая, сега тия дни ако мога да седна да оправя още снимки ще кача.
На нас днес ни бяха на гости кумовете и малкият много се забавлява, с кума се биха с празни бирени шишета (пластмасови) и беше голямо щастие.
Мислех си че Аница не помня кога й беше термина ама беше доста отдавна, да не би да е родила вече  newsm78

# 221
Добро утро мамчета!
Как сте?
Ние сме добре,сутрин рано ходим по разходки,че иначе много топло. В четвъртък бяхме на лозе, но без преспиване. Изкарахме си страхотно и вечерта малкия заспа в седем часа. Ние имаме пробрем с спането вечер ,не иска да си спи в кошарата и през нощта става и почва да ме търси и иска да спи при мен. И много се върти ,хич не спи спокойно.
Аз от неделя окончателно махнах дневния памперс. Напикаваше се в гащите,но го преобличам и сега почна да ми сочи като има пиш,а вчера не се напика нито веднъж. Но за голямата работота имаме проблем. Хич не обича да седи на гърнето.
И друго да ви се оплача мамчета много стана капризен към храната. Беше на кухня, но го отписах защото не иска да яде. От нашто ядене му давам,но и на него се мръщи. А преди всичко  ядеше.   
Приятен ден мамчета!  love001

# 222
Здравейте момичета  Hug
Отдавна не съм писала, но все проблеми основно със здравето на малката. Изчистихме бактериите, но в момента пак е на АБ, заради хрипове в гърдичките. Омръзна ми, тази година е все болна  Sad  Дано се окаже вярно, това което са ми казвали приятелки - че след като тръгне на ясла/градина детето обикновено първата година през повечето време е болно, докато укрепне имунната система. Надявам се от есен вече да е укрепнала и да си ходи редовно, че и аз трябва да се връщам на работа. 
Иначе като цяло е добре детето, ходихме на консултация предната седмица - 10,350кг и 83см.
В жегите и заради болестта не искаше да се храни изобщо тези дни. А снощи явно и се отвори апетит и се натъпка едно хубаво. Но явно и се претовари стомаха, защото през нощта като почна да повръща  ooooh! При това спейки, омаза си леглото и дрехите... Размина се само с 2 пъти и после си заспа блажено. Аз си изкарах акъла и не смеех да заспя после сумати време. Днес съвсем съм гроги, защото будувах от 1 до 4ч., а не съм спала нормално от предния петък понеже Яна вдигаше Т посред нощите. Направо на моменти незнам на кой свят съм.
Ние утре ще водим Яна при майка ми във Велинград, понеже яслата излиза в ремонт от 15.06. Надявам се хубавия въздух и разходките в гората да и се отразят добре.
Аз също ще съм там за около 2 седмици от началото на юли, когато се провеждат Велинградските културни тържества - градът е много пъстър и всяка вечер има програма на площада, певци, танцьори, духови оркестри, мажоретки - страхотно е. Така че ако някой има път да се обади. Ще се радвам да се видим.
На  26,27 и 28.06.  пак ще сме в "Акваленд" в Пловдив. Покана към мамите, които имат възможност и искат да се видим, нека пишат на лични или да ми звъннат.
Ще гледам другата седмица като я няма Яна да прочета по-подробно и да разгледам снимки на сладурите, за да пиша адекватно.
Целувки на всички от нас    bouquet

# 223
Ади и Косе през седмица е болен от като е на ясла,дори преди това не беше пил АБ,а сега 2 пъти.Обикновено са само сополи,даже се отказах да изледвам и лекувам бактерии-те всички деца имат и си ги обменят непрекъснато.
Косе не беше изобщо боледувал преди да тръгне на ясла,мисля,че след няколко месеца ще поукрепнат децата ни и ще устояват повече на вирусите и бацилите Peace

# 224
Ади СанHug Hug дано укрепнат дечицата, че най-тъжното нещо е детенцето да е болничко. На Велинград ще й е супер  Peace
Аз след двуседмичния престой в болниците с Маринка получавам страхова невроза от всяко покашляне и кихване...

Дани, защо и без басеин  newsm78 ?
По-скокойно ще ми е да почиваме с детето някъде без басейн  Laughing

Мунка
, ще ти пусна по скайпа. В Халкидики пак ще ходим - хем е по-близо, хем е по-хубаво.

Снежи, добре дошла и от мен, поздравления за пампа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт