AVON- обсъждане на продукти за 08-ра, 09-та и 10-та кампания

• 35 722
  • 513
  •   1
Отговори
# 450
katyadjin, сърдечно ти благодаря за снимките! Не мога да повярвам, че все още има такива добронамерени, отзивчиви и искрени хора Peace Трогната съм и благодаря Hug
Ще си я поръчам и аз спиралата, много ми хареса, как стои, не слепва миглите, а ги подчертава, по-естествена е в сравнение с другата спирала, на другата снимка. Друг е въпроса, че ти имаш и много хубави мигли и много добре и правилно разположени очи, както са забелязали и другите момичета, та не знам, как ще е ефекта при мене, но при всички случаи ще има някаква положителна промяна, в това съм сигурна Peace
Пожелавам ви приятен следобяд, момичета Hug

# 451
  • София
по първи впечатления 50-те.

Питам, защото ги имам и двете, но трябва да оставя само 1 за мен, а другата да я подаря и се чудя коя да е.  newsm78

Накой питаше за сухото олио- спрей... ами нещо средно е между олио и спрей, хаха, това беше гениална мисъл.  Mr. Green Исках да кажа, че по консистенция е като спрей и има спирт, както например спреят с фактор 20. Но оставя и лек филм като олио, т.е. не се изпарява веднага, а и мирише по- добре от спрея. Но определено не е толкова мазно, колкото олиото.

Въпросът беше кой продук е по- добър - този или олиото за максимизиране на тена. Ами , зависи какво търсиш. Олиото си ухае много по- силно, но пък няма никаква защита. От друга страна пък, някои хора не обичат да ходят целите мазни като баница.  Grinning

# 452
  • София
Бихте ли споделили вашето мнение за ексфилианта Clearskin?  Laughing

# 453
хаха тъкмо да напиша абсолютно същото и виждам,че ти вече си го направила.  Mr. Green Hug
чакаме мнения,дами.  Blush

# 454
Аз съм много доволна от него!Кжата ми е суха и задължително след като го използвам слагам крем иначе чувствам леко стягане на кожата. Simple Smile

# 455
Аз го ползвам и съм доволна.Много добре действа на моята кожа. Peace

# 456
Искам да попитам представители  дали могат да предлагат  и на нас лого продукти . случайно попаднах на брошура и има  интересни неща.

# 457
Може,стига някой представител да се навие,защото печалба върху тях нямаме.Виж на първа страница дали има представител за Добрич включен и го попитай на лични.Simple Smile

# 458
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Благодаря момичета... Embarassed
Миглите правих на 3 степен, мисля утре да пробвам на първа да видя как ще е за ежедневно..
Не мисля, че миглите са ми нещо по-особено.. В същия албум ги има снимани безспирала.. нищо впечатляващо.. виждала съм куде къде по-хубави, гъсти и дълги мигли... Crazy

# 459
Някой пита наскоро за цветните спирали на Колор Тренд - лилава и тюркоаз. Днес си сложих лилава. Не слепва мигли, дори леко ги извива като изсъхне. Дава лек цвят като отенък. Доволна съм  Simple Smile

# 460
От AVON купувам единствено душ-гелове и лосиони за тяло. Кремовете за лице  до този момент не са ме впечатлили особено.  Rolling Eyes Тоалетните води са нетрайни. А гримовете и лаковете за нокти изобщо не си съответстват с цветовете от каталога.  Crossing Arms

# 461
  • София
Тоалетните води са нетрайни. А гримовете и лаковете за нокти изобщо не си съответстват с цветовете от каталога.  Crossing Arms

Те за това са тоалетни води и са на тази цена. Моя приятелка ми беше подарила парфюм на Ел. Арден - и той след 2 часа  беше се измирисал. Употребих го, естествено, но това ми показа, че това което се продава в БГ няма нищо общо с истината. Имам парфюми и от  Франция - с тях само като се мацна с обратното на тапичката така ухае и не изветрява. Ако се напръскам ще трябва с противогаз да са в трамвая  Laughing
За лаковете не съм съгласна - сравнявала съм като ги взема и точно са си такива.

# 462
Моля за спешни отзиви за к-т колие и обеци Jocelyn  Hug

# 463
Не е лош комплектът, но малко скъп идва - 2 по 13,90лв. Ако си представител, погледни в сайта - там има по-изгодна оферта!!

# 464
Не е лош комплектът, но малко скъп идва - 2 по 13,90лв. Ако си представител, погледни в сайта - там има по-изгодна оферта!!
Да,да представител съм,но ме интересуваше качеството  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт