AVON- обсъждане на продукти за 08-ра, 09-та и 10-та кампания

• 35 617
  • 513
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Момичета някоя от вас вземала ли си е колието или обеците Мерион, сега като ги загледах много ми харесаха. А са в комплект за 21,00 лв.  Rolling Eyes Хубава ли им е изработката?   bouquet

# 496
  • Провинция
Момичетa,споделете мнение за лосиона за тяло за моментно стяганеІлилавата серия на SOLATIONS-има ли ефект и какво всъщност прави?

# 497
Минах се и аз да си поръчам "измиващият гел" с киви и смокиня (не бях видяла, че има негативни коментари)
.....това си е баш тоалетно мляко и ще го ползвам за такова! Sad

# 498
Кажете какви ви са впечатленията за ЧАНТА GABRIELLA ШОКОЛАД ,някой има ли го?Гледам, че са го пуснали в специалните предложения.Имам си и портмонето на тая чанта и сега мисля дали да си взема и чантата Party

# 499
  • Стара Загора
Моля за снимка на червеното портомоне органайзер.  Rolling Eyes   bouquet

# 500
Кажете какви ви са впечатленията за ЧАНТА GABRIELLA ШОКОЛАД ,някой има ли го?Гледам, че са го пуснали в специалните предложения.Имам си и портмонето на тая чанта и сега мисля дали да си взема и чантата Party

Чантата е хубава.Една приятелка си я взе преди няколко месеца и остана доволна.Simple Smile Аз лично харесвам чанти с много дълги дръжки,а тая няма такива. Peace

# 501

Чантата е хубава.Една приятелка си я взе преди няколко месеца и остана доволна.Simple Smile Аз лично харесвам чанти с много дълги дръжки,а тая няма такива. Peace

Мерси много  bouquet  bouquet  bouquet

# 502
Момичетa,споделете мнение за лосиона за тяло за моментно стяганеІлилавата серия на SOLATIONS-има ли ефект и какво всъщност прави?
Имам го някъде от две месеца, но съм го използвала най - много 5-6 пъти. Не забелязвам да има промяна, но сигурно е защото не съм постоянна Simple Smile

# 503
  • София
Чантата е супер. Прилича на естествена кожа.  Peace

# 504
  • Стара Загора
Аз искам да попитам блестящите сенки на Color Trend  събират ли се  в сгъвката на клепача, тези които са кремообразни, в синя кутийка.

# 505
Bebsun мерси много Simple Smile

# 506
Момичета,моля ви за малко помощ.Става въпрос за слънцезащитен тюркоазен спрей за деца-обозначението за срока е Z220708 ,но никъде не пише дали е дата на производство или срок на годност,спрея е купуван миналата лято,но не е ползван. Дали това е срок на годност?Благодаря много,ако някой знае и ми отговори.

# 507
  • Бургас
На всички продукти е изписана датата на производство, от която се смятат 3 години годност при неотворен продукт. А на самия продукт има символ на кремче с отворена кутийка и изписано число-това са месеците трайност след отваряне на продукта  Peace

# 508
Благодаря много   bouquet ,значи ще си го ползваме!

# 509
Здравейте,момичета Simple Smile Моля отзиви за Интензивно подхранващ нощен серум за лице от серията Solutions?Става ли за мазна кожа?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт