1 юни ето го дойде, Юлчето е най-добро дете!

• 11 986
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
Да ви питам - случва ли се децата ви да притреперват когато искат нещо или им взимате нещо?

# 241
  • София
Да от кеф Ники го прави.
Мими разместих малко градините включих една нова която хич не ми е удобна макар че е в района но там пък сме 10,1 точки има и един отказал се.Ще видим какво ще стане.

# 242
  • София
Да ви питам - случва ли се децата ви да притреперват когато искат нещо или им взимате нещо?

Да, случва му се... от мъничък.

Какво е "Детския център на Мая"?

Имам си племеничка!  Heart Eyes

# 243
Кати, да ти е жива и здрава! Честито
Кати, Мая е направила детски център. В подписа и ма линк, разгледай го
Днес и взех от ръката една пастичка, тя си я поиска и се разтрепера. Жената която беше до мен ми обърна внимание, че тово не било нормално, защото аз съм я дала веднага и било много рано да проява характер. А аз съм сигурна,че не е рано. Децата могат да проявяват характера си от много малки. Та затова питам защото изведнъж се притесних.

# 244
  • sf
По-скоро би били притеснтелно,ако не прояви характер й не си поиска туй,дето си й взела.
Аман от компетентни лелки под път и над път.
Ела да видиш Виктор като се ядоса как потреперва- целия почервенява и чак стиска юмруци  hahaha

# 245
Кати ,4стита племенница   bouquet Да ти е жива и здрава.

# 246
  • София
Кати, да ви е жива и здрава малката госпожица!   bouquet
Яна, страшна картинка, милият Никола - спа ли спокойно после?

Мама_му, ама че сециалисти навсякъде! И Кая потреперва от бяс най-вече, макар и рядко, обикновено ако някое дете й взема играчката в парка.

Честито на приетите в ясли и градини, стискам палци на останалите! Иве, за вас - двата палеца  Laughing

# 247
Кати, честита племенница!

Йоана, дрън-дрън на лелката. Проявяването на характер по което и да е време си е нормално както и непроявяването му - въпрос на темперамент Wink. Доротея сутринта щеше да ме изяде заради една "бишитка", замеря ме с пантофа си и ми вика "маш!"...

# 248
Кати честито  Hug Да е жива и здрава и много да радва мама и татко.
Много се радвам, че ще дойдете да видите Смехурко. Приемам всякаква критика и съвети. Кати ако дойдеш ще видиш  Mr. Green
Само трябва да се разберем и какво да взема за ядене /има хладилник/.
Преди малко оставих малчо там с каките и се прибрах да си оправя малко къщата. Много ми е странно сега. Май не ми се е случвало така аз да съм си в нас, а него да го няма.

И последно - в близко семейство се случи трагедия. Моля ви не се ядосвайте за глупости и се радвайте на близките си  Hug

# 249
  • Варна

Случва се много често, като не стане на нейната и започва да трепери като лист все едно и е студено.Като и дам каквото иска изведнъж секва.Глезене е според мен с много артистичен израз  Laughing
Силве, аз умишлено не търсих организирани детски забавления , защото има опасност в тълпата да загубя някой.Може и да е имало някъде, но не знам конкректно.На детския кът почти всяка година има.
Днес се втурнах да правя изследвания за яслата и Нелия направо ме изуми.Нямаше търпение да влезе в манипулационния кабинет да и вземат кръв. С широко отворени очи гледаше епруветките и тръбичките и накрая като се тръшна не иска да излиза. Отива и си подава пръстта пак. Изкарах я насила да отида до регистратура да си взема моя лист за васерман. Обръщам се няма я. Тя отишла отворила си пак вратата на кабинета и седнала на стола. Лекарката ей тъй  ShockedКаза, че в близките години не и се случвало такова нещо. Изумява ме това дете понякога. Thinking
Кати, честита ти племенничка !Да ти е жива и здрава   bouquet

# 250
Кати да ти е честита племеницата а не ли време вече да се похвалиш и ти с новина . Peace
 Hugза Нико.
Ма-му не само потреперва от яд ами потреперването често върви в комбинация с хапане до кръв или мама му стара.

# 251
Марти не съм го забелязала да трепери като иска не6то,ама като ре6и,4е 6те е неговото и по4ва да се тръ6ка ,да тропа с крак ,да вика.Понякога ме изкарва извън нерви.Ама като знам аз какъв инат съм,а и мъжо и той ,няма на кой да се метне детето,пък и в комбинация със зодия рак........ Whistling

# 252
Вилма, представих си я Нели, сигурно е било голям шок за лекарките  Joy.
Ама по-хубаво, че не я е страх  Heart Eyes

Доротея има опасност от изгубване където и да я пусна, тича напред и въобще не се интересува дали съм наоколо... ама с 2 сиурно е още по-голям купон. Ама понеже Доротея харесва народ и джангър да има... като минем покрай раковината почва да танцува и да вика "каки" (щото видя едни каки да пеят и танцуват и е много впечатлена)... и търсех детски празник, ама тц

# 253
  • София
Кати, да ти е жива и здрава! Честито
Кати, Мая е направила детски център. В подписа и ма линк, разгледай го
Днес и взех от ръката една пастичка, тя си я поиска и се разтрепера. Жената която беше до мен ми обърна внимание, че тово не било нормално, защото аз съм я дала веднага и било много рано да проява характер. А аз съм сигурна,че не е рано. Децата могат да проявяват характера си от много малки. Та затова питам защото изведнъж се притесних.

Жената, която е била до теб, навярно е била капацитет по детска психология и / или неврология.

# 254
  • София
Кати, честита племенничка. Да е здрава и късметлийка.
 Много обичам мненията на околните по отношение на децата ми.  Виктор не трепери, ама се тръшка успешно.
BOOTY, Нелия много смело го раздава. Heart Eyes
Яна, целувки за Никола.

Сутринта ходих на мамолог. Уморена съм от разнасяне на малката маймуна насам-натам.  Искам да има на кого да ги оставя поне за час, два, а не да правя сложни акробатики.

Общи условия

Активация на акаунт