1 юни ето го дойде, Юлчето е най-добро дете!

• 11 992
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Кати,честито бебка-здраве и радост!   bouquet
Милия много зле изглежда и хората все се спират да ме питат какво е станало.Сутринта сложих и капки,че окото се беше затворило.Инъче е все същия,не му пречи на режима и играта.От днес вече излизаме без памперс,само дето като пикае навън иска да му събувам и дънките,и гащите,че и обувките.Но спи без памперс вече два часа и засега не се е напишал.
За Надина съм чувала какви ли не коментари,че е урочасана,обсебена,Дявола в нея и т.н.И съм се плашила самата аз някой път от детето си,но какво да се прави като е много буйна и темпераментна.Като испанки сме,големи сцени разиграваме някой път.  Embarassed
Ува и аз искам д аима на кой да разчитам з адецата,но осъзнавам че и аз ще трябва да се уча на това.Вече незнам как се съществува и действа без децата.Въпросът е да се почне и така.Имам приятелка дето 7 години си гледа детето и сега чак почна работа в квартална видеотека.То е във ваканция,ама тя не го пуска при бабите на гости,никъде не го пуска,а го държи два дни при нея в работата,после два дни почива.И аз я питам защо не я пусне,да я разнообрази?А тя ми вика,че незнае какво да прави без нея като остане сама.Това е направо страшно и за мен си е егоизъм.Трябва да се отделим в един момент,да си имаме личен живот някак,инъче не е нормално.

# 256
  • Варна
Ува , не си сама. Аз днес бях на гинеколог с Нелия. Чудех се какво да я правя, даже се замислих дали да не си отменя часа, но накрая отидох.Не ме питай как мина прегледа. През цялото време атакуваше магарето  hahaha

# 257
  • USA
Привет и от нас. Вече сме в България  Laughing. Полетът беше кошмарен, слава Богу мина и сега се климатизираме. Кристиан е много кисел и се тръшка за всичко.
Дани защо са в болница? Дано скоро да ги изпишат.

# 258
  • София
Голям порой,ходихме да взимаме колата от ремонт децата се изнервиха мъж ми и той само аз щастлива че виждам пл Славейков след 2 години и кусур. Crazy

# 259
  • USA
Иве,  Laughing. Как е бузката на Ники? Много гадно това с фаса. Добре, че не е улучил окото.

# 260
Здравейте  Grinning
Кати честита племенничка ,да е жива здрава и много обичана   bouquet
Велина добре дошла  Hug
Сега прочетох какво е станало с Никола, милото ,дано бързо му мине, важното е че не му обръща внимание
Ева пък нещо я нахапа на Кюстендил по ръчичката и през ноща се събуди в 3.30 и почна да го чеша. беше много сладка  Laughing
Така се смях с Нелия, мъжко момиче ще е тя  Heart Eyes

# 261
  • София
Велина добре дошли,добре е Ники,той е герой.отново почнаха с леглата,незнам какво да правя като катерушки го ползват.Чудя се дали да ни изкарам на дюшеци.Опасно е като са двама давайте идеи големи ли легла да слагам какво ли?
Утре пътуваме,събота се връщаме живот и здраве
Мими какво значи "текущ прием" това го пише в календара на градините от средата на септември почва?

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 23:02 от Ива&СиЕ

# 262
  • София
Текущ прием е ако някое детенце вземат, че го отпишат (ти стой и чакай) през годината... и вземат някой на негово място.
Какъв е проблемът с леглата? И по- скоро какъв тип са леглата, та генерират проблем... ако трябва да мислим за идеи...

# 263
Здравейте!
Ние днес празнувахме годишнина на магазина във Веселото село. По едно време майка ми се обажда и ми казва, че понеже Дели паднал, уж не мн сериозно, ударил си брадичката и отишли да го промият в Пирогов. Изведнъж ми дава да говоря с доктора, който пък ме пита дали детето има алергии и че ще трябва да го зашие. Раната била голяма и не можело да се лепи. И аз ей така  Shocked Хванах такси и отидох там. Като видях раната- еми то цяла дупка. Дълга е 2.5 см и дъблоко. Не ме пуснаха да вляза докато го шиеха. Върнаха ми го напишкан. А той само това повтаряше- мамо, имам пиш, мамо, имам пиш. Ужасно кофти ми стана. Косичката му беше мокра от плач. Представям си какъв шок е било за енго да е вътре сам  Cry
Заспа още в колата сучейки. Мъжът ми е много ядосан на нашите, че до последно са крили от нас. Наистина не са постъпили правилно, ама те в паниката са взимали решения на момента.
Днес сутринта се оказа, че в събота сутрин ще имам работа. Затова промених гласа си на неделя.

# 264
  • USA
Леле Бубе, много гадно!  Sad Hug Как е станало? Представям си какво ти е. Защо не те пуснаха?
Кристиан много трудно приема новото положение. Само се буди и реве та се дере направо. Не съм го виждала такъв. Дано свикне скоро, че ще ме побърка.

# 265
  • На края на вселената!
Велина, дано бързо се климатизира Кристиан  Hug

Бубе, съжалявам за случката. Не пускат майките дори като слагат абокат. Някои майки може да помогнат, но други ще пречат, ще отлагат да се успокои, някои може да припаднат да им прилошее. Затова карат наред и не пускат никой. Не се знае на каква ще попаднат. И не им се губи време в разправии по майката. Предпочитат да свършат бързо и сами, макар и с цената на плач. За съжаление така работят в много болници. Дано бързо да му мине и да няма белег  Praynig

Иве, текущия прием е за текущите групи. В момента групите от септември не работят. Но започнат ли работа те стават текущи и в този смисъл приемът е текущ. Ако от работещата група, някой се откаже, поради болести, поради преместване, се обявява свободно място и взимат дете. Друго нещо, което сигурно знаеш, но да кажа - първото желание и на двамата трябва да е еднакво. Не можеш да ползваш 3-те точки за първо желание и за двамата на различни градини. И двамата в една градина първо желание, и двамата в една градина второ желание и т.н. за третото.

Вече са излязли списъците на чакащите за трето класиране. Кога се акуализират не пише. Успех, Иве!

# 266
Бубе,сви ми се сърцето!Милото момче!Какво да се прави,има и такива ситуации.Сега влизат в трудна възраст от 2г. до 3г.Падат,криеят,къде разбират къде не.Дано бързо забрави,раната да заздравее бързо и да няма белег красивото дете.И аз се притеснявам за белег,ама вчера ме бъзикаха че при мъжете белезите били секси.  Confused
Велина,дано Крис се успокои!Нормално е при тоя кошмарен път и смяната на обстановката да е така.Дано му хареса,да се успокои!
Останаха ли мами за срещата?Да се броим ли?За кой ден остава?През седмицата по-удобно ли ще е?Много пътуват уикенда,но пък работещите мами дали ще са на линия?

# 267
Добър ден!
Нощта мина добре. Събуди се няколко пъти и плачеше и питаше " къде е мама?", но с изключение на това добре бяха нещата.
Иначе е станало в апартамента на нашите. Имат две големи кучета. Едното го е бутнало и той се е ударил
 на една врата. Сутринта ми го разказваше милия, разказа ми, че са го и лепили и че е плачкал. Милото ми дете Sad
Велина, дано бързо свикне детенце Hug

# 268
Ох, Бубе  Hug Целувки на Дели.
Велина добре дошла и от нас   bouquet Дано Криси се успокои скоро.
Някой чувал ли е нещо за Вероника? Много време мина  Confused

# 269
  • София
Малко предизборна тема за размисъл за онези, чиито деца са останали "извън" класациите и сега като мен хлипат над перспективата да останат без пари, да изгубят квалификацията, която / каквато са имали, както и... хм, социалните си навици и умения.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=402542.msg11436063#msg11436063

Общи условия

Активация на акаунт