1 юни ето го дойде, Юлчето е най-добро дете!

• 11 987
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Един бърз поздрав от нас   bouquet
Май пак само ще завиждам за срещата и ще гледам снимки.
Целувки на всички мъници!

# 271
Бубе,много съжалявам за Дели,представям си горкото дете какво е преживяло,дано това ви е последното такова премеждие  Hug
Нас в4ера ни хвана дъжда,за6тото бях с една приятелка и тя живее на 500м от у4или6тето,в което си изграеха децата и тя вика о6те малко и така се поизкъпахме малко  Mr. Green ,ама бе6е весело въпреки вси4ко  Joy ,две майки ти4а6ти с коли4ки...луда работа.

# 272
Леле миличкият Дели, дано забрави бързо. Дени само се гледа в огледалото и пита "А Дени убав така?"
Ние всички "много си хубав, но като оздравее нослето ще си по-хубав". А той " Не, не така Спайдърмен"
Решихме за РД да отидем до Созопол, но имам нужда от съвет, тъй като миналата година пропуснахме морето. Как стои въпроса с памперса на плажа? Сваляте ли го или по-добре с памперс , пък само за водата да го махам. Толкова въпроси ми изникнаха, че направо ще ви залея Mr. Green

# 273
Бубе, дано да му мине бързо и без белег на Дели. Аз също бях паднала ( като по голяма де, в първи клас) и ми е лепено на лицето, повече от 5 см, но нямам белег, а и нямам травматичен спомен. Обикновено не пускат родители, когато има много кръв. Аз имам много приятели лекари, единият ми е  разправял, че веднъж преглеждал детенце, което си било отрязало крайчето ( съвсем малко) на пръста на ръката. Довела го бабата, пръста му увит с огромна марля да не тече кръв. Точно я развивал, за да го прегледа и нахълтала майката, застанала зас гърба му да гледа. Като махнал марлята, майката зад гърба му припаднала мълчешком ( той просто видял с периферното си зрение, че изчезва зад рамото му), падайки си удря брадичката на ръба ня бюрото му, после като пада си удря тила в земята и си гълта езика. Той естествено , пуска детето и тръгва да спасява майката , да не се задуши, а в това време и бабата виси на вратата. Абе с две думи понякога става по страшно отколко е това, з акоето всъщност сте отишли.
Мен много ме е страх пт травми, аз бях много мирно дете. С изключение на това падане по лице, нямам други инциденти. А мъжът ми е целия в белези, не знам ако Ники се е метнал на него как ще я караме Confused.

За сбирката не съм гласувала, защото мога по всяко време и на всяко място.

# 274
Ани,ние миналата година като водихме Марти бях купила от тези памперс-бански.Добра работа свър6иха.Понеже аз не съм привърженик на голите детски дупета по плажа,в мърсотията,фасовете и люспите семки.От хигиенни съображения не го оставях по голо дупе.

# 275
  • София
Ани,ние миналата година като водихме Марти бях купила от тези памперс-бански.Добра работа свър6иха.Понеже аз не съм привърженик на голите детски дупета по плажа,в мърсотията,фасовете и люспите семки.От хигиенни съображения не го оставях по голо дупе.

И аз бях постъпила така. Либеро и Хъджис имат такива.

# 276
  • София
Боряна  Hug Hug Hug
Мен страшно ме е страх от травми и тн май няма нужда да казвам,аз лично нямам нито една освен веднъж един камък по главата ми ама стоях под дървото докато момчетата сваляха кестени,умно тия.Мъж ми няма здраво място та даже и куршум има в ръката,белези по лицето от брадва и магарешки ритник.
Сега и за това ми е притеснено че отиваме при свеки  Twisted Evil там хич не е безопасно по скоро опасно.Ако видя че утре са неудържими се прибираме.Събирам последните дреболии и тръгваме дано спят в колата.
Рокси моля те питай за леглата в арлекино че май ще махаме кошарите.
Без аварийно да карате без мен а и после. Heart Eyes

# 277
Благодаря за отговорите, и аз не смятам да го оставям по голо дупе, но да си питам.

# 278
  • sf
ДД
Бубе,  Hug

Аз пък да ви питам- вие предтсавяте ли си да седите на плажа в жегата и на г..за си да имате памперс,който ядски ви запарява?
Щом не искате по голо дупе, може и само с гащи, ама честно на мен лично ми е жал да му сложа памперс на плажа,че и въобще през деня в жегите. Нарамвам една торба с гащи и така, после пране и на простора.
Миналото лято си беше гол,де,сега сигурно пак.

Иве, вие па как тъй сте се заюркали при свекито?

# 279
И аз не съм привърженик на голите бебешки дупета по плажа
Миналата година Ина беше с бански тази също Wink
Бубе много неприятна случка. Дели ще е добре  Hug
Хубав ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 280
неприятен е момента с пясъка особенно за момичетата.Ева беше цяла седмица подсечена и то по пишата- огромна червена , наръбена област по цялата част,след това цяла седмица я лекувах/Аз я държах по бански, памперс не съм слагала, веднъж опитах ,дупето и почервеня и се появиха ситни пъпки от претопляне.Така я оставих само по бански, имах няколко чифта, случвахе се инциденти, акаше в него, но се качвах в стаята сменях го ,миейки я и обувах другият.Тази година смятам да е с долнище пак,ако не беше толкова деликатна областта около пишата й ,щях и гола да я пускам  Peace
Милият Дели, направо се разплаках, дано скоро му мине и забрави за случката  Heart Eyes
Аз също съм за срешата по всяко време ,още повече че съм и без мъжа ми  LaughingСамо че днес гледах картата на клубчето и май не се сщам как да стигна, аз съм малко зле с ориентацията,та мисля да хвана такси ,ако и антон не се спарви да ми обясни точно откъде да мина

# 281
Това мойто дете 6те ме побърка ве4е  ooooh! Бяхме в парка с един негов приятел и детето ,както си седе6е на пейката и Марти с такава сила го бутна и то падна,само как не си разби устата.Умрях от срам и му се накарах яко,ама дали е разбрал не знам...

# 282
Велина, добре дошли.
Бубе, дано бързо му мине на Дели
Да ви питам в някай магазин да сте виждали пясъчници с капак? И къщички?

# 283
Съжалявам, че само досаждам с моите емоции, но се чудя на кого да разкажа и ...  Embarassed
Вчера дойде едно момченце на година и месец и докато си говорим с майка му, аз го пускам смело /виждала съм го да стои прав и да ходи за ръчичка/ и той тръгна към майка си и тя се облещи - това му бяха първите крачки  Heart Eyes Много мило ми стана  Simple Smile
Днес пък едно момченце на 5г. дойде сутринта, после се прибра само да обядва и после пак при нас до вечерта. Сега майка му се обади, че се тръшкал и не искал утре на градина, а пак при нас  Mr. Green Не мога да опиша какво ми е радостно на душата.
И така както ми е радостно имам да мия чинии, да гладя, да оправям къщата и какво ли още не....  Rolling Eyes

# 284
Привет,

Уинкс, добре дошли! Бърза адаптация на Крис! Hug

Много бойни нашите момчета  Heart Eyes Гледам за рани и ступвания говорите. Бързо да минават белезите на Дели и Нико! Hug

За морето - и аз съм на мнението на Донсита. Бански или гащички са добър вариант, ама ние миналата година го преследвахме Коцето така да му слагаме, обаче той влизаше и излизаше от басейнчето през 5 мин, така че накрая се предадохме и го оставихме по голо дупе - нямахме проблеми.  Peace

А пък аз вече за по няколко часа отскачам до работата, за да попивам атмосферата. От другата седмица - живот и здраве почвам. Стискайте палци Коцето да не завлачи сополите, че .... Tired

Иначе младежът спря да плаче като го оставям в яслата, ама вечер е много особен като го взимаме (редуваме се баба му, баща му и аз в краен случай) - все го заварваме да се щура самотен в стаята или на двора (ако е хубаво времето) и да си гризе сламката на шишенцето. Лелите казват, че не иска да се раздели с него и все си го разнася. Явно си го има за нещо от дома и му е като утеха. Миличкото ми  cry. Освен това не се наспива явно там - нали ги будят в 15 ч., та понякога кривее и се принудихме да го слагаме по-рано да спи. Ама сега в летния сезон е много странно така - вънка още слънце, а нашия с бибата и Наньо вече се гуши в кошарката...

Хайде, че имам да проскам пране и май и аз ще се ориентирам по-рано в леглото  Wink

Е, Майче, на кадем да са ти тия първи стъпки. Все така да са доволни клиентчетата  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт